Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 20:10 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Margo000 pisze:Witam, znalazłam Julkę pod balkonem :(, przyniosłam jej podusię a dzięki Monice, dziewczynie o wielkim sercu Julka przeżyła...była tak słaba, że nie miała siły wstać do jedzenia... zamieszkała pod balkonem obok innego biedaka, czarnego Mrusia...teraz mieszkają razem w domu tymczasowym, nie walczą ze sobą ale i nie pałają do siebie miłością..., Mrusio jest zazdrosny, bo pierwszy trafił do domu a Julka musiała jeszcze tydzień spędzić u weterynarza pod kroplówką...Fajnie by było gdyby Julka znalazła dom tylko dla siebie, by była dla kogoś " gwiazdką z nieba " Julka jest kochana, i mimo tego co ją spotkało ufa ludziom, kocha pieszczotki...sama nie mogę jej wziąć bo mam swoje rozbestwione kocury, które nie dałyby jej spokoju a naszej biedaczce potrzebny jest teraz wypoczynek...Taki kociak potrafi się odwdzięczyć....dobro powraca...Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt :D .Gośka

Po pierwszym przeczytaniu nie zrozumiałam o co chodzi.
Poślałam że Julka uciekła/wypadła z okna i że leżała z obrażeniami pod balkonem :strach:

Dopiero jak przeczytałam ze zrozumieniem to odetchnęłam nieco... :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto lut 01, 2011 18:20 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

tak, tak to wyglądało. moja znajoma Gosia codzienni, w dordze do pracy dokarmia wiele kotów w tym dokramiala mrusia,gdy przyszly mrozy zwrocila sie do mnie o pomoc dla mrusia,gdyz nie byl dzikuskiem jak inne,a pieszczoszkiem zaslugujacym na dom.
w tym dniu gdy czatowalismy na ukrywającego sie mrusia,ktory mial byc zabbrany na kastracje,pojawila sie julcia.Gosia wracajac z pracy zajrzala do mrusia jak zwylke i znalazla tam Julcie,zadzwonila do mnie i poszlam tam by zrobic zdjecia na ewentualny przyszly wątek dla niej,ale poniewaz byla ledwo żywa od razu wziełam ją do weta.
Monika

moniksz

Od: Pon mar 09, 2009 22:04

Post » Śro lut 02, 2011 13:49 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

czy coś nowego u Julci :1luvu:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Czw lut 03, 2011 14:46 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Co słychać u Julci?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lut 03, 2011 23:52 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Ech, przed chwilą napisałam długi elaborat o małej, to mnie wyrzuciło i wszystko straciłam... :?

Dobra, jeszcze raz, choć teraz już sporo krócej ;)

Mała bardzo ładnie się zadomowiła, twardo pcha się do łóżka, aby spać razem :) i właściwie w ogóle nie zwraca już uwagi na kocura :) Dużo i chętnie je, w sposób widoczny przybiera na wadze, a futerko ma miękkie i delikatne w dotyku (na początku było szorstkie i twarde, takie "bez życia"). Bardzo lubi wszelkie pieszczoty, podchodzi i głęboko zagląda w oczy, aby ją pogłaskać ;) ale nie jest nachalna. Krótko mówiąc, kot idealny dla miłośników subtelnych miziaków :)

Malutka naprawdę bardzo potrzebuje swojego własnego kochającego domku i za tę miłość będzie potrafiła odwdzięczyć się z całej siły swojego małego serduszka :1luvu:

noniewiem

Od: Nie sty 02, 2011 11:44

Post » Pt lut 04, 2011 7:17 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Jak tam wczorajsze badania Juleczki? :ok: :mrgreen:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt lut 04, 2011 9:38 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

noniewiem pisze:
Malutka naprawdę bardzo potrzebuje swojego własnego kochającego domku i za tę miłość będzie potrafiła odwdzięczyć się z całej siły swojego małego serduszka :1luvu:

Czyli jest szansa ze oba moga byc u Ciebie do czasu znalezienia domku?
Jesli tak, to teraz nic tylko doprowadzic ja do ladu, doleczyc i szukac domku...
A jak Mrus? szukacie juz mu domu? juz gotowy?
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt lut 04, 2011 10:37 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

właśnie jak badania Julci :?:

beateczka

Post » Sob lut 05, 2011 19:16 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

julcia bedzie miala badania w poniedzialek,dam znac jak wynki jak tylko bede wiedziec
Monika

moniksz

Od: Pon mar 09, 2009 22:04

Post » Nie lut 06, 2011 21:33 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

:ok: :ok: :ok:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Nie lut 06, 2011 23:16 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Za Julcię :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 06, 2011 23:19 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Za Juleczkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pon lut 07, 2011 8:18 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Za badania :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 07, 2011 8:51 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Za badania :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 07, 2011 10:41 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

za domek i Julcie :1luvu:

beateczka

[poprzednia][następna]