BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie brzdące w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 12:41 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Efcia, a matka jest taka dzicz całkowita? jak ona się zachowywała w lecznicy?

No i troche sie obawiam, ze po wypuszczeniu matka zabierze gdzies ostatniego malca, bo uzna, ze tu nie jest bezpiecznie...
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Pon lut 22, 2010 13:18 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Podziwiam Kasię i TŻ za ich akcję łapankową. Naprawdę. Cierpliwość na miarę mnichów z Tybetu.

Smutne to dla mnie, że maluch się nie złapał, ma już domek, rodzeństwo już w ciepełku.
Tylko, to, co ja widziałam w sobotę to utrudnia łapanie jak diabli. Inne dały się nabrać, ten z jakichś powodów - nie. :(
Tam jest tyle rur, schowków...

No i czy mama pozna dziecko? Czy dziecko pozna mamę? :roll:

Ufff... wszystko MUSI być dobrze, co nie znaczy, że się nie martwię...
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lut 22, 2010 17:18 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

_espresso pisze:Efcia, a matka jest taka dzicz całkowita? jak ona się zachowywała w lecznicy?

No i troche sie obawiam, ze po wypuszczeniu matka zabierze gdzies ostatniego malca, bo uzna, ze tu nie jest bezpiecznie...

Przyznam się szczerze, że nie bardzo wiem jak mamuśka :oops: W klatce siedzi przyczajona jak tygrys ale czy jest agresywna? Ja ją ostatnio widuję tylko w przelocie (jak jestem w Koterii to zawsze w biegu). Poza tym siedzenie w klatce nie jest miarodajne, tam nie ma właściwie pola manewru. Wtedy w autku, jak mi nawiała z klatki fruwała niemal od podłogi po sufit, Katie świadkiem, nie omieszkała też dziabnąć mnie dość mocno w rękę, obawiam się że wypuszczona gdzieś w mieszkaniu szalała by... Chyba, że klatka wystawowa? Ale co mi po tym, jak i tak nie mam co z nią zrobić :?
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon lut 22, 2010 20:10 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Mam limit na fotosiku wyczerpany, jak oblukam iny programik to zamieszczę więcej zdjęć :-)

Może okoliczności przyrody niezbyt wyglądają (kibel, rury) ale kicia się tam odnalazła, a ciocia Lusia lubi ją odwiedzać ;-)
Obrazek

edit: jedziemy dalej :-)

Oto przymiarka do bycia kotem domowym- łóżkowym ;-)
Obrazek

Taka jestem sliczna :-)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A taka jestem malutka :-)
Obrazek

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pon lut 22, 2010 20:39 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Cudna maleńka :1luvu:
I super, że taka chętna do ludzi!

Moje chłopaki pozdrawiają siostrzyczkę :)

Obrazek

_espresso

Post » Pon lut 22, 2010 20:51 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Przed chwilą wymiotowała :-( Może to jednorazowy wypadek, bo humorek jej dopisuje, biega, szaleje, bawi się, jednak TŻ dostanie na jutro prikaz obserwowania jej w ciągu dnia.

Ania_EN

Post » Pon lut 22, 2010 22:01 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Ciekawe czy to jeden miot? Ona taka malutka kuleczka.
Chyba, że _espresso drożdże daje chłopakom :wink:

A mamusia już wróciła?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pon lut 22, 2010 23:07 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

no i niestety, po 3 godzinach poddałyśmy się i zwróciłyśmy malcowi matkę a matce wolność , ech, nie tak miało być... :(

Aniu_EN maleńka śliczna i radosna :D dzięki :1luvu:
pozdrawiam
Katie

Katie_73

Od: Śro lut 10, 2010 20:13

Post » Pon lut 22, 2010 23:19 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Katie_73 pisze:no i niestety, po 3 godzinach poddałyśmy się i zwróciłyśmy malcowi matkę a matce wolność , ech, nie tak miało być... :(

Katie, może pokarmić je trochę bez straszenia klatką i w ogóle bez straszenia i ponowić próbę łapania za kilka dni?
Matka się już drugi raz nie powinna złapać, więc może by się udało z maluszkiem?
O ile jeszcze masz trochę cierpliwości...

Obrazek

_espresso

Post » Wto lut 23, 2010 0:02 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

joshua_ada pisze:Chyba, że _espresso drożdże daje chłopakom :wink:

Wcale nie jestem taki duży.
Drożdży nie dostaję, ale tran tak :)
Obrazek

Obrazek

_espresso

Post » Wto lut 23, 2010 6:57 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

Faktycznie nie jest jakoś dużo większy chyba :-) Ale już odzyskuje biel- fajny jest :-)

Ania_EN

Post » Wto lut 23, 2010 9:36 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

CUDNE!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a wiadomo może jak matka zareagowała na malucha i vice versa? nie wyprowadziły się?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto lut 23, 2010 11:36 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

_espresso pisze:Obrazek

Normalnie krówka cudo!!!!! :1luvu: Te plamki na łapeczkach - słodkie!
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lut 23, 2010 13:13 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

joshua_ada pisze:Normalnie krówka cudo!!!!! :1luvu: Te plamki na łapeczkach - słodkie!

... powiedziała znana w okolicy wielbicielka krówek i pani na Krówkolandii :D

Obrazek

_espresso

Post » Wto lut 23, 2010 13:17 Re: BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie maluchy mają DT :)

A wiadomo już czy to krówkowe śliczności to chłpak czy dziewczynka? :oops:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

[poprzednia][następna]