SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 11:35 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Do góry Śliczna burasiu :ok:
Najgorsze na chwilę obecną jest to że ona taki miziak ,takie kotki mają małe szanse na przetrwanie na ulicy :(
Anna Kubica

Post » Nie wrz 04, 2011 11:37 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Hopsik w górę! :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 07, 2011 23:12 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Nasza lala nam spada :(
Buraniu kochana jesteś taka sama jak mój Kubuś i widzę że tak samo kochana ,wszystkie buraski są przekochane :1luvu:
Anna Kubica

Post » Czw wrz 08, 2011 2:54 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Do domu ślicznotko!dlaczego ona nie ma chociaż DT , w którym byłaby bezpieczna :cry: Taka łagodna ,śliczna i młoda kotka o wspaniałym charakterze zasłużyła na dom i miłość
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw wrz 08, 2011 15:41 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

mam całkiem dobre wieści: udało mi się namówić znajomą by wzięła Buranię do domu. Od momentu rozdzielenia kotek mamusia troszkę się załamała . Zawsze to ona chodziła i prosiła człowieka o głaski tak po tym jak zabrałam Czarnulkę to człowiek chodził za nią ale ona nie była zainteresowana. Żeby wynagrodzić jej to wszystko znajoma wzięła ją do domu, jest kotem wychodzącym,ale nie śpi już w piwnicy. Ale potrzebny jest domek gdzie ona będzie kochana na zawsze,ale już teraz mozemy szukać bez ciśnienia,koteczka jest bezpieczna i ma gdzie spać,nie chodzi głodna ale NADAL POTRZEBUJE DOMU!!!!!
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Czw wrz 08, 2011 15:41 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

..........................
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Czw wrz 08, 2011 16:10 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

mania1979 pisze:mam całkiem dobre wieści: udało mi się namówić znajomą by wzięła Buranię do domu. Od momentu rozdzielenia kotek mamusia troszkę się załamała . Zawsze to ona chodziła i prosiła człowieka o głaski tak po tym jak zabrałam Czarnulkę to człowiek chodził za nią ale ona nie była zainteresowana. Żeby wynagrodzić jej to wszystko znajoma wzięła ją do domu, jest kotem wychodzącym,ale nie śpi już w piwnicy. Ale potrzebny jest domek gdzie ona będzie kochana na zawsze,ale już teraz mozemy szukać bez ciśnienia,koteczka jest bezpieczna i ma gdzie spać,nie chodzi głodna ale NADAL POTRZEBUJE DOMU!!!!!

Dobrze przeczytać taką wiadomość :ok: Maniu a czy koteczka jest bezpieczna jeśli to domek wychodzący? czy nie ma obawy że gdzieś pójdzie w nie znany jej teren?
Anna Kubica

Post » Czw wrz 08, 2011 16:28 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Dobrze,że jest już TDT :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: Wiadomo,że dom wychodzący to spore ryzyko , ale to i tak lepsze wyjście niż bezdomność .Teraz trzeba intensywnie szukać ślicznej koteńce DS
Obrazek

Dominka1

Post » Czw wrz 08, 2011 18:47 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

A czy domek musi koniecznie ja wypuszczać? Bo na obcym terenie istnieje niebezpieczeństwo , że nie wróci.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt wrz 09, 2011 10:56 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

to nie jest obcy teren,mieszka na tym samym podwórku co mieszkała w piwnicy,tylko teraz spi w domku :D zna teren doskonale co nie znaczy że jest bezpieczna,bo każdy kot wychodzący nie jest niestety bezpieczny :( ale myślę że i tak udało mi się rozwiązać najlepiej tę sytuację jak mogłam, nic innego nie wymyśliłam....ciesze się że udało mi się przekonać znajomą by ją wzięła, to lepsze niż spanie w piwnicy,uwierzcie mi :ok: kontroluję sytuację i sprawdzam codziennie czy koteczka jest. Ma jedzonko , ma kumpla do zabaw, codzienną porcję głasków..ale to DT...a ona potrzebuje DS...nie wiem co jeszcze moge zrobić..telefon milczy,nikt o nią nie pyta..czy ogłoszenia można jakoś odświeżyć??

co do Amelki (Czarnulki) to nadal ma leczone uszka bo jak się okazało był świerzb.
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Czw wrz 15, 2011 19:26 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

No to nadal podnosimy Burasię.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie wrz 18, 2011 19:43 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Podnoszę najśliczniejszą koteczkę na całym forum :1luvu: Domku Stały , odezwij się :kotek: :kotek:
Obrazek

Dominka1

Post » Nie wrz 18, 2011 19:48 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Do góry koteńko śliczna :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 22, 2011 11:53 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

Erin pisze:Do góry koteńko śliczna :ok:

hopla :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Wto wrz 27, 2011 6:50 Re: SZUKAMY DT/DS DLA MAMUSI, CÓRCIA JUZ W DS :) BANERKI STR 5

znajoma u której jest Burasia zmienia miejsce zamieszkania, na moje pytanie " a co z koteczką?" odpowiedziała" no jak to co? jedzie ze mną" ...one się zżyły ze sobą, już chyba ds jest ... :)
Obrazek
Obrazek

mania1979

[poprzednia][następna]