Kotki z dachu-jest DT !-potrzebne fundusze-nowe foty str.22

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 31, 2007 20:16

Matahari pisze:Iskra... nie ma opcji, że nie bedzie miziak... ale spoko... :lol:

Moim marzeniem jest kot, który choć raz na tydzień przyjdzie i usiądzie mi na kolanach. Jak maluch będzie taki to zaklepuje :)
I nie może być dominującu wsród rodzeństwa, bo inaczej będę miała wojnę w domu.
Wstępnie możesz mi zaklepać kociaka;)
Tylko będę go mogła odebrać po 30 października, i bardzo bym chciałą miziaka, kolankowca. A kotek to kotka czy kocurek?

Iskra_

Od: Wto wrz 19, 2006 23:18

Post » Pt sie 31, 2007 20:40

Iskra_ pisze:
Matahari pisze:Iskra... nie ma opcji, że nie bedzie miziak... ale spoko... :lol:

Moim marzeniem jest kot, który choć raz na tydzień przyjdzie i usiądzie mi na kolanach. Jak maluch będzie taki to zaklepuje :)
Tylko będę go mogła odebrać po 30 października, i bardzo bym chciałą miziaka, kolankowca. A kotek to kotka czy kocurek?

jaka płeć, to ci powiem jak go obejrzę... miaziaka zrobie z niego... :lol: może siedzieć do końca października...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt sie 31, 2007 22:16

kristinbb pisze:
Mayo pisze:Kontenerek jest bardzo duży - Waldemar twierdzi, że wogóle nie wejdę z nim nawet do pociągu !

To w pośpiesznym nie ma jakiegos bagażowego?
No a jak przewieźć rower?

Może zadzwonić i zapytać?

Do przewozu rowerów są celowe wagony. Dołączane do niektórych składów. Mayo: na stronie www.pkp.pl, po wybraniu relacji /trasy podróży/, a następnie właściwego pociągu, z prawej u dołu strony wyświetla się informacja, czy w składzie wybranego pociągu znajduję się wagon do przewozu rowerów. Ponadto wydaje mi się, że w takim wagonie można przewozić wyłącznie rowery lub podobny w rozmiarze sprzęt. Własciciel jedzie w wagonie pasażerskim.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Pt sie 31, 2007 22:23

Tyle Pań chętnych do stworzenia domu stałego dla przytulastego kocurka.
Szukam domku dla Naikiego. Dotychczas nieskutecznie. Zapraszam.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59 ... ight=naiki
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Sob wrz 01, 2007 0:08

Iskra_ pisze:

Najbardziej miziaste są dwa "zajączki " :

Obrazek Obrazek

Ale czy wszystkie nie są urocze ?

Obrazek

:D
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03

Post » Sob wrz 01, 2007 6:22

na fotkach widać,że kocięta i ich mamuśka są szczęśliwe w domku,nie mają już tego przerażenia w oczach jak wtedy kiedy były na dachu ,no i oczy ,oczy zdecydowanie lepiej,mamuśka ich ma na zdjęciu minę "dostałam się do raju i nie zamierzam go opuszczać tak mi tu dobrze"Trzymam kciuki za podróż !

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob wrz 01, 2007 8:04

Waldemar pisze:Tyle Pań chętnych do stworzenia domu stałego dla przytulastego kocurka.
Szukam domku dla Naikiego. Dotychczas nieskutecznie. Zapraszam.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59 ... ight=naiki

To Naik nadal nie znalazł domu?
Byłam przekonana, że już dawno znalazł.

Iskra_

Post » Sob wrz 01, 2007 8:06

Mayo pisze:
Najbardziej miziaste są dwa "zajączki " :

Obrazek

:D

A jaki piękny makijaż oczu mają:)

Iskra_

Post » Sob wrz 01, 2007 8:29

Waldemar pisze:
kristinbb pisze:
Mayo pisze:Kontenerek jest bardzo duży - Waldemar twierdzi, że wogóle nie wejdę z nim nawet do pociągu !

To w pośpiesznym nie ma jakiegos bagażowego?
No a jak przewieźć rower?

Może zadzwonić i zapytać?

Do przewozu rowerów są celowe wagony. Dołączane do niektórych składów. Mayo: na stronie www.pkp.pl, po wybraniu relacji /trasy podróży/, a następnie właściwego pociągu, z prawej u dołu strony wyświetla się informacja, czy w składzie wybranego pociągu znajduję się wagon do przewozu rowerów. Ponadto wydaje mi się, że w takim wagonie można przewozić wyłącznie rowery lub podobny w rozmiarze sprzęt. Własciciel jedzie w wagonie pasażerskim.

Jechałam z psem w takim właśnie dużym wydzielonym przedziale,
u nas takie kursują.Takie 1/4 wagonu.
Jednoczesnie jechał facet z rowerem i jakaś duża paczka.

Dlatego o tym wspomniałam.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob wrz 01, 2007 10:27

Mayo z kociakami jest juz w drodze do Bydgoszczy :D Usiadły w przedziale dla ludzi :lol: a kociaki postawiły na siedzeniu. I już. Mało ludzi w pociągu. Myslę, że w przedziale, gdzie siedzi Mayo bedzie bardzo mało pasażerów, bo któryś z koteczków zrobił niespodzianke, bardzo aromatyczną :lol:

Trzymajcie kciuki, zeby z pociągu ich nie pogoniono:wink:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Sob wrz 01, 2007 10:44

Trzymam kciuki aby wiecej niespodzianek,
zwłaszcza aromatycznych,nie było. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob wrz 01, 2007 11:33

Jeszcze chciałam podziękować wszystkim osobom, które wpłaciły pieniążki na moje konto. Pieniążki pojechały z Mayo do Bydgoszczy i tam kicia zostanie wysterylizowana.

BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY :!:

:( Zbieraliśmy te pieniądze na sterylke innej kici, ale niestety kicia umarła :cry:

Mam nadzieje, że forumowicze, którzy wpłacili pieniądze, nie będą mieli nic przeciwko, że pieniążki zostaną przeznaczone na sterylke tej kici.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Sob wrz 01, 2007 11:54

citki są słodkie. WSZYSTKIE :!: Co do pieniążków postaram się coś jeszcze wyskrobać w przyszłym a najdalej za 2 tygodnie. Czy bydgoskie konto jest nadal aktualne do tego celu :?:

Beata Ś

Od: Czw sie 30, 2007 12:25

Post » Sob wrz 01, 2007 12:57

Beatko oczywiscie mozna wlpacac na moje konto tylko zatutuowac odpowiednio zebym mogla rozroznic...

maluchy są juz u nas...aromaty byly :) siedza w lazience przestraszone a kicia zwiedza lazienke.

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob wrz 01, 2007 13:10

czekam niecierpliwie na opis maluszków i ich oswajania ;)

Iskra_

[poprzednia][następna]