STARY kocurek srebrno-biały, pojechał do DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 10, 2012 8:06 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

mar9 pisze:Zenek (srebrny) dalej paca łapką ale wzięłam go na sposób: wczoraj rozłożył się w kuchni na blacie a ja go miziałam z tyłu głowy. Najpierw końcówka ogona chodziła: góra-dół ale potem sie uspokoił i aż oczka przymknął. Dość długo to trwało , może tym sposobem uda mi się go ucywilizować na tyle, żeby nie walił łapką, dodam, łapką uzbrojoną .
Też trochę kicha ale może z czasem minie.
To pewnie malutki Grześ tak sieje zarazkami.
Trochę mnie martwi Zdzicho (burasek), jest tak spokojny, aż dziwne to jest. Mam nadzieję, że to taki charakter a nie objaw choroby, która go toczy od środka.
Znowu mi kociska polewają łóżko, raz złapałam Zenka, raz Zdzicha, może dlatego, że oba nie ciachane jeszcze.

Bardzo się cieszę z nowych wieści od Zenusia :D .
Mój forumowy Aluś też na początku pacał...też uzbrojoną :D .
Cierpliwości trzeba było, w poprzednim domku chłopak dziczał sam.
Mar9, Zenuś też się przekona, jest mądrym kotkiem, wie, gdzie mu dobrze.
Dzięki, że dałaś mu szansę :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 10, 2012 8:12 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

vip0 pisze:
mar9 pisze:Zenek (srebrny) dalej paca łapką ale wzięłam go na sposób: wczoraj rozłożył się w kuchni na blacie a ja go miziałam z tyłu głowy. Najpierw końcówka ogona chodziła: góra-dół ale potem sie uspokoił i aż oczka przymknął. Dość długo to trwało , może tym sposobem uda mi się go ucywilizować na tyle, żeby nie walił łapką, dodam, łapką uzbrojoną .
Też trochę kicha ale może z czasem minie.
To pewnie malutki Grześ tak sieje zarazkami.
Trochę mnie martwi Zdzicho (burasek), jest tak spokojny, aż dziwne to jest. Mam nadzieję, że to taki charakter a nie objaw choroby, która go toczy od środka.
Znowu mi kociska polewają łóżko, raz złapałam Zenka, raz Zdzicha, może dlatego, że oba nie ciachane jeszcze.

Bardzo się cieszę z nowych wieści od Zenusia :D .
Mój forumowy Aluś też na początku pacał...też uzbrojoną :D .
Cierpliwości trzeba było, w poprzednim domku chłopak dziczał sam.
Mar9, Zenuś też się przekona, jest mądrym kotkiem, wie, gdzie mu dobrze.
Dzięki, że dałaś mu szansę :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

On jest taki piękny, taki duży, srebrny miś, aż się prosi, by wytarmosić to mięciutkie futerko.
Mam nadzieję, że kiedyś dostąpię tego zaszczytu... bez narażania utraty zdrowia :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sty 10, 2012 8:14 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Wiem, że dostąpisz :D ....i zazdraszczam :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sty 10, 2012 8:24 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

vip0 pisze:Wiem, że dostąpisz :D ....i zazdraszczam :( ...

zapakować? :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sty 10, 2012 8:27 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

mar9 pisze:

Tak bardzo bym chciała :( ....nawet nie masz pojęcia :( .

vip

Post » Wto sty 10, 2012 8:49 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

vip0 pisze:
mar9 pisze:

Tak bardzo bym chciała :( ....nawet nie masz pojęcia :( .

rozumiem, że nie możesz
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sty 10, 2012 12:47 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Zbieramy na kastracje.....

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro sty 11, 2012 22:51 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

viewtopic.php?f=8&t=137848&p=8434221#p8434221

To nie kot,a 12-letnia dziewczynka,która ma raka.Do chemii brakuje 12 tys, zł,a NFZ nie chce zrefundować,Proszę zajrzyjcie,roześlijcie znajomym.To dobra dziewczynka,zna ją moja znajoma.Ona tak bardzo chce ży

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw sty 12, 2012 14:03 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

justyna8585 pisze:Zbieramy na kastracje.....

Zbieracie na kastrację Zenka?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sty 12, 2012 14:14 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

biamila pisze:

w przyszłym tygodniu drugie podanie convenii a dopiero potem ciach (jak zdrówko dopisze)
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 12, 2012 16:36 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

mar9 pisze:
biamila pisze:

w przyszłym tygodniu drugie podanie convenii a dopiero potem ciach (jak zdrówko dopisze)

No to nr konta poproszę prześlę coś dla Zenka.
Obrazek

biamila

Post » Czw sty 12, 2012 17:14 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Na konto fundacji wpłynęło 50 zł dla Zenka i dla Bilbo, od pani z Warszawy :)

Skonsultuję się jeszcze z Formicą jak podzielimy tę wpłatę, bo Bilbo odszedł za TM ale jego leczenie było też dosyć kosztowne; dam znać jaka decyzja.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw sty 12, 2012 19:04 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Ok w razie co czekam na info.
Obrazek

biamila

Post » Czw sty 12, 2012 19:08 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Jak mi następny bazarek dobrze pójdzie, to też dorzucę coś dla Zenusia :D .

vip

Post » Śro lut 01, 2012 7:38 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Zenek pomału zdrowieje, może w końcu unidox pomógł. Coraz mniej kicha.
Jak dobrze pójdzie to niedługo będziemy ciachać a potem szczepić.
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]