ps whiskas robi masterfood ak i kk a znaczek waltham no cuz nie wiem po co tam moze opracowywali im sklad karmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olimpia1400 pisze:hmmm, Ramzes nigdy wczesniej nie wymiotował i te problemy sa tylko przejsciowe, nie wiem czym spowodowane...
olimpia1400 pisze:ale jemu sie dopiero teraz tak zrobiło - wczesniej nie miał takich problemów :/
Ivette pisze:Hmm...bardzo jestem ciekawa, co kładą do karmy tesco albo lider szajs, skoro juz w kk jest syf ttotalny...
zuzola pisze:gotuje po kolei w tej samej wodzie, póżniej w tej samej wodzie gotuje 2 op. włoszczyzny mrożonej, dodaję trochę ryżu. Mięso mielę. Mieszam z pulpą warzywno- ryżową. Dodaję kilka łyżek oliwy z oliwek. Koty mnie za to zarcie kochają.
zaneta pisze:nie sledzilam wszystkich wypowiedzi wiec nie wiem czy ten temat byl poruszany....
co sadzicie o karmie hill's ?![]()
jest godna polecenia czy nie bardzo?
pan w sklepie bardzo ja polecal.....
javeira pisze:Bardzo denerwujace jest to ze Hills nie ma polskiej strony :( co prawda jesli ktos sie uprze to po angielsku doczyta co bedzie chcial jednak jesli sprzedaja u nas karmy to...:/. Jeszcze Hillsa nie probowalam ale kupie jak moje zjedza RC jak cos bedzie nie tak poprostu wroce na RC. Nie podoba mi sie to ze Hills robi karmy smakowe. no niby maja duzo mieska ale np karma dla kotow z wrazliwymi zoladkami oparta jest na jajkach min 11% i ryzu min 14% podobno ma tez kurczaka, indyka i tunczyka w niewiadomej ilosci % w sobie...i to ma byc mieszanka na brzusio dla wrazliwych kotow? bo moje moga tylko takie delikatne karmy jesc.... i teraz mam dylemat czy ktos podawal moze karme Hillsa Adul cats with sensitive stomach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 69 gości