Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wania71 pisze:Mam wrażenie, że gdyby to zależało tylko od niego, to pewnie by się zdecydował.
Ale z moich obserwacji wynika, że w tej okolicy wystrzelić w domu z pomysłem wysterylizowania kotki, to tak samo, jakby nagle chłopak oświadczył, że jest gejem. Nie przesadzam.
tuner564 pisze:A chłopami to się nie przejmuje niech sobie myślą co chcą hehe
tuner564 pisze:wania71 pisze:Mam wrażenie, że gdyby to zależało tylko od niego, to pewnie by się zdecydował.
Ale z moich obserwacji wynika, że w tej okolicy wystrzelić w domu z pomysłem wysterylizowania kotki, to tak samo, jakby nagle chłopak oświadczył, że jest gejem. Nie przesadzam.
Pani waniu71 dokładnie właśnie tak jest jeśli tylko ktoś wspomni ze z kotkiem do weta jeździ, a o sterylizacji nie wspomnę
ulak pisze:Nawet mówili że do kościoła powinna przestać chodzić, bo to nie po Bożemu a jak oni topią małe kociaki to jest po Bożemu?
vega013 pisze:Słuchajcie, ale przecież na wsiach kastruje się konie, byki, knury i wszystko jest w porządku. Nie wiem, jak jest ze sterylizacją samic, czytałam tylko o samcach. Ale zasada jest dokładnie ta sama. To wykastrowanie byka jest w porządku, a kota już nie? Nie rozumiem tej mentalności...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 146 gości