[WRO]Najpilniejsze przypadki,kocie tragedie str. 61

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2009 18:37

Wpakowaliśmy w Dragona już drugą dzisiaj porcję mokrej karmy. Dużo nerwów nas i jego to kosztowało. Kawałek po kawałku, część połykał część wypluwał i tak w kółko. Nie wiem czy takie postępowanie ma sens i czy to może go zachęcić do jedzenia, zachęcić w ogóle do czegokolwiek :cry: Poza mokrą karmą dostał też Covalescence przez strzykawkę. Sam od siebie niczego nie chciał próbować. Tracę już nadzieję, że sam coś zacznie pałaszować :(
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pt maja 29, 2009 18:41

Rudaa pisze:Wpakowaliśmy w Dragona już drugą dzisiaj porcję mokrej karmy. Dużo nerwów nas i jego to kosztowało. Kawałek po kawałku, część połykał część wypluwał i tak w kółko. Nie wiem czy takie postępowanie ma sens i czy to może go zachęcić do jedzenia, zachęcić w ogóle do czegokolwiek :cry: Poza mokrą karmą dostał też Covalescence przez strzykawkę. Sam od siebie niczego nie chciał próbować. Tracę już nadzieję, że sam coś zacznie pałaszować :(

Dobrze robisz. Jak nie będzie jadł, to się rozchoruje. W końcu zacznie sam jeść. Nie trać nadziei.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pt maja 29, 2009 19:46

jak to fajnie że kociak ma pomoc i nie jest w schroniskowej klatce :1luvu:
przerzucę ogłoszenia o nim na pierwsze strony

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt maja 29, 2009 20:31

Dzięki, miejmy nadzieję, że ktoś szybko się zgłosi.

Kicia_

Post » Pt maja 29, 2009 20:37

Mam sprawę. W Sierpniu zeszłego roku wzielam ze shron wroc kulawą kotkę. Jest idealne (niemalże :twisted: ), ale sądzę, że potrzebowałaby towarzystwa. Pomyślałam zeby wziąć znowu ze schronu. Najlepiej, żeby też był trochę upośledzony , żeby miały równe szanse :D . Oczywiscie wolalabym malego, ale tak naprawde wiek nie gra roli. Byleby umial robic do kuwety, znosil obecnosc innych kotów i nie byl typowym dzikusem. Nie ukrywam, ze idelem bylby wykastrowany samiec, ale wysterylizowana samiczka tez może być. Serdecznie prosiłabym o wskazanie mi jakiegos kota ze schronu lub DT (wazne zeby z wroc). Z góry dzięki.

1Lilka

Od: Pt maja 29, 2009 20:28

Post » Pt maja 29, 2009 20:38

ah i chodzi o dom niewychodzacy

1Lilka

Post » Pt maja 29, 2009 20:48

1Lilka pisze:Mam sprawę. W Sierpniu zeszłego roku wzielam ze shron wroc kulawą kotkę. Jest idealne (niemalże Twisted Evil ), ale sądzę, że potrzebowałaby towarzystwa. Pomyślałam zeby wziąć znowu ze schronu. Najlepiej, żeby też był trochę upośledzony , żeby miały równe szanse Very Happy . Oczywiscie wolalabym malego, ale tak naprawde wiek nie gra roli. Byleby umial robic do kuwety, znosil obecnosc innych kotów i nie byl typowym dzikusem. Nie ukrywam, ze idelem bylby wykastrowany samiec, ale wysterylizowana samiczka tez może być. Serdecznie prosiłabym o wskazanie mi jakiegos kota ze schronu lub DT (wazne zeby z wroc). Z góry dzięki.

na pewno coś Ci znajdziemy :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Pt maja 29, 2009 20:56

dzieki, a widzialam na zdjeciu z 24 maja trzylapka ale nie wiem czy nadaje sie do mieszkania niewychodzacego :?:

1Lilka

Post » Pt maja 29, 2009 20:57

maxiking pisze:
1Lilka pisze:Mam sprawę. W Sierpniu zeszłego roku wzielam ze shron wroc kulawą kotkę. Jest idealne (niemalże Twisted Evil ), ale sądzę, że potrzebowałaby towarzystwa. Pomyślałam zeby wziąć znowu ze schronu. Najlepiej, żeby też był trochę upośledzony , żeby miały równe szanse Very Happy . Oczywiscie wolalabym malego, ale tak naprawde wiek nie gra roli. Byleby umial robic do kuwety, znosil obecnosc innych kotów i nie byl typowym dzikusem. Nie ukrywam, ze idelem bylby wykastrowany samiec, ale wysterylizowana samiczka tez może być. Serdecznie prosiłabym o wskazanie mi jakiegos kota ze schronu lub DT (wazne zeby z wroc). Z góry dzięki.

na pewno coś Ci znajdziemy :dance: :dance: :dance:

A ja nawet mam kandydata, tylko muszę sprawdzić, czy jego sytuacja jest klarowna i mozna go adoptować. To niesamowicie miziasty, młodziutki kocurek po amputacji łapki. Ma wspaniały charakter :)

Kicia_

Post » Pt maja 29, 2009 21:07

1Lilka pisze:dzieki, a widzialam na zdjeciu z 24 maja trzylapka ale nie wiem czy nadaje sie do mieszkania niewychodzacego :?:

Będę w schronisku w niedzielę i wszystkiego się dowiem. Jego sytuacja do tej pory była niejasna, bo miał właścicieli, tylko podobno niezbyt odpowiedzialnych. Spróbuję podpytać jutro, a w niedzielę już na pewno będę miała decyzję i wszelkie informacje na jego temat.

Kicia_

Post » Pt maja 29, 2009 21:11

dzieki, myslalam ze w ta niedziela schreon nie czynny bo swieto. Gdyby byl kandydat to juz w ta niedziela moglabym go odebrac. Hm.. nie wiem czy kotka którą mam by polubiła innego kota, ale nie wyglada na dominąjąca, no i w klatce byla z innym i sobie radzila.

1Lilka

Post » Pt maja 29, 2009 21:16

1Lilka pisze:dzieki, myslalam ze w ta niedziela schreon nie czynny bo swieto. Gdyby byl kandydat to juz w ta niedziela moglabym go odebrac. Hm.. nie wiem czy kotka którą mam by polubiła innego kota, ale nie wyglada na dominąjąca, no i w klatce byla z innym i sobie radzila.

Skoro tak, to specjalnie dla ciebie pójdę o niego podpytać juz jutro i jeśli będzie do odebrania, to umówimy się na niedzielę :)

Kicia_

Post » Pt maja 29, 2009 21:18

dobra, dzieki wielkie

1Lilka

Post » Pt maja 29, 2009 21:39

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula