Halina Koczorowska pisze:Płatek w nowym domku, trochę zestresowany i zdziwiony, ogląda się z kociakami w domku trochę nieufnie ale nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji, wczoraj wieczorem i w nocy mało spał, zwiedzał i trochę miauczał, rano też spacerował, porwał mi konserwkę z kanapki, teraz znalazł azyl w wersalce, śpi jak hrabia w pościeli, odsypia podróż i wrażenia wczorajszego dnia. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i szybko się przyzwyczaj do nowego miejsca, nowych kotów i nowych ludzi.

A teraz wielkie podziękowania dla Berni, że zdecydowała się na tak daleką adopcję i dla Asiamm, która transportowała Płateczka do Warszawy. Jak tylko troszkę się oswoi i wyśpi zrobimy mu sesję fotograficzną. Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki.

Kochany, dzielny Płateczek

Trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku

Zeby białasek odespał trudy podróży i zaprzyjaźnił się z nowymi kolegami i koleżankami
Rustie, bardzo bym chciała żeby trafił do domu z innym kotem, on doskonale czuje się w nawet większym stadku kotów, z nikim nie wchodzi w konflikty, jest przyjacielski, kontaktowy. Żal marnować takiego kociolubnego, bezkonfliktowego kotka na jedynka
Myślałam, a nawet miałam nadzieję, bo taka opcja się pojawiła, że wydam Śnieżka razem z czarnym Bambim

....ale domek, który wydawał się super na pierwszy rzut oka, potem to wrażenie roztrwonił. I narazie oba znów szukają dobrego DS.
Ogólnie Śnieżek to przeuroczy, sympatyczny kocurek. Pięknie głośno mruczy, poluje na stopy
a na koniec jeszcze jedna z moich byłych tymczasów, filmik przesłał mi jej cudowny Dom
Już dawno miałam wkleić, ale dopiero dziś mnie tak naszło
http://www.youtube.com/watch?v=_UQ5ZcT4N7E Zobaczcie jaka spryciarka mała