Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 22:58 Re: Aisha, kicia po wypadku, mieszka w hoteliku! Juz po operacji

Pomyślne wieści widzę :). Pod dobra opieką tylu fajnych ludzi i zwłaszcza Twoją troską kicia musi szybciutko dojść do siebie. Mam wrażenie,że jakoś tak mocno się z nią zżyłaś. No cóż..teraz przyjdzie jednak trzymać duże :ok: za domek dla Aishy. Dziwię się,że jeszcze nie znalazła. Śliczna jest.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie mar 20, 2011 7:51 Re: Aisha, kicia po wypadku, mieszka w hoteliku! Juz po operacji

Kazdy kotek w ktorego ratowaniu biore udzial, tzn ktorego zabieram z podworka, czy ratuje tak jak Aishe, chocby nie byl pod moja bezposrednia opieka, jest dla mnie b wazny i staram sie jak moge by mial dobre zycie...Aisha tyle przeszla, znam ja od jesieni, kiedy to jeszcze byla kilkumiesiecznym bablem, ktory na doczepke znalazl sie w miocie innej kocicy, pamietam jak sie łasiła do mnie, jak strzelala baranki...Aisha jest wrazliwym kotem, plochliwa dosc... serce mi krwawi ze reaguje tak nerwowo na czlowieka czasem, bo wiem ze ma potencjal na miziaka....tak bardzo chcialabym by znalazla domek w ktorym ktos ja pokocha i pozwoli jej sie otworzyc i zaufac, bo wierze calym sercem ze ona moze byc kochanym domowym kotem...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro kwi 06, 2011 22:06 Re: Aisha, kicia po wypadku, mieszka w hoteliku! Juz po operacji

Jak tu strasznie cicho u Aishy.Podniosę po domek dla kiciuni :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw kwi 07, 2011 7:15 Re: Aisha, kicia po wypadku, mieszka w hoteliku! Juz po operacji

Dziekujemy za pamiec...Aishka bardzo potrzebuje domu tymczasowego, domowych warunkow, i ludzia na wylacznosc...czy ktos da jej domek ? :(
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 16, 2011 12:27 Re: Aisha, kicia po wypadku, mieszka w hoteliku! Juz po operacji

Domku , gdzie jesteś? Aisha czeka. :!:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon maja 16, 2011 20:49 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Aishka w sobote pojechała do nowego domku. Do Człuchowa aż :)
Domek chciał ją i tylko ją, świadomy że może nie być lekko, narazie nie mam jeszcze wieści jak jej idzie ale bądźmy dobrej myśli :ok:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 19, 2011 12:07 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Za Aishke i jej nowych opiekunów... Trzymaj się mała... Marea! brawo i ukłony.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw maja 19, 2011 12:18 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

No ukłony głównie dla Sabiny, opiekowała się Aishką od stycznia :piwa:
i dla Moniki K. za zawiezienie Aishki do nowego domku :wink:

Dzięki dziewczyny :piwa:
Obrazek

Marea

Post » Śro maja 25, 2011 13:38 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Marea pisze:No ukłony głównie dla Sabiny, opiekowała się Aishką od stycznia :piwa:
i dla Moniki K. za zawiezienie Aishki do nowego domku :wink:

Dzięki dziewczyny :piwa:

UKŁONY ZATEM DLA PAŃ WSZYSTKICH!

Mamrot

Post » Śro maja 25, 2011 13:38 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Jakies wieści z nowego domu?!

Mamrot

Post » Śro maja 25, 2011 16:39 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Narazie wieści są ostrożne, nie jest idealnie, ale zdawałyśmy sobie z tego sprawę, że potrwa zanim Aisha zaufa, reszta zależy od nowych opiekunów, jej nowy Pan to ciepły człowiek i chce dać jej tyle czasu ile potrzebuje by się otworzyć, rodzina bardziej sceptyczna, trzeba czasu, zobaczmy jak wyjdzie ... Trzymajcie za nią kciuki :kotek:
Aishka nie biega luzem po całym domu, nalegałyśmy by ograniczyć jej w pierwszym okresie przestrzeń by szybciej się związała z opiekunami, nie jest wypuszczana, kontrolujemy sytuację.
Obrazek

Marea

Post » Śro maja 25, 2011 20:11 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Dobrze by było jakby w domu działał feliway i aby dostawała calm aid do jedzonka.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon cze 06, 2011 8:59 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

jak tam malutka w nowym domu?

Mamrot

Post » Wto cze 14, 2011 11:51 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

przy okazji piszę bo ważne:

http://chwiladlapupila.pl/informacje/ma ... ascicieli/

Prosimy wszystkich i każdego z osobna do pisania pisma do władz Krakowa, aby wydali chociaż decyzję dotyczącą czasowego odbioru zwierząt.
Nie możemy pozwolić aby wróciły do miejsca gdzie je katowano, do ludzi którzy byli ich oprawcami. Nawet jeśli już ich nie skrzywdzą, dla zwierzaków będzie to traumatyczne przeżycie, wszystko im się przypomni i będą żyły w przerażeniu. Nie chcemy tego, uratujmy te maleństwa! Każdy niech napisze list do władz Krakowa i wyśle pocztą tradycyjną i mailową również. Niech w końcu coś zrobią!

http://demotywatory.pl/3163069/A-jak-Ty-czul-bys-sie

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Wto kwi 09, 2013 11:29 Re: Aisha, kicia po wypadku. Od soboty w nowym domq ;)

Przepraszam, że tak się wcinam nie na temat, ale wrzucam pieluchowego chłopaka na wszystkie wątki które śledziłam i śledzę, bo u niego taka cisza :( a on tyle już wycierpiał, że zasługuje na domek, a przynajmniej na odrobinę uwagi:
viewtopic.php?p=9742990

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

[poprzednia]