FFA - klasyczny polski kot - bezłapek Miś

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 15, 2006 21:38 FFA - klasyczny polski kot - bezłapek Miś

Obrazek

Miś to dorodny kocurek, w czysto polskim wydaniu :wink:
Biedaczek nie ma przedniej łapki :( nie wiemy dlaczego mu ją amputowano :( Nikt nie pofatygował się nawet by wyciągnąc szwy....wrosły w skórę i dziś pani dr Ewa solidnie się nabiedziła, by je stamtąd wyskubać.
Kocio na razie w klatce. Nosek zapchany, oczko się paprze. Nie chciał jeść, dopiero saszetka whiskasa pobudziła mu apetyt. Teraz wyciągnąl się na posłanku i uważnie przygląda się szalejącemu stadu.
Ostatnio edytowano Czw sty 11, 2007 16:40 przez justyna_ebe, łącznie edytowano 4 razy

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Pt gru 15, 2006 23:36

no tak :lol: ciotka justyna z pusta klatka, to nie moze 5 minut usiedziec :lol:

ja osobiscie moge zagwarantowac najwyzsza jakosc kotow od Justyny :ryk:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pt gru 15, 2006 23:44

no tak :lol: ciotka justyna z pusta klatka, to nie moze 5 minut usiedziec :lol:

taaaaaaaaaaaaa :wink:
zrobiłam po prostu błąd, że nie złożyłam klatki gdy stała się już niepotrzebna srebrnej bezłapce ... no i chyba sprowokowałam los :?

Kocurek ma około roku, tak powiedziała wetka, która go dzisiaj badała. Na razie jest nieco wystraszony wielkim psiurem, który ma legowisko w tym samym pokoju, ale za parę dni będzie już ok. Tak myślę, bo kocio na widok psa nie syczy, nie kuli się w klatce a wręcz przeciwnie- wyciąga główkę i bacznie się przygląda potworowi. I robi takie 8O oczy :wink:

justyna_ebe

Post » Sob gru 16, 2006 0:19

Justyno dziękuję Ci bardzo, bardzo za dom tymczasowy dla malucha :wink:
Kicio jest przepiękny i bardzo przytulasty :D dr Ewa powiedziała że jest ładniejszy od mojego Festusia :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob gru 16, 2006 0:33

Kicio jest przepiękny i bardzo przytulasty :D dr Ewa powiedziała że jest ładniejszy od mojego Festusia :twisted:

tego, czy jest ładniejszy od Festusia, to akurat nie wiem :wink: ale że będzie extraprzytulasem, to jestem pewna :D Przed chwilą zafundowałam mu głaskanko, to wiem :twisted:

justyna_ebe

Post » Sob gru 16, 2006 11:28

Justyna to Ty aniołem jesteś :D no i trzymam kciuki, żeby się udało jak ze sreberkiem :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Sob gru 16, 2006 11:59

współczucia życze by ci się udało ;)

Zimny_pl

Od: Sob gru 16, 2006 7:06

Post » Sob gru 16, 2006 12:02

Zimny_pl pisze:współczucia życze by ci się udało ;)

:roll: a co mi się ma udać?
Zimny dzięki, ale wspólczucia to sobie nie życzę, przynajmniej jeszcze nie teraz :wink: :twisted:

justyna_ebe

Post » Nie gru 17, 2006 11:07

Jak sie ma dziś mój ulubiony misio :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie gru 17, 2006 13:41

Miś leży na posłanku wpatrzony we mnie :D
Ożywia się tylko wtedy, gdy otwieram klatkę, najpierw wycofuje się w najdalszy kąt posłanka, ale gdy tylko go dotknę, to następuje eksplozja czułości :D Miś wygina się, przewraca, wypina dupkę i podstawia główkę do miziania. Sam przy tym jest nieco chyba zdziwiony, że to takie fajne :twisted: A że to duży miś, to przy naszych miziankach całe posłanko wędruje wraz z nim po klatce :wink:
Chętnie bym go już wypuściła z tej okropnej klatki, ale czekamy na wizytę u pana doktora. I poczekamy trochę, bo jestem teraz bez samochodu a na piechotę to nie dam rady, dupka misia trochę waży :twisted: no chyba że spadnie śnieg, to miś pojedzie na sankach :D
Misio przekonał się wreszcie do mięska! i teraz już chrupki zostawia na czarną godzinę :wink: Oczko też już w dużo lepszym stanie.

A przy tym to on jest rozbrajający, taki duży miś a tak nieśmiało patrzy :wink:
Ostatnio edytowano Wto sty 02, 2007 23:51 przez justyna_ebe, łącznie edytowano 1 raz

justyna_ebe

Post » Nie gru 17, 2006 13:51

Sydney pisze:Justyna to Ty aniołem jesteś :D

Sydney powiedz to mojemu mężowi :smiech3:
Dziś obudził mnie krzyk: "Wstawaj już! Koty głodne! śniadania zjeść spokojnie nie można!"
Nawet się nie oburzyłam, bo małe tornada są nie do opanowania, gdy poczują zapach jakiegokolwiek jedzenia i nie ma szans żeby wygrać z nimi tę wojnę :twisted:

trzymam kciuki, żeby się udało jak ze sreberkiem :D

trzymaj mocno! W końcu taki słodki, okaleczony miś musi przecież znaleźc swojego człowieka!

justyna_ebe

Post » Nie gru 17, 2006 13:52

dubel :wink:
Ostatnio edytowano Wto sty 02, 2007 23:52 przez justyna_ebe, łącznie edytowano 1 raz

justyna_ebe

Post » Nie gru 17, 2006 15:02

iwcia pisze:Kicio jest przepiękny i bardzo przytulasty :D dr Ewa powiedziała że jest ładniejszy od mojego Festusia :twisted:
Bo jest cudny :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie gru 17, 2006 15:22

Cudny jest i przypomina mi Kogos zaginionego, wytesknionego, poszukiwanego...
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Nie gru 17, 2006 16:10

Żałuję, że nie zdążyłam tego Misia zobaczyć :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[następna]