K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 22:05 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

mahob pisze:
miszelina pisze:..............., kocurek udaje że go nie ma.

..............

Jeśli ten "mój" to łaska boska... :roll:
Jutro upiora wypuszczam. Po południu.

Ale rano wszystko było zeżarte.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 15, 2011 22:10 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

miszelina pisze:Gil miał dzisiaj serię kichania, a nawet dwie. Kichał przez jakieś pięć minut jak z armaty. Obie z Gertaaa stałyśmy jak wmurowane. Nos wycierałam mu chyba z 10 razy 8O . Zwróćcie uwagę na jego lewe oko, miał jakieś zatarte.
Kufel mizia się jak szalony. Katce oczko przemyte, wije się przy tym jak piskorz. Mea wycofana, ale mizia się.
Koty w klatkach w miarę ok, tri cudna, kocurek udaje że go nie ma.

Kuba TST przyniósł kuwetę dla _namidy_.
Tweety, przelałam kasę za bazarki i za Kufla.

fakt, jest piękna, kudłata, puchata i Robert trzymał ją dzisiaj na rękach :) ale niech wraca na swoje śmieci, dom wczasów dziecięcych czynny jest na okrągło, kuchnia pracuje pełną parą a ona tam przybiega trzy razy dziennie a potem wyleguje się na ławce z widokiem na Giewont :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt wrz 16, 2011 6:14 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Palec pod budkę, bo za minutkę i tak dalej:

Galeriowanie 24 i 25 września:

24 (sobota imieniny kota)
11:00 - 13:30
Annazoo + Milu + Jimi
13:30 - 16:00
jej siostra + lutra + KOT OD TWEETY
16:00 - 18:30 - opcją wydłużenia, gdyby był super ruch.
anna09 + lutra + Hope (ja zabiorę puszki, a w niedzielę przywiezie je noemik)

25 (niedziela dla kociego przyjaciela)
noemik + miszelina + Marszałek
anna09 + queen_ink+ JAKIŚ KOT jaki?
16:00 - 18:30
Kinga Warmijska + namida + szprotka[/quote]
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 16, 2011 6:37 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

lutra pisze:Palec pod budkę, bo za minutkę i tak dalej:

Galeriowanie 24 i 25 września:

24 (sobota imieniny kota)
Annazoo + Milu może jednak ktoś inny mógłby o tej porze? lub tylko przywieźć rzeczy?+ Jimi
jej siostra + lutra + KOT OD TWEETY
16:00 - 18:30 - opcją wydłużenia, gdyby był super ruch.
anna09 + lutra + Hope (ja zabiorę puszki, a w niedzielę przywiezie je noemik)

25 (niedziela dla kociego przyjaciela)
noemik + miszelina + Marszałek
anna09 + queen_ink+ JAKIŚ KOT jaki?
16:00 - 18:30
Kinga Warmijska + namida + szprotka
[/quote]

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt wrz 16, 2011 6:41 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Milu, tak na prawdę, to tylko baner, puszki i ulotki. Auto nie jest koniecznie konieczne. Jak uznasz, że nie dasz rady się z tym zabrać, to podjadę i pomogę.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt wrz 16, 2011 7:05 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

miszelina pisze:Gil miał dzisiaj serię kichania, a nawet dwie. Kichał przez jakieś pięć minut jak z armaty. Obie z Gertaaa stałyśmy jak wmurowane. Nos wycierałam mu chyba z 10 razy 8O . Zwróćcie uwagę na jego lewe oko, miał jakieś zatarte.
Kufel mizia się jak szalony. Katce oczko przemyte, wije się przy tym jak piskorz. Mea wycofana, ale mizia się.
Koty w klatkach w miarę ok, tri cudna, kocurek udaje że go nie ma.
Kuba TST przyniósł kuwetę dla _namidy_.
Tweety, przelałam kasę za bazarki i za Kufla.

8O 8O 8O 8O 8O o takie oczy miałyśmy jak kichał :ryk: :ryk:
witam się na wątku po wczorajszym przeszkoleniu w kociarni.
Kotki bardzo fajne, chyba przez pół nocy mi się dziś śniły :D :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt wrz 16, 2011 7:21 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

queen_ink pisze:
mahob pisze:
miszelina pisze:..............., kocurek udaje że go nie ma.

..............

Jeśli ten "mój" to łaska boska... :roll:
Jutro upiora wypuszczam. Po południu.

Ale rano wszystko było zeżarte.

W sensie, że miski puste? To dobrze, że je... widocznie aż taki zestresowany nie jest :wink:
Ale niech już wraca do siebie. Tam mu najlepiej.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt wrz 16, 2011 9:04 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

1. A czy jest jakiś tekst do ogłoszeń dla Gila? Bo ja nie mam.
2. Pestka się pisze jak rozumiem :wink:
3. Juliana nie wystawiam, bo zdaje się ma dom? Jeśli nie to proszę o info.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt wrz 16, 2011 9:08 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

mahob pisze:3. Juliana nie wystawiam, bo zdaje się ma dom? Jeśli nie to proszę o info.

dopóki nie zawiozę, nie zdejmujcie.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt wrz 16, 2011 9:11 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

witaj, gerto :mrgreen:

pytanie mam ważne, poważne i w ogóle istotne: czy ktos żywiący kota RC urinary SO bądź innym urinary SO (nie HD, nie wiem, czy inne karmy niż RC mają ten podział?) - mógłby mi odsypać trochę na spróbowanie dla piórka, tak ze 3dniową porcyjkę (4miesięczniak, więc je tyle co duży kot i woła o więcej)?
dostałam od wetki polecenie przejścia na SO, ale jeśli ten kot po wsypaniu homeopatycznych pięciu chrupek babycata do michy urinary sika po całym mieszkaniu, to ja już nie wiem, czy przejście na słabszy urinary nie da tego samego efektu :roll: a jak kupię kolejny wór karmy, której nie zeżre (albo zeżre i nasika gdzie się da), to się wkurzę.
gotowam wynagrodzić filcokulkiem albo czym 8)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt wrz 16, 2011 9:18 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Kocuria pisze:witaj, gerto :mrgreen:

pytanie mam ważne, poważne i w ogóle istotne: czy ktos żywiący kota RC urinary SO bądź innym urinary SO (nie HD, nie wiem, czy inne karmy niż RC mają ten podział?) - mógłby mi odsypać trochę na spróbowanie dla piórka, tak ze 3dniową porcyjkę (4miesięczniak, więc je tyle co duży kot i woła o więcej)?
dostałam od wetki polecenie przejścia na SO, ale jeśli ten kot po wsypaniu homeopatycznych pięciu chrupek babycata do michy urinary sika po całym mieszkaniu, to ja już nie wiem, czy przejście na słabszy urinary nie da tego samego efektu :roll: a jak kupię kolejny wór karmy, której nie zeżre (albo zeżre i nasika gdzie się da), to się wkurzę.
gotowam wynagrodzić filcokulkiem albo czym 8)

ja
se trzeba przyjść
do moi lub do GK za tydzień

EDIT:
nie doczytałam o filcokulku, tak, tak, tak!

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt wrz 16, 2011 9:22 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt wrz 16, 2011 9:26 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

lutra pisze:Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.

czacz pewnie ma :-)
a jest i jeszcze jedno wyjście
ludzie się teraz remontują i wynoszą to to z domów
u mnie - w ogrodzonym śmietnikowym przybytku stały takie
można się porozglądać po śmietniowiskach
u śmietnika obok jest ława
ale nie wiem czy wytrzymają do początku października

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt wrz 16, 2011 9:27 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

lutra pisze:Czy ktoś ma stare (niekoniecznie) i niepotrzebne (koniecznie) meble kuchenne (dolne szafki) potrzebuję na kocie budki na działkę do Pana Józefa, jak się rano budzę i otwieram okno, to myślę o tej bandzie i będzie mi się lepiej myślało, jak postawię im budki.

widuję często tutaj koło śmietników, możemy się umówić że będę do cię dzwonić jak jaką wyczaję.
albo na pchlim targu w licytacji na opak zapytaj.

aniu, to wpadnę, zadzwonię. dziękować.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt wrz 16, 2011 9:29 Re: K-ów, raz lepiej raz gorzej ale nieustannie walczymy

Kocuria pisze:

widuję często tutaj koło śmietników, możemy się umówić że będę do cię dzwonić jak jaką wyczaję.
albo na pchlim targu w licytacji na opak zapytaj.

aniu, to wpadnę, zadzwonię. dziękować.

A filcokulke poproszę w kolorze jaskrawym i jasnym :mrgreen: Znaczy - Leoś prosi :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]