Dlaczego...? :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 13, 2003 21:51

vivien pisze:A dlaczego druga kotka (trochę młodsza - niemniej również dorosła) kiedy przychodzisz z pracy chodzi za tobą krok w krok i drze ryja, a kiedy spytasz sie grzecznie "DLACZEGO???" ucieka wyglądając jak mały pawian i po chwili cała zabawa zaczyna sie od nowa :twisted:

Vivien, moze Cie pociesze, nie jestes sama z tym nieszczesciem :lol: . U mnie jest podobnie, tylko ze przez caly dzien :roll:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw wrz 18, 2003 15:01

Dlaczego wielkiemu rudemu koootowi przychodzi chętka na mizianie o trzeciej rano ????? i dlaczego w tym celu panią budzi????

kasiap&smok_telesfor

Od: Pon kwi 28, 2003 21:09

Post » Czw wrz 18, 2003 15:26

dlaczego szary, niedobry kot wciska mi codziennie rano do nosa i ust swoj mokry nos a jak sie zasłaniam to pomaga sobie lapka z wyciagnietymi pazurkami? :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Czw wrz 18, 2003 16:36

dlaczego goopi bury kot bimbon wlasnie wyrzucil przez okno swoja ulubiona mysze? i dlaczego siedzi teraz i jeczy, ze chce za nia skoczyc? i dlaczego pancia zaraz sie ubierze i poleci po ta goopia mysze, a potem bedzie ja prala zeby kotek jakigos swinstwa nie zlapal :roll:
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Czw wrz 18, 2003 16:46

zojka pisze:dlaczego szary, niedobry kot wciska mi codziennie rano do nosa i ust swoj mokry nos a jak sie zasłaniam to pomaga sobie lapka z wyciagnietymi pazurkami? :twisted:

A po co się bronisz przed miłoscią? :lol: Nie bronić się to nie będzie sobie łapka pomagał :twisted:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw wrz 18, 2003 16:47

migaja pisze:dlaczego goopi bury kot bimbon wlasnie wyrzucil przez okno swoja ulubiona mysze? i dlaczego siedzi teraz i jeczy, ze chce za nia skoczyc? i dlaczego pancia zaraz sie ubierze i poleci po ta goopia mysze, a potem bedzie ja prala zeby kotek jakigos swinstwa nie zlapal :roll:

Uznał, że myszka jest brudna i najwyższy czas ją wyprać? :roll:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw wrz 18, 2003 16:49

ryśka pisze:
migaja pisze:dlaczego goopi bury kot bimbon wlasnie wyrzucil przez okno swoja ulubiona mysze? i dlaczego siedzi teraz i jeczy, ze chce za nia skoczyc? i dlaczego pancia zaraz sie ubierze i poleci po ta goopia mysze, a potem bedzie ja prala zeby kotek jakigos swinstwa nie zlapal :roll:

Uznał, że myszka jest brudna i najwyższy czas ją wyprać? :roll:

niedawno sie prala bo wsadzil ja w poszewke od poduszki :twisted:
na dole mychy nie bylo. pewnie zawisla na drzewie... bimek bedzie niepocieszony :(
Obrazek Obrazek

migaja

Od: Pon maja 06, 2002 15:54

Post » Czw wrz 18, 2003 16:54

A dlaczego mała, bura, pręgowana kocica :evil: codziennie rano tuż przed moim wyjściem do pracy zaczyna się ze mną bawić w berka, wypadając z najciemniejszego kąta i rzucając się na moje nogi z pazurami i zębiskami :?: :?: :?: :evil:
Ja codziennie przed wyjściem wyrzucam jedną parę rajstop :!: :crying:
No i codziennie wypadam z domu spóźniona :evil:
A po powrocie mogę sobie paradować w rajstopach do woli...

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Czw wrz 18, 2003 17:03

Dlaczego mała :twisted: szara kota zostawiająca jasne futro musi się kłaść na czarnej koszuli świeżo z tego futra "obranej"? :crying:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Czw wrz 18, 2003 21:12

ani pisze:A dlaczego mała, bura, pręgowana kocica :evil: codziennie rano tuż przed moim wyjściem do pracy zaczyna się ze mną bawić w berka, wypadając z najciemniejszego kąta i rzucając się na moje nogi z pazurami i zębiskami :?: :?: :?: :evil:
Ja codziennie przed wyjściem wyrzucam jedną parę rajstop :!: :crying:
No i codziennie wypadam z domu spóźniona :evil:
A po powrocie mogę sobie paradować w rajstopach do woli...

wybacz jej - to z miłości - po prostu nie chce Ciebie wypuścić z domu :wink:

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Czw wrz 18, 2003 21:31

ElaKW pisze:[wybacz jej - to z miłości - po prostu nie chce Ciebie wypuścić z domu :wink:

Tak się nieśmiało łudziłam, że to to :wink:

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pt wrz 19, 2003 10:22

ryśka pisze:
zojka pisze:dlaczego szary, niedobry kot wciska mi codziennie rano do nosa i ust swoj mokry nos a jak sie zasłaniam to pomaga sobie lapka z wyciagnietymi pazurkami? :twisted:

A po co się bronisz przed miłoscią? :lol: Nie bronić się to nie będzie sobie łapka pomagał :twisted:

Problem w tym,ze ta milosc objawia gdzies tak o 4 rano i trwa z pol godziny, nastepna porcja o 6 i nastepna tuz przed budzikiem, a ja bym sie kiedys chciala wyspac :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Pt wrz 19, 2003 15:24

ani pisze:Ja codziennie przed wyjściem wyrzucam jedną parę rajstop

No wiesz, powinnaś załadać rajstopy jal wyjdziesz z domu ;)

A ja się zastanawiam, dlaczego moje koty uwielbiają siedzieć mi na ramieniu... i dlaczego wtedy uznają za konieczne bić się??

Wersja łagodna:
http://sasannka.xpect.pl/repository/ima ... lnierz.jpg

Wersja rzeczywista:
http://sasannka.xpect.pl/repository/ima ... 0karku.jpg
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Pt wrz 19, 2003 15:35

Sasannka pisze:A ja się zastanawiam, dlaczego moje koty uwielbiają siedzieć mi na ramieniu... i dlaczego wtedy uznają za konieczne bić się??

Ale fajne! :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pt wrz 19, 2003 16:58

Wersja łagodna, rewelacyjna :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia][następna]