KOTY z ŁOMIANEK - Sambuka ma dom. Podsumowanie s.47

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 15, 2008 11:32

anielica okazała się redaf :)

Ja tylko teraz spać nie będę mogła po nocach. To coś z brzegu w transporterku jest :1luvu:
Więcej tu nie zajrzę! :twisted:

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Sob lis 15, 2008 11:42

Swoją drogą: redaf i określenie anielica to mistrzostwo kamuflażu jest 8)
Ale kotuchy śliczne.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob lis 15, 2008 11:55

Ania_EN pisze:Ja tylko teraz spać nie będę mogła po nocach. To coś z brzegu w transporterku jest :1luvu:

No co ty?
Zdrowy sen jest bardzo ważny.
A z Ursynowa na Wrzeciono wcale nie jest daleko 8)

Aleba pisze:Swoją drogą: redaf i określenie anielica to mistrzostwo kamuflażu jest 8)

:twisted: :twisted: :twisted:

Napadłam panny w pudle.
Rudy tyłek wygłaskałam.
Zniósł to z godnoscią.
Do kolorowego się nie dostałam :crying:

Uprzejmie informuję, że rozpoczynam wpadanie w histerię :twisted:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob lis 15, 2008 12:03

redaf pisze:Rudy tyłek wygłaskałam.
Zniósł to z godnoscią.
Do kolorowego się nie dostałam :crying:

Uprzejmie informuję, że rozpoczynam wpadanie w histerię :twisted:

Z powodu wyparowania kolorowego tyłka? :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lis 15, 2008 12:09

redaf pisze:Uprzejmie informuję, że rozpoczynam wpadanie w histerię :twisted:

według moich obliczeń zaczęłaś już wcześniej :twisted: budząc mnie brutalnie JUŻ O 10.06!!!

;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lis 15, 2008 12:14

jopop pisze:budząc mnie brutalnie JUŻ O 10.06!!!

Uprzejmie informuję, że wstałam ZNACZNIE wcześniej i elegancko odczekałam z telefonem :twisted:

Strzelam focha i zabieram panny do naszego wąta. :wink:

P.S. dziękuję wszystkim molestowanym na pw za cierpliwość i próby opanowania mojej histerii :oops:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Sob lis 15, 2008 15:30

Wpadanie w histerię ze strony redaf zostało odnotowane już wczoraj w lecznicy :twisted:
Szczególnie w czasie przeglądu i pobierania krwi u tricolorki - poszło chyba z pół paczki papierosów i aż dziw, że redaf się nie przeziębiła.

Ruda zniosła zabiegi bardzo dzielnie i tylko trochę udawała zimnego trupa. Byłam z niej naprawdę dumna.

Gorzej było z Tri, która wyła jak potępiona i dostała nagle kilku dodatkowych par łapek z wielkim pazurami.

Na szczęście obyło się bez ofiar i nikt nie odniósł poważnych obrażeń.

:twisted:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Sob lis 15, 2008 17:56

martamagda pisze:
_kathrin pisze:
5 jedzie do Kaprys (kocham Cię Kasiu) w tym jeden cudownie odanleziony rudy kocur, którego wypuściłyśmy w czerwcu bo nie było dla niego DT. Teraz jakimś fartem się załapł ;)

"nasz" rudy wrocil :D :D :D

Najbardziej ze wszystkich to chyba ja cieszę się z powrotu Rudego (może niech będzie Lipton?? Podoba się Wam?). Bardzo przeżyłam wypuszczanie go, takiego miziaka, a później to już nawet nie chce mi się przypominać co czułam, kiedy się okazało, że został wypuszczony przez pomyłkę, bo miał szansę na dom..
Możecie mi nie uwierzyć, ale od 2-3 tygodni chodził mi po głowie... żeby go próbować łapać.. Teraz śpi na oknie w łazience na kartonie, bo nie miał życzenia na łóżeczku i szmatkach. Jest przepiękny i bardzo grzeczny. Mruczał mi rano na dzień dobry i teraz.. rozkłada się kołami do góry do miziania.. tylko jeszcze się nie załatwił i bardzo się martwię..

Jest przepięknym, przemiłym i spokojnym kotem..
Takim do kochania, przytulania, pokazywania i wzbudzania zazdrości..
No i oczywiście - do wzięcia :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob lis 15, 2008 18:02

barba50 pisze:Brawo Obrazek
Wspaniała robota :D Okropnie się cieszę że Rudaś dał się złapać, że czeka go lepszy los :wink: Pamiętam zamieszanie jak wracał na działki :oops:

No, ja też pamiętam :oops: :oops:
Dla mnie to wielka radość, że Rudaś jest z nami.. Ogromny kocur z poważnym spojrzeniem, o przecudnej pomarańczowej sierści. I taki miziak..

Kaprys2004

Post » Sob lis 15, 2008 18:12

Martwiłam się, ale już nie muszę: Rudaś-Lipton zrobił siusiu!!!!!!! (aż się spieniło :lol: )

Kaprys2004

Post » Sob lis 15, 2008 18:38

Kaprys2004 pisze:
Wspaniała robota :D Okropnie się cieszę że Rudaś dał się złapać, że czeka go lepszy los :wink: Pamiętam zamieszanie jak wracał na działki :oops:

Dla mnie to wielka radość, że Rudaś jest z nami.. Ogromny kocur z poważnym spojrzeniem, o przecudnej pomarańczowej sierści. I taki miziak..

a jakie było nasze zdziwienie jak jopop wyciągnęła go z transportera i pokazała nadcięte ucho!tuliłam go potem w ramionach powtarzając "wróciłeś!wróciłeś,to naprawdę Ty" a potem był telefon do Ciebie :)

Lipton bardzo mi się podoba :1luvu:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Sob lis 15, 2008 18:57

_kathrin pisze:
Kaprys2004 pisze:

a jakie było nasze zdziwienie jak jopop wyciągnęła go z transportera i pokazała nadcięte ucho!tuliłam go potem w ramionach powtarzając "wróciłeś!wróciłeś,to naprawdę Ty" a potem był telefon do Ciebie :)

Lipton bardzo mi się podoba :1luvu:

Kasiu, bardzo, bardzo dziękuję, że go tak przywitałaś, tego naszego kotka.. Nie wymyślono znaczka, który powinien tu się znaleźć: śmiech/radość przez łzy..
Dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak jego obecność!!

A w dodatku zrobił jeszcze kupę!!!! :D

Kaprys2004

Post » Sob lis 15, 2008 19:01

barba50 pisze:To ja tylko dodam, że w Łomiankach "dają" takie cuda :roll:
Obrazek

Imbryk wyłapany w Łomiankach rok /ojej to już rok 8O / temu i teraz jest taki wspaniały miziak :D

No właśnie, Lipton jest dokładnie taki sam jak Imbryk: białe plamy pod brzuszkiem, białe końcówki łapeczek i biała końcówka ogona. Piękność skończona.. :1luvu:

Kaprys2004

Post » Sob lis 15, 2008 19:14

_kathrin pisze:Tu etapy wydobywanie kociąt z tymczasowego transporterka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Melduję, że maluchy są nakarmione, napite, lekarstwo jest podane (w południe) i mają dwukrotnie zakroplone oczka. Trochę kichają :cry:
Na moje oko (wiercą się małpy) - to jest to trójka spokojnych facetów, jeden mruczący (najciemniejszy), dwóch biało-ciemnych mocno przestraszonych i warczący-ciemny, podobno kobita (nie sprawdzałam). Warcząca może być Funia (od fukania), jeżeli Wam nie przeszkadza :wink: Funia trochę chciała mnie postraszyć, ale chyba wyjątkowo się nie dałam :oops: Postaram się to ciągnąć.. :oops:

Chudzinki to są z marnym futerkiem (nie wiem czy ciemne futerko jest szylkretowe czy jednolite czarne), w dodatku przestraszone. Mam nadzieję, że to niedługo będzie nieaktualne określenie.

Poproszę o kciuki :oops: Wiem, że 10 kotów w domu nie jest specjanym wyczynem na tym Forum, ale mnie zdarza się to po raz pierwszy i trochę mi dziwnie.. :strach:

Kaprys2004

Post » Sob lis 15, 2008 19:19

_kathrin pisze:Lipton bardzo mi się podoba :1luvu:

Cieszę się ogromnie :D

Kaprys2004

[poprzednia][następna]