Moderator: Estraven
Anuuusia pisze:Słuchajcie!!! Czasami zdecydowanie ludzi mi nie żal - za to zawsze żal mi zwierząt!!! Mam nadzieję, że zwyrodnialec, który skrzywdził kociczkę będzie miał za swoje, ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech się trzyma!!!! IK Kaprys2004 pisze:Nie wiecie co się dzieje? Zniknął mi Wasz banerek z podpisu. Drugi, którego od dzisiaj nie mam, chociaż wszystkie namiary na nie są nadal w profilu..
ehh .. takie życie i ludzie ;( ale na szczęście nie wszyscy tacy sątillibulek pisze:Anuuusia pisze:Słuchajcie!!! Czasami zdecydowanie ludzi mi nie żal - za to zawsze żal mi zwierząt!!! Mam nadzieję, że zwyrodnialec, który skrzywdził kociczkę będzie miał za swoje, ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no wlasnie, wszyscy sie roztkliwiają nad ludzmi, a jak sie mowi, ze sie kocha zwierzeta, to patrza jak na potluczonego
czycha3 pisze:ehh .. takie życie i ludzie ;( ale na szczęście nie wszyscy tacy sątillibulek pisze:Anuuusia pisze:Słuchajcie!!! Czasami zdecydowanie ludzi mi nie żal - za to zawsze żal mi zwierząt!!! Mam nadzieję, że zwyrodnialec, który skrzywdził kociczkę będzie miał za swoje, ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no wlasnie, wszyscy sie roztkliwiają nad ludzmi, a jak sie mowi, ze sie kocha zwierzeta, to patrza jak na potluczonego
Babett_B pisze: Niech się Walercia szybko kuruje i zapomni o tym koszmarze.

za oczka, nóżki i całą resztę ślicznej, kochanej Walerci phantasmagori pisze::ok: za oczka, nóżki i całą resztę ślicznej, kochanej Walerci![]()

phantasmagori pisze::Co do nie odstawiania na miejsce to chyba jakaś cecha wspólna większości TŻciego rodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka i 69 gości