Lemuś,ex-białaczkowiec, nareszcie w swoim domku :-)))))))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 08, 2007 16:06

Ale cudownie :D :D :D
Oby więcej takich finałów :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon sty 08, 2007 17:40

A ja właśnie dziś myślałam o Lemusiu i miałam podnosić wątek, żeby zapytać co u niego, a tu takie wieści 8O :lol: :lol: :lol:
Strasznie się cieszę :dance: :balony: :dance2: :kitty: :king: :love: :1luvu: :ok:
Lemusiu, szczęścia Ci życzę na nowej drodze :) chowaj się zdrowo :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon sty 08, 2007 17:45

jejku jak sie ciesze :dance: przegapilam info o testach :oops: za to teraz swietuje podwojnie.. i z powodu zdrowka i domku :dance2:
Lemusiu badz szczesliwy :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon sty 08, 2007 18:33

Super :D :D :D
Bardzo bardzo sie ciesze :D :ok: :ok:

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Wto sty 09, 2007 8:14

A nowy domek odezwie się na forum?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sty 09, 2007 13:00

Witam Wszystkich wielbicieli Lemka!Nie wiem od czego zaczac :o tyle juz mi o sobie powiedzial :lol: ..no ale przede wszystkim zaczne od tego.ze jestem straaaaaaacznie szczesliwa :P :dance: :dance2: :love: ! a Lemus?ciezko Go opisac...jest kotem fantastycznym :!: .cala podroz spedzil na kolankach badz w otwartym kontenerku do ktorego wskakiwal gdy najmocniej bujalo....czyli po 1 to cwaniaczek :lol: !..ale oczywiscie najpierw wyczulam sytuacje,coby nie wpedzic Go w tarapaty!Po 2 to kot z najlepszymi manierami...po otworzeniu kontenerka zrobil male rozeznanie w terenie,zajrzal do wc ale bez zalatwiania potrzeb,bo pewnie sobie pomysla,iz bedzie mi przykro...tutaj przygotowala mi takie luksusy,dywaniki,kocyki,kurczaczek w korytku....i mialbym od razu zrobic sruuuu?O nie ,to nie moje maniery!wiec jeszcze troche posciemnial..no i nie wytrzymal,Pooo-szlo(obustronnie) :lol: ...po czym powrocil do wojazy.Po 3 jest tak miziasto-bodzacy,ze nie mozna Go normalnie poglaskac! :roll: choc w tym zdaniu jedno zaprzecza chyba drugiemu :lol: .....oczywiscie to nie prawda,ze prawdziwy facet nie placze!Lemus plakal, tak cichutko..i teraz tez troszke pochlipuje :cry: ale mam nadzieje,ze nowe zycie zrekonpensuje mu tesknote za funflami i dobrymi duszyczkami,ktore walczyly o zycie z tym kilogramem owczesnego"nieszczescia"......LIDZIU!Bardzo Wam dziekuje!!!!!!...cdn

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto sty 09, 2007 23:28

Jak juz Mery wspomniala,Lemek przywiozl grzybka i robie wszystko,zeby go przepedzic :twisted: Fotki beda niebawem...aparat bez kabelka malo sie zda ale mysle,ze jutro cos wykombinuje!no a poza tym zarowki poszly mi hurtem wiec tez musze dokupic...no a Lemek to przeciez czarne i majestatyczne chlopisko..powiedzial mi,ze przy marnym i slabym swietle nie bedzie pozowal! No coz...Wielcy maja to do siebie!Wybaczam....a poza tym ciagle sie rusza,nawet jak lezy...to typowy cukiernik pracoholik!a jak chce do niego podejsc tak po cichutku to i tak zaczyna ugniatac! :lol: !.Jak ktos kto zna kota ktory po odjeciu zarcia od pyska po dwoch mlasnieciach wraca na wyrko a ja maszeruje do kuchni w celu nalozenia reszty i ogon nie zaglada na blat kuchenny stawiam przeogromniaste piwo :piwa: ......i ten rozowiutki jezyczek zamarly podczas mizianka! :P to po prostu bajka!Dzisiaj wyduzdal i zabil szmaciana myszke wiec jutro musze podejsc po jakis hurt! :wink: ...to taka namiastka bo z czasem bedzie mial funfli dwoch! :cat3: :cat3:

elfrida

Post » Wto sty 09, 2007 23:57

Elfrida, pisz o Lemusiu dużo :) A na foteczki niecpierpliwie czekamy :) I oczywiście głaski dla Lemka!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro sty 10, 2007 9:25

Świetne wieści :D :D :D
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Śro sty 10, 2007 15:54

Wspaniałe wiadomości :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sty 10, 2007 23:45

To moj pierwszy raz!wiec za efekty nie odpowiadam :lol:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekWielkie podziekowania za pomoc sierotce...czyli mi dla mirki_t :D

elfrida

Post » Czw sty 11, 2007 8:15

Kciuki za Nowy Domek :D
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw sty 11, 2007 9:10

Widać, że Lemus wie, że jest juz u siebie :)
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Czw sty 11, 2007 22:05

Lemusiowej historyii ciag dalszy.....choc dzisiaj bez fotek,musze byc ostrozna i nie moge rozpalac zmyslow jego wielbicielek....a zwlaszcza koty7,ktora grozila,ze mi Go ukradnie jak nas odwiedzi a jest to wielce prawdopodobne 8O i biore pod uwage pokazania Go tylko przez szybke,dla dobra Kasi oczywiscie :!: bo to juz nie bedzie zwykle kradziejstwo tylko kidnaperstwo :evil: a to przecie pwazna sprawa :wink: Lemiszek sie rozkreca...przelazl juz po wszystkich mozliwych szafkach,pudelkach i takich tam :lol: ale najsmieszniejsze jest to,ze jak nie moze na cos wlezc albo to cos jest za male,to paca lapka tak jakby chcial zaznaczyc"bylem tu" :lol: pierwszej nocy spal w nogach,kolejne na swoim wyrku ale wczoraj zajal moja poduszke centralnie i nie moglam sie polozyc ani z prawa ani z lewa bo nie chcialam zeby sobie pomyslal,ze jakas nachalna jestem 8O wiec polozylam sie na dolnym rabku no i z tego wynika,ze nie On mi na glowie tylko ja jemu pod brzuchem :!: apetyt dopisuje i chyba sie cieszy bo zakupilam mokre do przemycania scanomuny...i tak Go mecze tym mazianiem,wiec do pyska mu juz nie wpycham :wink: wciskam jeszcze do jedzonka troche gammolenu na szybsze wyeksmitowanie grzybkow :wink: .W brykaniu tez sie rozkreca..az sie boje myslec,co bedzie jak sie rodzinka powiekszy! :lol:

elfrida

Post » Pon sty 15, 2007 0:16

Umiescilam Lemka razem z funflem na Kotach.....ich dalsza historia na tej stronie: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2019644#2019644

elfrida

[poprzednia]