Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
robertdee pisze:Nic ciekawego sie nie dzieje. Mala spi, je, siusia, wskakuje na kolana jak ma ochote... Jest mila.
justyna_ebe pisze:Panie Robercie gratuluję!
A może drugi kot?Zuzi przyda się towarzysz
a Miś jest stworzony dla Pana
![]()
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=53788
robertdee pisze:Zdjec nie moge zrobic bo nadal nie mam ladowarki. Wierzcie mi - ona sie nie zmienila za bardzo przez 2 tygodnie
robertdee pisze:Rozumiem, ale prosze rowniez zrozumiec, ze obecnie z przyczyn ode mnie niezaleznych nie mam czym zrobic zdjec. Kicia juz sie oswoila z nowym otoczeniem i wyglada dobrze jak na moje niewprawne oko.
pisiokot pisze:Ale mimo powyższego w imieniu fanek Zuzi zwracam się z apelem do jej opiekuna: panie Robercie, niech Pan czasem zdobędzie się na kilka słów opisując rzeczy z Pana widzenia oczywiste tj. że kot jest cały i zdrowy, je itd. Miło nam to czytać nawet jeśli Panu wydaje się to mało interesujące.
pozdrawiam
pisiokot pisze:
Ale mimo powyższego w imieniu fanek Zuzi zwracam się z apelem do jej opiekuna: panie Robercie, niech Pan czasem zdobędzie się na kilka słów opisując rzeczy z Pana punktu widzenia oczywiste tj. że kot jest cały i zdrowy, je itd. Miło nam to czytać nawet jeśli Panu wydaje się to mało interesujące.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 114 gości