Hej hej, spokojnie. Przypomnę że staramy się eksportować a nie importować koty
A tak serio-
monia -- maluchy tygryski są 4. Jeden dziki jak dzicz u Jani - dziewuszka. Śliczna, ale jeszcze potrzebuje Jani. Myślę, że1-2 tygodnie.
Z pakietu 5 kociaków z Orzeszkowej są 3 małe tygryski (i 2 czarnulki) Mają ok 7 tyg, już się prawie ugłaskały. Myślę, ze do niedz. będą mruczakami. 2 chłopczyków - ksero kotki Emilki i jedna Whiskaska z oczkami jak mikrolemurek. Widziałam wiele kotków, ale ta Whiskaska to jedna z ładniejszych

Futerko jak u misiów polarnych - mieszkały przecież w szopie.
Żeby nie było że jest różowo - nie jest. Wszystko zapchane, z wyjątkiem
1969 do której właśnie piszę drażliwe pw
Bo dziewczyna znalazła wczoraj na Wyszyńskiego wychudzoną młodą koteczkę. Zainteresowała się, bo
kotka zjadła jabłko którym rzucili w nią jacyś... młodzieńcy. Chudziutka bardzo. Nocowała na Białostoczku, dziś zrobili jej badania - nie ma nic strasznego - cukrzycy, białaczki. Ma za to katar, ale ponoć niestraszny. Dziś też nocuje na Białostoczku. Ale wiadomo,że długo tam zostać nie może.
A stan wygląda tak:
Jania - 3 duże chłopaki (może poratuje też jakby Bożenka wyciągnęła coś dużego z syfu ?)
Monia - oczekuje na 2 maluchy z syfu:)
Beatka- 2 Tricolorki
p.Danusia- 3 z Orzeszkowej
Madziak - 2 z Orzeszkowej
p.Ania - oczekuje na kotkę która mają się złowić w sob
p.Ania -3 kociaki z Pułaskiego które mieszkają gościnnie w domu Gremlinów
Nakasha- oczekuje na 2 kotki,które mają się złowić w sob
Nicola-kotka z Pułaskiego
Asia - 1 nadal-troche-dzikunek
Szałwia -3 kotki ze Słomianki
Tomek - Laura
p.Małgosia z Dziesięcin - 1 maluch5-6 tyg
Iwona natomiast ma gdzieś opuszczony dom w którym grasują maluchy. Pani przetrzyma tylko nie ma kto łapać...