Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alina pisze:A kiedyż to brunetka do Ciebie zawita? ( bo nie pamiętam)
vitez pisze:Alina pisze:A kiedyż to brunetka do Ciebie zawita? ( bo nie pamiętam)
Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia.
PumaIM pisze:vitez pisze:Alina pisze:A kiedyż to brunetka do Ciebie zawita? ( bo nie pamiętam)
Najprawdopodobniej na poczatku przyszlego tygodnia.
Hy, to będziesz miał koci taniec z figurami
Alina pisze:To syberyjski kotek Newa masqarade (oznaki brązowe i niebieskie oczy (na zdjęciach czerwone) Wybarwia się natomiast jak Twoja Su. (trochę czasu już minęło i już troche lepiej wygląda, a nie jakby sobie nos osmalił
vitez pisze:Alina pisze:To syberyjski kotek Newa masqarade (oznaki brązowe i niebieskie oczy (na zdjęciach czerwone) Wybarwia się natomiast jak Twoja Su. (trochę czasu już minęło i już troche lepiej wygląda, a nie jakby sobie nos osmalił
No wlasnie ciekawe, obejrzalem wieksze zdjecia Maurycego w koterii i ... wyglada prawie identycznie jak Sugar, troche bardziej puchate tylko futerko sie wydaje... a rasa zupelnie inna![]()
mini2 pisze:Oj, zupełnie inaczej wygląda niż Sugar, osadzenie uszu, długość i kształt profilu, kształt oczu...I dobrze, w końcu to inne rasy
mini2 pisze:Na pierwszy rzut oka widać , ze profil jest krótszy, z lekkim chyba stopem, przyjrzyj sie środkowemu dolnemu zdjeciu...Nie jestem specjalistką od kotów z II grupy, ale wiem co nieco o grupie IV , więc jestem w stanie określic różnice...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], nfd i 84 gości