Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rudaa pisze:Wpakowaliśmy w Dragona już drugą dzisiaj porcję mokrej karmy. Dużo nerwów nas i jego to kosztowało. Kawałek po kawałku, część połykał część wypluwał i tak w kółko. Nie wiem czy takie postępowanie ma sens i czy to może go zachęcić do jedzenia, zachęcić w ogóle do czegokolwiekPoza mokrą karmą dostał też Covalescence przez strzykawkę. Sam od siebie niczego nie chciał próbować. Tracę już nadzieję, że sam coś zacznie pałaszować
1Lilka pisze:Mam sprawę. W Sierpniu zeszłego roku wzielam ze shron wroc kulawą kotkę. Jest idealne (niemalże Twisted Evil ), ale sądzę, że potrzebowałaby towarzystwa. Pomyślałam zeby wziąć znowu ze schronu. Najlepiej, żeby też był trochę upośledzony , żeby miały równe szanse Very Happy . Oczywiscie wolalabym malego, ale tak naprawde wiek nie gra roli. Byleby umial robic do kuwety, znosil obecnosc innych kotów i nie byl typowym dzikusem. Nie ukrywam, ze idelem bylby wykastrowany samiec, ale wysterylizowana samiczka tez może być. Serdecznie prosiłabym o wskazanie mi jakiegos kota ze schronu lub DT (wazne zeby z wroc). Z góry dzięki.
maxiking pisze:1Lilka pisze:Mam sprawę. W Sierpniu zeszłego roku wzielam ze shron wroc kulawą kotkę. Jest idealne (niemalże Twisted Evil ), ale sądzę, że potrzebowałaby towarzystwa. Pomyślałam zeby wziąć znowu ze schronu. Najlepiej, żeby też był trochę upośledzony , żeby miały równe szanse Very Happy . Oczywiscie wolalabym malego, ale tak naprawde wiek nie gra roli. Byleby umial robic do kuwety, znosil obecnosc innych kotów i nie byl typowym dzikusem. Nie ukrywam, ze idelem bylby wykastrowany samiec, ale wysterylizowana samiczka tez może być. Serdecznie prosiłabym o wskazanie mi jakiegos kota ze schronu lub DT (wazne zeby z wroc). Z góry dzięki.
na pewno coś Ci znajdziemy![]()
![]()
1Lilka pisze:dzieki, a widzialam na zdjeciu z 24 maja trzylapka ale nie wiem czy nadaje sie do mieszkania niewychodzacego
1Lilka pisze:dzieki, myslalam ze w ta niedziela schreon nie czynny bo swieto. Gdyby byl kandydat to juz w ta niedziela moglabym go odebrac. Hm.. nie wiem czy kotka którą mam by polubiła innego kota, ale nie wyglada na dominąjąca, no i w klatce byla z innym i sobie radzila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości