Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 19:44 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Nie odpuszczę :evil: :evil:
Koty zostaną stamtąd zabrane, czy to się bubkowi podoba czy nie....

Myślałam o Sanepidzie, ale muszę to tak rozegrać, żeby bezdomniakom nie zaszkodzić. Myślałam o administracji, o strażakach...Bo jak np by się paliło, a tam jest tak ciasno, że ewakuacja byłaby utrudniona. I pani M. nie byłaby w stanie wynieść kotów z apartamentu w razie zagrożenia.

Nie wiem, co by tu jeszcze....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon sty 31, 2011 19:54 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Zawsze dobrze się sprawdza pisanie do wszystkich możliwych pryncypalów takich urzędasów, z adnotacją do kogo jeszcze poszlo; aż po stosowne ministerstwo. Oni się trzęsą o te swoje stolki - choćby byly najmniejsze możliwe - a jak wiedzą, że góra nad nimi już wie, to istnieje wszak możliwość, że sprawdzą co się w sprawie dzieje i pociągną za odpowiedzialność. Jeśli chodzi o policję taki schemat dziala cuda :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon sty 31, 2011 21:57 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Oby się udało :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 01, 2011 11:33 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Iść z dwoma dużymi chłopami i wyrwać koty siłą? :wink: No przyznać się - kto nie ma na to ochoty? :twisted:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Wto lut 01, 2011 14:36 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

przeczytajcie to: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,9035 ... canie.html

najlepszy jest ten kawałek: Funkcjonariusze przyjechali na miejsce, ale od interwencji odstąpili, bo gospodarze tłumaczyli, że dwa psy się pogryzły, więc trzeba je było siekierą postraszyć 8O

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Wto lut 01, 2011 14:43 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

za co zresztą funkcjonariusze zostali pozwani do sądu...
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lut 01, 2011 15:15 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

dokładnie, daje to jakąś nadzieję dla Zenka i Pimpka :)

karolina w-n

Post » Wto lut 01, 2011 15:20 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Trzymam kciuki!
Może będę mogła jakoś pomóc, będę śledzić temat.
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Alma_

Od: Wto wrz 28, 2010 12:16

Post » Wto lut 01, 2011 16:24 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

marija pisze:Ja planuję zawiadomić media, ale muszę mieć czarno na białym, na piśmie od urzędu, że koty mają dobrze, a bubek i dziunia z inspekcji nie widzą potrzeby odebrania zwierząt.
Już ja mu taką karierę w tiwi zapewnię, że będą go paluchami w całej Polsce wytykać :evil: :evil:

O rany.

Marija, jakbym Ci się kiedyś naraziła to mnie uprzedź żebym zdążyła przynajmniej do nowej zelandii uciec, dobra?
Przemarsz wojsk to przy Tobie pikuś.

Prawie mi szkoda bubka.

Prawie czyni wielką różnicę :twisted:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto lut 01, 2011 17:30 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Aj tam, aj tam....No co Ty, Poker :mrgreen:
Jakby bubek się nie wychylał i chciał współpracować, nie byłoby całej hecy. Też mi go żal, bo wykazać się chciał przed szefem operatywnością i nie wiem jeszcze czym, a wyjdzie....no, bokiem mu wyjdzie :evil: :evil:

Złożyłam dziś w Okręgowej Izbie Weterynaryjnej skargę na dziunię z Inspekcji.

Do Krajowego Inspektora ds Dobrostanu Zwierząt dzwoniłam i - jeśli nie nastąpi w tak zwanym międzyczasie trzęsienie Ziemi- jadę w poniedziałek do Warszawy zreferować mu sprawę dokładnie i komplet dokumentów dostarczyć. Może on coś jeszcze podpowie.
No, chyba, że do końca tygodnia dostanę pismo od bubka, że jest ok, wtedy od razu do TVN uderzam :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 01, 2011 17:38 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Kciuki za odbicie kotów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lut 01, 2011 17:42 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

:ok: Zenek :ok: Pimpek :ok: OLGA :ok:

karolina w-n

Post » Wto lut 01, 2011 18:52 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

marija pisze:Aj tam, aj tam....No co Ty, Poker :mrgreen:
Jakby bubek się nie wychylał i chciał współpracować, nie byłoby całej hecy. Też mi go żal, bo wykazać się chciał przed szefem operatywnością i nie wiem jeszcze czym, a wyjdzie....no, bokiem mu wyjdzie :evil: :evil:

Jezus Maria chcesz powiedzieć że on Ciebie NIE wkurzył na maksa i do białości? To ja nie chcę wiedzieć co robisz jak już NAPRAWDĘ idzie na ostro 8O będę mieć koszmary w nocy jak nic :wink:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto lut 01, 2011 19:36 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Wkurzył, wkurzył :evil: I to bardzo :!: Nawet się przez głąba po tej pseudowizji lokalnej poryczałam z bezsilności. :oops: Na szczęście już w samochodzie i nie dałam mu satysfakcji tym widokiem :ok:

Po prostu głupotę i znieczulicę trzeba eliminować, co niniejszym czynię. Tym bardziej głupotę, której skutkiem jest cierpienie najsłabszych- tego to już nie zdzierżę :evil: :evil: :evil:

I faktycznie- mam ochotę pójść do najbliższej siłowni i poprosić o pomoc tambylców. Tylko, że wtedy pani M. będzie w prawie. A ja muszę rozegrać to legalnie, tak, żeby koty były już bezpieczne. Na zawsze-zawsze :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 01, 2011 19:55 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Legalnie, pełna kultura. Współczuję Ci też musu powściągania emocji. A one są, te emocje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]