kalina m. pisze:Super wiadomość. Ale jesteście szybkie. Jak..........błyskawica!
mam nadzieję że to ten właściwy, co prawda nic nie budzi wątpliwości ani podejrzeń,
ale ciężko mi sie z nią będzie rozstać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalina m. pisze:Super wiadomość. Ale jesteście szybkie. Jak..........błyskawica!
Figaro52 pisze:Tak to takie trudne rozstać się , ale na pewno będzie jej tam dobrze
natasza25 pisze:Bardzo potrzebne kolejne pieniązki na dokończenie leczenia Rudzika (zdiagnozowanie i leczenie prawdopodobnie alergi a także antybiotyki i utrzymanie)![]()
![]()
![]()
Bardzo prosmu o wsparcie finansowe, każda nawet drobna wpłata się liczy. Wszyskie pieniążki przekazemy nakonto kaliny
![]()
![]()
![]()
natasza25 pisze:Bardzo potrzebne kolejne pieniązki na dokończenie leczenia Rudzika (zdiagnozowanie i leczenie prawdopodobnie alergi a także antybiotyki i utrzymanie)![]()
![]()
![]()
Bardzo prosmu o wsparcie finansowe, każda nawet drobna wpłata się liczy. Wszyskie pieniążki przekazemy nakonto kaliny
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:A Pandusia już w swoim domku! od pierwszych chwil polubiła swoich nowych opiekunówwięc lżej było mi się z nią było rozstać
Agness78 pisze:HOP, wsparcie nadal potrzebne!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 112 gości