Ale ciekawe jest to, że pisało mi, że nie mozna nawiązać połączenia, że critical error i w ogóle, no to ja próbowałam, a posty mi doawało i dodawało... Czad

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:Co tam słychać u drogich Klubowiczy? Jak zdrowie Brzuchalków?
Nasz brzusiowaty antoś ma niestety nienajlepsze wyniki krwi, jest zagęszczony, więc trzeba go dopajać ze strzykawki, bo sam odmawia picia wody![]()
Macie jakieś sposoby na picie swoich kotecków?
galla pisze:No ja właśnie też myślę o fontannie, tlyko boję się, że ją kupię i i tak będą zn iej korzystać Nocka z Klemensem, którzy i tak piją dużo i to z miski, a Antek się na to wypnie...
Śmietanki nie chce pić za bardzo, poza tym boję się nieco o jego linię... Do tego teraz się boję o te jego wyniki nerkowe, czy to nie będzie za dużo białka... Tak źle i tak niedobrze - tu nerki i lepsza byłaby sama woda, a jednocześnie nerki nie będą zdrowe jeśli nie będzie pił jakichkolwiek płynów... Mleko kocie powąchał i poszedł szukać kurczaka (jak na brzusia przystało)...
Ech te koty, my się z nimi mamy...
piegusek pisze:galla pisze:No ja właśnie też myślę o fontannie, tlyko boję się, że ją kupię i i tak będą zn iej korzystać Nocka z Klemensem, którzy i tak piją dużo i to z miski, a Antek się na to wypnie...
Śmietanki nie chce pić za bardzo, poza tym boję się nieco o jego linię... Do tego teraz się boję o te jego wyniki nerkowe, czy to nie będzie za dużo białka... Tak źle i tak niedobrze - tu nerki i lepsza byłaby sama woda, a jednocześnie nerki nie będą zdrowe jeśli nie będzie pił jakichkolwiek płynów... Mleko kocie powąchał i poszedł szukać kurczaka (jak na brzusia przystało)...
Ech te koty, my się z nimi mamy...
No wlasnie, Przytula z Lavisia pija wiecej mleczka niz Kawa... co do fontanny, zobaczymy...
a moze dodawaj do miski z woda troche wywaru w kurczaka albo troche sosu z tunczyka... jesli lubi
galla pisze:piegusek pisze:No wlasnie, Przytula z Lavisia pija wiecej mleczka niz Kawa... co do fontanny, zobaczymy...
a moze dodawaj do miski z woda troche wywaru w kurczaka albo troche sosu z tunczyka... jesli lubi
o widzisz, musze pokombinować w tę stronę. Gorzej z tym, że to właśnie z jego miski piją Klemens z Nocką, a ich zachęcać nie trzeba. Niestety, nie chcą pić ze swoich misek, bo po co
galla pisze:No ja niecierpliwie czekam na wieściCo prawda obawiam się, że fontanną zrobię frajdę tym kotom, które i tak piją, a Antek i tak się wypnie, ale kto wie, kto wie
piegusek pisze:Ona z miski troszke pila, wolala ze zlewu, pila zdecydowanie mniej niz jej kolezanki![]()
Wlasnie skonczyla 10 minutowa - druga juz sesje przy fontannie - pila z kopulki, z miseczki, moczyla lapke - sprawdzajac wszystko dokladnie z kazdej strony, popijala z roznych miejsc - ale sie ciesze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 56 gości