Marzenia11 pisze:Bardzo, badzo dziekuję EdytaB_a za wsparcie finansowe dla Edisi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia po co te kolorki

P.S. Jak Trisia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Bardzo, badzo dziekuję EdytaB_a za wsparcie finansowe dla Edisi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:Deva i Fionka są w stanie zjeść całe jedzonko świata,Fionka jeszcze nieśmiała i niezbyt "wyjsciowa",natomiast Deva mizia się i pięknieje![]()
smarti pisze: Ona mi ufa że nie bedę jej d... zawracała niczym poza leczeniem tychże zwierząt- dla mnie,biorąc pod uwage niezaprzeczalnie najniższe ceny (w porównaniu z innymi lecznicami) i pozytywne efekty leczenia, uklad jest idealny i nie zepsuję go dla niczyjej ciekawości.
Iburg pisze:smarti pisze:Deva i Fionka są w stanie zjeść całe jedzonko świata,Fionka jeszcze nieśmiała i niezbyt "wyjsciowa",natomiast Deva mizia się i pięknieje![]()
Ciesze się że Devi pięknieje i czuje się coraz lepiej. Mam nadzieje że i Fionka szybko wyzdrowieje, wypięknieje i zacznie też sie miziac i być przytulastym kotem.
Chętnie bym te damy pooglądała. Czy Dewi nadal ma taka wysmukłą głowe jak u sfinksa
smarti pisze:obie mają pofarbowane futerko od przebywania we własnych odchodach-tak,tak!!-niewątpliwie od tego.
i to futerko zmieni kolor dopiero ja się samo zmieni czyli wiosną![]()
Betta pisze:poniewaz dostałam info od darczyńcy o tym że rozliczenie dla niego powinno być bardziej wyszczególnione.. zrobiłam korekte.... prosze o to aby kiedy już bedą uzupełnienia z kolejnych dni , zostaną tez uzupełnione te poczatkowe dni ....
spójrz smarti czy wszystko się zgadza...bo dla mnie juz tu jest chaos.... prosze powiedzcie mi dlaczego Fionka była leczona antybiotykiem iniekcyjnym najpierw przez 2 dni - potem dzien przerwy - potem dzien dostała - potem znów dzien przerwy - i znów dostała (26.I) ? jeśli działa on 2 dni a tak podejrzewam to pytam tylko czy 22.I ona dostała ten Hostamox czy Marzenii sie machnęło ? jeżeli sie machnęła to brak mi słów.....
Marzenia11 pisze:smarti pisze:obie mają pofarbowane futerko od przebywania we własnych odchodach-tak,tak!!-niewątpliwie od tego.
i to futerko zmieni kolor dopiero ja się samo zmieni czyli wiosną![]()
One mają biegunkę? Czy to jeszcze poschroniskowe?
smarti pisze:
mają całe futerko "od spodu kota" różowo - żółte-a to ,jak stwierdziła Ania efekt nie sprzątania odchodów w schronisku i braku czystego miejsca na połozenie się..i to już wcale śmieszne nie jest![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 78 gości