Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2013 11:40 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Mogą być w parkach, 2 białe i czarny z marmurkiem bo widać, że tak najlepiej się lubią. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto cze 25, 2013 12:03 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

pirulasińska pisze:Nie mogę przestać myśleć o tej kociej rodzince z balkonu, jednak z odległości prawie 1000km niewiele mogę zrobić...
Chętnie przygarnęłabym jednego małego kocurka, ale zabrać go mogłabym dopiero w drugiej połowie lipca, gdyby ktoś mógł go do tego czasu przetrzymać... Wiem, wiem, że głównym problemem jest tu znalezienie miejsca dla nich, też chętnie wspomogłabym finansowo taki DT, ale skąd go wziąć?

A gdzie Ty mieszkasz?
Masz już jakieś zwierzątko w domu?
W domu nikt nie ma alergii na koty?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto cze 25, 2013 12:19 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Nie wiem dlaczego ale nie dostawałam powiadomień, może dlatego że przeniesione na koty. Wieczorem wkleję zdjęcia na fb może ktoś się ulituje :( W okropnych warunkach żyją, dziwi mnie fakt że skoro kobieta pozwala im bytować póki co na swoim balkonie to nie zgodzi się na jakąś budkę żeby chociaż na ten czas miały schronienie. Ej, do doopy to wszystko :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto cze 25, 2013 12:35 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

zdjęcia na fb były/są: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater, ale chyba nie było założonego wydarzenia, więc to by się przydało?

jm7

Od: Czw gru 02, 2010 21:17

Post » Wto cze 25, 2013 13:02 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

zrobiłam wydarzenie https://www.facebook.com/events/565500820169485/ ale ostatnio mało było tutaj info o rodzince więc tam też niewiele, ale uzupełnię dzisiaj skoro są nowe zdjęcia
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto cze 25, 2013 14:01 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Anna61 pisze:A gdzie Ty mieszkasz?
Masz już jakieś zwierzątko w domu?
W domu nikt nie ma alergii na koty?

Mieszkam w Monachium :strach: No, wiem, jaką opinię mają Niemcy w kontekście kotów (i nie tylko), ale nie mam na imię Julita...
Mieszkam z trzema zwierzątkami, czyli z pirulaskami, zwanymi też "trio infernale":
Obrazek Obrazek Obrazek
Mają po dwa lata i nadal są chętne do zabaw i rozrabiania. Czarna to rodaczka z Polski.
Ponieważ to same baby, tym razem w grę wchodziłby tylko kocurek. No i więcej niż jednego nie dam rady zabrać choćbym chciała, podróżować będę samolotem...
Tonę w kłakach i nic mi nie jest, więc raczej alergii nie mam :)
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Wto cze 25, 2013 15:40 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Piękne panny :1luvu: I balkon osiatkowany :D
Pirulasińska, jeżeli ustalicie z Anna61 sprawę adopcji malucha i sprawa zostanie przyklepana, to biorę go na trzytygodniowe kolonie :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto cze 25, 2013 19:57 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

pisiokot pisze:Piękne panny :1luvu: I balkon osiatkowany :D
Pirulasińska, jeżeli ustalicie z Anna61 sprawę adopcji malucha i sprawa zostanie przyklepana, to biorę go na trzytygodniowe kolonie :ok:

:ok: byłoby pięknie :1luvu:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Wto cze 25, 2013 20:28 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Napisałam pw. do pirulasińska :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 25, 2013 20:52 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Anna61 pisze:Napisałam pw. do pirulasińska :kotek: :kotek: :kotek:

:ok: oj trzymam kciuki , z całego serca bym chciała aby się udało :1luvu:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Wto cze 25, 2013 21:18 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto cze 25, 2013 21:33 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Mocne kciuki za domek dla jednego szczęściarza i za domki dla 3 pozostałych :ok: pirulasonska a moze popytasz wsrod znajomych i rodziny czy nie chcieliby takiego slodziaka w taka podroz warto byłoby wysłać małego z towarzystwem co by sie nie nudził po drodze :twisted:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro cze 26, 2013 7:28 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Goyka pisze:Mocne kciuki za domek dla jednego szczęściarza i za domki dla 3 pozostałych :ok: pirulasonska a moze popytasz wsrod znajomych i rodziny czy nie chcieliby takiego slodziaka w taka podroz warto byłoby wysłać małego z towarzystwem co by sie nie nudził po drodze :twisted:

No właśnie zawsze warto się kogoś zapytać może a nóż się uda :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro cze 26, 2013 7:31 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Domków dla kociaków i mamuś :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 26, 2013 8:06 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, nim zginą.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, rozmowy trwają. :wink: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]