Moderator: Estraven
J.D. pisze:Footra nakarmione leżą wokoło mnie z załączonymi motorkami.
To gdzie ten kocyk-tu nie znalazłam viewtopic.php?f=1&t=112401&start=75
tu też nie viewtopic.php?f=1&t=112401&start=345 czyżby to ta szmata,która tam trochę widać?
Szkoda,że muszę zrobić urlop od własnego wątku ale to nie jest dyskusja na moim poziomie.Zal mi cię dziewczyno!A jak tam Kubuś?Czy właścicielka doszła już do siebie po szoku jaki jej zgotowałaś?
Zegnam się na razie bo to nie ma sensu -już raz walczyłam z Agnes128 o swoje dobre imię i teraz już nie mam zamiaru.Pa.
J.D. pisze:Ja nie szukam żadnej pomocy-a na pewno nie od ciebie-stać mnie na wszystko nie tylko dla tych kotów co mam ale tez pomagam innym.Nie odwracaj kota ogonem i zejdz ze mnie chora kobieto!
J.D. pisze:Ja nie szukam żadnej pomocy-a na pewno nie od ciebie-stać mnie na wszystko nie tylko dla tych kotów co mam ale tez pomagam innym.Nie odwracaj kota ogonem i zejdz ze mnie chora kobieto!
J.D. pisze:Teraz ma inny problem i prośbę do znających sie na rzeczy.Otóz muszę wystawić jakieś fanty na bazarek bo ostatnio moje żródło pieniążkodajne trochę szwankuje.Może ktoś mi powie jak to zrobić ???Mam dużo kosmetyków z AVON-u
edit:już sprawa załatwiona-po niedzieli na moim wątku będzie można zakupić kosmetyki z AVON-u w korzystnych cenach.

Poprosilam o buty na wątku, bo niestety przy tej ilości brzuszków do karmienia, wiele wydatkow jest ponad moje siły.

J.D. pisze:Po tym co napiszę pewnie zostanę umieszczona na "czarnej liście" albo dostanę "bana" ale niestety nie mogę inaczej.Piszecie :"Ratunku"
"DT przepełnione"
';"masakra"
'totalne zakocenie'
"dajmy sobie spokój bo nie wiemy kiedy z tego wyjdziemy"(cytaty niezbyt dosłowne)
Jesteście jednak tak nastawione na siebie,(pewnie z racji tego,ze się znacie)że nie zauważacie nikogo nowego NAWET JEŚLI OFERUJE SIĘ WAM POMOC a to duży bład ! Robicie dobrą robotę ale nie tylko wy to umiecie.Ja zajmuję się pomocą dla potrzebujących psów i kotów ok.25lat.myślę,że wiele z was nawet nie ma tyle.Mam doświadczenie i możliwości, lokalowe i finansowe.Jedyne czego tu, w moim mieście brakuje to DOBREGO(!!!!) WETA.Mimo potrzebujących pomocy kotków "tuż pod bokiem" jadą do mnie ogony z Polski.Trochę to smutne.Dogomani z Białegostoku też cieszą się
,że mogą coś podrzucić.Jakoś tak szczęśliwie się składa,że psy i koty ode mnie nie czekają na adopcję zbyt długo
(3-4tyg.)Nie było i nie jest moim zamiarem obrażenie kogoś ale mimo dwóch postów o chęci pomocy nie padło nawet jedno słowo komentarza.Życzę wam sukcesów ale też większej otwartości na ludzi.Bez nich nie dacie sobie rady.
J.D. pisze:Co do adopcji to nie mam wielkich nadziei i złudzeń bo wiem jaki to jest teren.Wiedziałam co robię biorąc Józefiaczki.Czarne koty nie mają u nas "powodzenia" ale chodziło o kotki i ich dobro.A maluchy,cóż,są CUDOWNE!!!!!!!!!!Żebyście słyszeli jak załączają motorki na mój widok!!!!Normalnie aż ciepło się robi na duszy.Biegną,ocierają się,obtańcowują-muszę chodzić na boso,żeby nie zrobić krzywdy tak pchają się pod nogi.Spędzam w kociarni sporo czasu bo lubię tam przebywać .No chyba,że nadejdzie czas grupowego kuwetkowania to wtedy otwieram okno i uciekam do ustania ataku "powietrznego".Nazwałam je roboczo:-"mniejszy";-"większy";-"włosek";-"jeżyk";-"plamka"

Agneska pisze:Joasiu, robisz bardzo dużo dobrego dla zwierząt.![]()
Byłam, widziałam, to wiem.![]()
Joasiu, nie wstaw przypadkiem na forum dużych zdjęć, to jest niezgodne z regulaminem forum. I bardzo proszę, nie daj się wyprowadzać z równowagi Agnes128.
Może sobie ona pisać co zechce, akurat jej porady niekoniecznie należy wprowadzać w życie.Niechlubne poczynania tej osoby (a nawet dwojga osób pod jednym nickiem) znalazły swoje odbicie wcześniej:
viewtopic.php?f=1&t=112401&start=375
Joasiu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 69 gości