Gliwice.Murzynek już w DS. Następny czarny mały grzdylek:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 03, 2009 14:14

jeśli transport na dworzec w Warszawie jest aktualny i akceptujesz domek wychodzący (dom z ogródkiem) z syjamskim przytulasem i szalonym ale przyjacielskim jamnikiem w podwarszawskiej zielonej Zielonce...to jest decyzja na TAK!!!

decyzję zostawiam Tobie. jesli masz ochotę poczytać troszkę o nas...zapraszam na wątek w podpisie. oczywioście Czaruś pojechłaby do mojej Mam (ja przeprowadziłam się w styczniu do Warszawy)...ale w moim wątku są też koty mojej Mamy - Czarnulek (*) i Bzyk (oraz gościnnie jamnik).
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Śro cze 03, 2009 14:20

Myślę, że jeśli Czaruś przyzwyczai się już do domu i Dużych to mógłby być kotem wychodzącym, szczególnie jeśli jest własny ogródek i kot do towarzystwa. W końcu mieszkał dłuższy czas na dworze, bez domu.
Nie ja jadę do Warszawy ale Ktoś z Forum, tak, że kota mógłby podwieźć do samej Warszawy :wink:

Twój wątek już czytałam :wink:
Wzruszyłam się ogromnie :placz: :smiech3:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Śro cze 03, 2009 14:24

Idula pisze:jeśli transport na dworzec w Warszawie jest aktualny i akceptujesz domek wychodzący (dom z ogródkiem) z syjamskim przytulasem i szalonym ale przyjacielskim jamnikiem w podwarszawskiej zielonej Zielonce...to jest decyzja na TAK!!!

decyzję zostawiam Tobie. jesli masz ochotę poczytać troszkę o nas...zapraszam na wątek w podpisie. oczywioście Czaruś pojechłaby do mojej Mam (ja przeprowadziłam się w styczniu do Warszawy)...ale w moim wątku są też koty mojej Mamy - Czarnulek (*) i Bzyk (oraz gościnnie jamnik).

Transport jak najbardziej aktualny :)
Może w piątek zabiorę Czarusia od Halbinki to będziemy obgadywać opcję domku i transportu ajajajjj :D

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Śro cze 03, 2009 14:40

Amanda_0net pisze:
Idula pisze:jeśli transport na dworzec w Warszawie jest aktualny i akceptujesz domek wychodzący (dom z ogródkiem) z syjamskim przytulasem i szalonym ale przyjacielskim jamnikiem w podwarszawskiej zielonej Zielonce...to jest decyzja na TAK!!!

Transport jak najbardziej aktualny :)
Może w piątek zabiorę Czarusia od Halbinki to będziemy obgadywać opcję domku i transportu ajajajjj :D

tak dogadajcie się.
ja się martwiłam jedynie czy zgodzicie się na wychodzący. Czarnulek zawsze trzymał się blisko domku, Bzyk to troszkę większy włóczykij ale przychodzi na zawołanie. dom mojej Mamy sąsiaduje z ogromnym sklepem ogrodniczym i oboje tam urzędują/urzędowali. poza ten teren raczej się nie wypuszczają. Bzyk nosi obróżkę z adresatką ale mam nadzieję że nie będzie mu nigdy potrzebna!!!

pomyślcie i dajcie znać. jesli chcecie więcej info śmiało pytajcie!!!
jeje!!!!! też się już napaliłam!!!! ale decyzja musi być obustronnie przemyślana, tym bardziej że podróż dość długa... jeśli coś się sklafyfikuje dajcie znać bo Mma siedzi jak na szpilkach i juz bby chciła wiedzieć!!! :)
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Śro cze 03, 2009 14:52

Przemyślamy, przemyślamy :wink:

A ja uprzedzam, że Czaruś na początku jest strasznie nieśmiały i trzeba mu troszkę czasu aby się oswoił z nową sytuacją i domem, ale potem łazi za człowiekiem i na krok nie odstępuje. Taki przynajmniej jest u mnie. I straszna z niego maruda. Łazi i smęci :D
Z moimi kotami dogaduje się bezkonfliktowo, jedynie Myszka Księżniczka trochę na niego syczy :twisted: Ale ona na początku tak ma w kontakcie z nowymi tymczasami :wink: Potem razem się ganiają :D Z psami nie mam pojęcia, ale jak Wasz jamnik taki kociasty to myślę, że też będzie ok :ok:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Śro cze 03, 2009 15:21

Amanda_0net pisze:Przemyślamy, przemyślamy :wink:

A ja uprzedzam, że Czaruś na początku jest strasznie nieśmiały i trzeba mu troszkę czasu aby się oswoił z nową sytuacją i domem, ale potem łazi za człowiekiem i na krok nie odstępuje. Taki przynajmniej jest u mnie. I straszna z niego maruda. Łazi i smęci :D
Z moimi kotami dogaduje się bezkonfliktowo, jedynie Myszka Księżniczka trochę na niego syczy :twisted: Ale ona na początku tak ma w kontakcie z nowymi tymczasami :wink: Potem razem się ganiają :D Z psami nie mam pojęcia, ale jak Wasz jamnik taki kociasty to myślę, że też będzie ok :ok:

Jamnik Toffiś wykazuje zero agresji, poza tym że jest bardzo...energiczny i wszędzie go pełno (niedawno został ciachnięty więc tez in plus ). ułożony był przez byłego :cry: rezydenta Czarnulka który był w domu na pozycji "samca alfa".
Bzyk to już wogóle nie ma o czym mówić...to syjam pełną gębą i kocha wszelkich przybyszy. przyprowadza nam (tzn. mojej Mam) wciąż jakiś kolegów na ogród, jest totalnie bezkonfliktowy i kocha całym sercem...ba!!! całym sobą!!! - nas, psa, koty, nawet malutkiego synka mojej siostry (a wszytkich innych dzieci boi się panicznie!!!!!), kot - żywe srebro!

czekam niecierpliwie na decyzje :wink: i bez presji z naszej strony! jeśli uważacie, że podróż za długa/domek wychodzący czy inne zastrzeżenia...a ślicznotek znajdzie coś bliżej/coś bardziej odpowiedniego Waszym zdaniem - nie bedzie tragedii. choć nie ukrywam że skradł nam już cząstkę serducha :wink:

ja już dostałam angaż na opiekuna podczas wyjazdu moejej Mam...hehe tylko co na to moje koty powiedzą??? no i Tatuś (czyt. TŻ :twisted: )...
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Śro cze 03, 2009 16:04

Oczywiście, że bez presji. Jakoś tak się składa, że domki z Warszawy pytają o Czarusia, może to przeznaczenie :wink:
Myślę, że Czaruś będzie mieszkańcem Zielonki :roll: :)
A Wasz Bzyk to jak mój Gustaw...serce na wierzchu i ciągle mi jakieś nowe biedy przyprowadza na karmienie :twisted:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Śro cze 03, 2009 18:06

Amanda_0net pisze:Oczywiście, że bez presji. Jakoś tak się składa, że domki z Warszawy pytają o Czarusia, może to przeznaczenie :wink:
Myślę, że Czaruś będzie mieszkańcem Zielonki :roll: :)
A Wasz Bzyk to jak mój Gustaw...serce na wierzchu i ciągle mi jakieś nowe biedy przyprowadza na karmienie :twisted:

:twisted: będziemy zaszczycone jeśli tak się okaże...
miziamy kochanego Czarnulka!!!
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Czw cze 04, 2009 6:14

To jaka ostateczna decyzja? jedzie Czaruś do Zielonki?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw cze 04, 2009 8:30

mar9 pisze:To jaka ostateczna decyzja? jedzie Czaruś do Zielonki?

z tego co wiem w piatek ma być narada :wink:
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Czw cze 04, 2009 9:57

Idula pisze:
mar9 pisze:To jaka ostateczna decyzja? jedzie Czaruś do Zielonki?

z tego co wiem w piatek ma być narada :wink:

:smiech3: narada plemienna :twisted: :ryk:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Czw cze 04, 2009 11:51

naradzajcie się! Czaruś u mnie nadal mało ufny... je i rządzi się w swoim pokoju... dziś wydałam do cudownego domku Wegę... przejmuję też dziś szczeniaki ze stajni (Gosiary)... no i chcę wprowadzić Czarusia w stadko...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw cze 04, 2009 11:56

:lol:
2 kotki

monia_k

Od: Nie wrz 28, 2008 21:52

Post » Czw cze 04, 2009 12:00

halbina pisze:naradzajcie się! Czaruś u mnie nadal mało ufny... je i rządzi się w swoim pokoju... dziś wydałam do cudownego domku Wegę... przejmuję też dziś szczeniaki ze stajni (Gosiary)... no i chcę wprowadzić Czarusia w stadko...

ale to chyba z Tobą ma być narada!!! :lol:

ja tez mam obawy bo chciałabym żeby słodziak trafił na najlepszy dom. a wiadomo że niewychodzący domek to lux...
niestety moja Mam ma specjalne wyjście dla Bzyka który kursuje w te i we wte (z domku na dwór i na odwró) kiedy tylko chce więc nie ma szans żeby Czaruś nie wyszedł na zewnątrz... myślę że przez najbliższe dni można by wyjście zlikwidować i pilnować Bzyka żeby wchodził/wychodził przez drzwi...ale po jakimś czasie staje się to kiedpsko funkcjonujące bo Mamy nie ma pół dnia.

dlatego prosiłam o przemyślenie sprawy. Miłości i troski na pewno mu nie zabraknie!!!
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Czw cze 04, 2009 12:01

halbina pisze:naradzajcie się! Czaruś u mnie nadal mało ufny... je i rządzi się w swoim pokoju... dziś wydałam do cudownego domku Wegę... przejmuję też dziś szczeniaki ze stajni (Gosiary)... no i chcę wprowadzić Czarusia w stadko...

Halbinko nie chcesz mnie odwiedzić w sobotę? :wink:
Jak nie to ja podjadę po Czarusia :)

ObrazekObrazek

Amanda_0net

[poprzednia][następna]