1. Ania - Żabole (str. 11)
Mail od Lucynki z 2014.06.04 - dopiero teraz mogłam się nim zająć…
Kociaki rosną w oczach. Ciągle są głodne i myślę, że niebawem zacznę im miksować mięso z kurczaka. Do dziś są na antybiotyku.
Dzwoniła do mnie p. Iwona w sprawie białego kocurka. Wyślę jej zdjęcia, niech sama zobaczy tego malucha.Dziś wieczorem wykąpie kociaki i wysuszę suszarką do włosów. Trudno je domyć chusteczkami dla niemowląt. Mam nadzieję, że szybko sie nauczą korzystać z kuwetki, która wstawiłam im do klatki. Na razie ciągle sprzątam i piorę a one i tak się są czyściutkie. Wyślę Ci fotki wykąpanych maluchów dziś wieczorem lub jutro. Próbowały jeść z miseczki. Jednak bardziej przypominało to zabawę w pasztecie niż posiłek, choć maluchy bardzo się starały najeść. Nadal butelka jest niezębna, aby brzuszki były pełne. Przesyłam Ci kolejna porcje zdjęć, które zrobiłam dziś rano. Żabole są coraz ruchliwsze i rośnie ich pragnienie zwiedzania świata.

2. bordo - kociaki viewtopic.php?f=1&t=161415&hilit=Farciarz&start=135
08.06.2014 - Matka została wypuszczona. Była bardzo dzika - do wyjmowania kociaków z klatki trzeba było zakładać rękaice spawalnicze... Kociaki zostały przywiezione do mnie.
----
08.06.2014 - 5 tygodniowe czarne maluszki, on i ona, zaczęły jeść niemal samodzielnie, najpierw ze strzykawki, po 3 dniach ze spodeczka zmiksowanego kurczaczka+woda+convalescence support w proszku=pycha.

----
15.06.2014 - W 6 tygodniu dostały karmę suchą Royal Canin Baby (Winning)

i powiedziały, że dobra jest, ale kurczak byłby lepszy

już wiedzą kto daje jeść - spryciarze.

--------------------------
oba mioty będzie trzeba niebawem odrobaczyć i zaszczepić
jeśli ktoś z Was mógłby wspomóc nas, to bardzo poprosimy!
Fundacja For Animals- Łódź
71 1020 2313 0000 3802 0442 4040
z dopiskiem na Żabole i Czarnuszki
dziękujemy!
--------------------------
... mry!