Myszolandia pisze:oj to czas odpinać banerek w trybie na gwałt![]()
![]()
![]()
Dzieki za przypomnienie
Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:oj to czas odpinać banerek w trybie na gwałt![]()
![]()
![]()
Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Venerdina pisze:Witam!
Jestem wielką szczęściarą! To cudowne kocię trafiło do naszego domu. Nadałam jej imię Debbie. Czekaliśmy na nią od dawna. Jest ucieleśnieniem naszych marzeń. Wesoła, towarzyska i mrucząca przy każdym dotknięciu, grzeczna i rozkoszna. Wniosła w nasze życie mnóstwo radości. Zadomowiła się od razu. Dopisuje jej apetyt, chętnie się bawi a poz tym jest śpiochem. Przez pierwsze 2 dni miała zaczerwienione oczka w kącikach zbierała się ropa. Oczyszczałam jej regularnie oczka specjalnym płynem do przemywania i ziółkami i jest znacznie lepiej. Zaczerwienie zeszło tylko ropa czasem się zbiera ale niewiele i regularnie oczyszczam jej oczka.
Dawno nie czułam się tak szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia bez Debbe. To najpiękniejszy prezent gwiazdkowy mojego życia. Po prostu kochamy JąKażdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Wesołych Świąt!
Venerdina

Jestem wielką szczęściarą! To cudowne kocię trafiło do naszego domu. Nadałam jej imię Debbe. Czekaliśmy na nią od dawna. Jest ucieleśnieniem naszych marzeń. Wesoła, towarzyska i mrucząca przy każdym dotknięciu, grzeczna i rozkoszna. Wniosła w nasze życie mnóstwo radości. Zadomowiła się od razu. Dopisuje jej apetyt, chętnie się bawi a poz tym jest śpiochem. Przez pierwsze 2 dni miała zaczerwienione oczka w kącikach zbierała się ropa. Oczyszczałam jej regularnie oczka specjalnym płynem do przemywania i ziółkami i jest znacznie lepiej. Zaczerwienie zeszło tylko ropa czasem się zbiera ale niewiele i regularnie oczyszczam jej oczka.
Dawno nie czułam się tak szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia bez Debbe. To najpiękniejszy prezent gwiazdkowy mojego życia. Po prostu kochamy JąKażdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Wesołych Świąt!
Venerdina

Witam pani Aniu!
Właśnie wróciłyśmy od weterynarza. Kicia ma zapalenie oskrzeli. Dostała 2 zastrzyki, tabletki do łykania i kropelki do oczek. W piątek idziemy na wizytę kontrolną. A byłyśmy u pani doktor na Przybyszewskiego. Będę pisała gdy wyzdrowiejemy. Póki co leczymy się żeby na Święta być w formie Kotek.
Pozdrawiamy. Miau.
Debbe i Dorota
aby szybciutko wróciła do zdrówka.

Jestem wielką szczęściarą! ..... Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
delfinka pisze:Venerdina pisze:Witam!
Jestem wielką szczęściarą! ..... Każdy człowiek powinien znaleźć dla swojego Kota wtedy jego życie nabierze sensu.
Witaj na forum, Venerdina![]()
Pięknie napisałaś, z głębi serca![]()
To jedna z tych myśli, którą można w swoim podpisie umieścić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 30 gości