Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 09, 2010 19:03 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

pewnie ktos sliczna krecie zaadoptowal potajemnie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 09, 2010 19:06 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

kalair pisze:Jakie one są cudne! Dopiero Kasiulek tu widać, jaka Wierka malutka!
Cały czas myślę co z Nadusią :roll: Miejmy nadzieję, że się nią ktoś zaopiekował.

One oba malenkie Bożenko!-Wierka jest grubsza niż Iwanek,bo ona nie bała się ludzi i zawsze najlepsze kęski zjadała,a Iwanek na końcu przychodził,bo bojek z niego był największy,a teraz juz mruczy na rekach na całego,mizia się łebeczkiem i przed chwilka wspinał mi sie po spodniach i sprawdzał ząbkami,czy materiał mocny! :lol:
Wierka tez juz wie,co to kuweta!ma troche rozwolnienie,ale to zmiana mleka i jedzonka-siostra poiła je zwykłym mlekiem-nie jest w stanie kupować mleka kociego dla takiej ilości kotów i tanimi karmami-u mnie pija Nan2 i jedza royala i gourmety-fakt-może sie i przejadły,bo rzuciły się na jedzenie jakby nigdy nie jadły niczego-może to tez przez to,może tez przyczyną być pasta uodparniająca-Iwanek lubi-Wierka sie nią krztusi i wypluwa-jutro kupię jej scanomune!
Kociaczki juz prawie nie kichają,noski i oczka nie są wcale zaklejone,ale zakraplamy nadal!
Kichnięcia są sporadyczne,kocieta juz nie kulą sie pod kocykiem,tylko leżą powyciągane ,wyluzowane!
Petka-P1 pisze:Śliczne maluchy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasiu a jak rezydenci reagują? Czatują pod drzwiami, czy mają temat w nosie?

Kasieńko-Ptyś ciągle podchodzi pod drzwi i nawołuje maluchy,reszta dzięki Bogu olewa-Pynia jak nie widzi to i spokojna jest-czasem podchodzi pod drzwi i syczy,ale rzadko,za to leje czesto i nie do kuwety :evil:

Ola-oby tak było!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 09, 2010 19:28 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kasiu, jak już Ty bierzesz koteczki pod opiekę, to normalnie!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 09, 2010 19:45 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Bozenko-one sa takie rozkoszne-mogłabym tak siedziec z nimi cały czas!!!!
Dałam im Lakcid,coby brzusiom pomóc.Jutro nagotuje im kuraka z ryżem i marchewką,nic drobiowego w zamrazarce nie mam,bo ani ja,ani moje koty nie przepadamy,ale maleńtaskom kupię!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 20:07 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Pewnie Kasiu, niech mają kruszynki! :1luvu:
Ciekawe, jaka będzie dzisiejsza nocka. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 09, 2010 20:12 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Mam nadzieję,że taka spokojna jak dzisiaj-skoro wczoraj nie płakały,to może i dzisiaj spokój będzie?

Iwanek cały czas szaleje -słyszę go caly czas,jak się bawi zabawkami,wspina się po wiklinowej budce i rzuca się na myszkę na sznurku!-słodziak maleńki!
Dostał tolfę ,nosek zimniutki,oczka żywiutkie!
Wierka mniej aktywna,ale to pewnie sprawa brzusia,jak się uspokoi,to znów bedzie szalala!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 20:22 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

To są dobre wieści. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 09, 2010 20:33 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

I błagam los-niech już bedzie tylko lepiej!!!!!
Dziewuszki,ja juz ide spać,proszę trzymajcie kciuki,żeby się domek Iwanka nie rozmyslił!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 20:42 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Pa Słońce. oby były już tylko dobre rzeczy!!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 09, 2010 20:55 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kasiu, będzie lepiej :ok: Wszyscy w to wierzymy.
A kociaki cudowne :1luvu:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw wrz 09, 2010 21:22 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Kciuki są :ok: :ok: :ok: Dobrej nocki Kasieńko :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 10, 2010 6:13 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Noc mineła spokojnie-ze strony maluszków,co nie znaczy,że się wyspałam-Oynia szalala od 2.30!-dopiero op 5 położyła sie i mogłam zasnąć!
Ona jest tak wkurzona,że nawet na mnie warczy,jak ją zaczynam głaskac!
No cóż-to u niej norma! :evil:
Kocieta coraz lepiej-tylko Iwanek kicha ,ale baaardzo rzadko,z brzusiami chyba tez lepiej,bo kupy geściejsze,ale znów jedna byłe w umywalce-to chyba jednak Iwanek,bo widzialam Wierkę,jak robi w kuwecie,za to siooo wzorcowo-w kuwecie!
Mleka na razie nie dostają,ale pięknie piją wodę przegotowaną,chrupki też smakują!
Maluchy naprawdę sprawiają mniej kłopotów ,niż bym się spodziewala-oczyma duszy juz widziałam ich rozpacz,tęsknotę,a tu spokój,mruczenie i loozik!
Uwielbiają byc brane na ręce-mrużą wtedy ślepka i rozciągaja się na calą swoją długość-wystawiając brzunie do calowania!
Pozdrawiamy Cioteczki i prosimy o kciuki za domek dla Iwanka!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 10, 2010 6:58 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: Miłego piąteczku skarbie życzę i dużo słoneczka :D
A za iwankowy domek bardzo mocno kciuki ściskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 10, 2010 7:03 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Witaj Kasieńo!!!
No trzymamy,trzymamy,bo domek fajny!-w zeszłym roku zabrali dwie koteczki-od tej samej mamy i mamae tez chcieli zabrać,ale zwiała,bo ona dzika jest.Teraz do tego samego domu idzie Iwanek,bo mam miała byc dla ojca,więc za to w tym roku dostanie kocurka i w domku beda trzy koty!
Co prawda tamte dziewczynki juz dorosłe,ale myslę,że takiego słodziaka zaakceptują!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 10, 2010 7:39 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Dzień dobry kochanie! Kciuki trzymamy mocno i8 myślimy o Was!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]