INTERNETOWE sklepy zwierzakowe

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2007 9:41

gosia_samosia pisze:witam
ostatnio trafilam na ciekawy sklep
www.ujadanko.pl

mila obsluga i szybka dostawa
ceny nawet atrakcyjne
jestem z wroclawia -i dowiezli mi w 2godziny to co chcialam
jestem zadowolona
moze komus sie przyda ta informacja
czasem nie chce sie taszczyc workow z karma i zwirkami :)

pozdrawiam

więc wypróbowałem, azmówienie złozyłem w niedzielę ,w środę paczka była w domu, szybko sprawnie, dobra obsługa, dorzucili próbki karmy, ceny porównywalne, w sumie ok
Obrazek Obrazek
Obrazek

mc_hell

Od: Śro cze 21, 2006 19:26

Post » Śro lip 18, 2007 18:19

a ja bym dopisał do listy:
www.sklepzoo.pl

w pierwszym poście jest również kilka nieaktualnych adresów i poprosiłbym o edycję.
ObrazekObrazek

dyzio_miszcz

Od: Wto maja 03, 2005 23:06

Post » Czw lip 19, 2007 20:38

Nowe sklepy
animalglob: http://www.animalglob.pl/
zoo-dragon: http://www.zoo-dragon.pl/

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw sie 02, 2007 15:17

To i ja dodam: www.zwierzaczki.pl
Sklep dopiero rusza, więc internetowy asortyment nie jest jeszcze porażający, ale bardzo szybko oferta się poszerza i zawsze można poprosić o sprowadzenie produktu.
Największym plusem sklepu (oprócz dobrych cen) jest bardzo dobry kontakt z osobami odpowiedzialnymi za zamówienia.. Nie ma czegoś takiego jak w pewnym sklepie na a... że pan X, z którym rozmawiasz, mówi ci, że błędy w zamówieniu popełnił pan Y, który pakował i że on nic nie może zrobić itp.
Jak narazie mają świetny czas realizacji zamówienia.. mam nadzieję, że to się nie zmieni...
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Nie sie 26, 2007 17:55

A ja bardzo się rozczarowałam krakvetem.
Zamówiłam transporter - miał być otwierany od góry... Najpierw okazało się po 5 dniach roboczych, że trzeba na niego czekać jeszcze 1,5 tygodnia. OK - cena była bardzo korzystna, więc zdecydowałam, że poczekam. Potem przysłali paczkę - otrzymałam nie ten model, który zamówiłam i co więcej - ktoś z Krakvetu zmienił moje zamówienie w systemie i jak byk stało, że zamówiłam taki, który dostałam :evil: Reklamowałam - Pani przeprosiła i obiecała, że już wysyła ten prawidłowy. Na nieszczęście wyjeżdżałam wlaśnie na urlop i uzgodniłyśmy, że paczkę wyśle po moim powrocie.
A potem (po kolejnym tygodnoiu) był telefon i informacja, że transporter będzie ale za 1,5 tygodnia.... Skandal!
Jak można się domyślić to było moje pierwsze i ostatnie zamówienie w tym sklepie :!:

Joda

Od: Pt lip 20, 2007 7:08

Post » Śro sty 09, 2008 10:21

Ja najczęściej kupuję na http://zoo-sklep.pl i jak do tej pory jestem b. zadowolona. Wolę kupować dużą pakę, ponieważ nie muszę sie targać żwirków do domu, a na każdym op. oszczędzam jakieś 5 zł ( sklepy zoologiczne w marketach są strasznie drogie).
Dzięki za link na www.ujadanko.pl - tam widzę jest mój ulubiony żwirek Catsan za jedyne 19 zł, a nie jak w sklepach po 25:)
ObrazekObrazekObrazek

Kocie Oczy...ona

Od: Czw sie 31, 2006 12:37

Post » Śro sty 09, 2008 10:34

Wczoraj odkryłam też www.animalia.pl - super zaopatrzony w karmy jakich nawet w dobrze zaopatrzonych sklepach nie widziałam. Już zamówiłam - o wrażeniach napiszę;)
ObrazekObrazekObrazek

Kocie Oczy...ona

Od: Czw sie 31, 2006 12:37

Post » Śro sty 09, 2008 10:58

od kilku lat bylam wierna kv bo wszystko bylo ok i szybko - siedzibe kv ma "za plotem". Ale od jakiegos czasu poziom uslug obnizyl sie tak bardzo, ze pomimo calego sentymentu zrezygnowalam z tego sklepu.
Natomiast bardzo polecam http://www.e-karma.pl/ , jakosc uslugi jest bardzo wysoka. Jest to jednak firma nakierowana na konkretna karme - nam ona bardzo, bardzo pasuje wiec polecam.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro sty 09, 2008 12:38

Liwia pisze:od kilku lat bylam wierna kv bo wszystko bylo ok i szybko - siedzibe kv ma "za plotem". Ale od jakiegos czasu poziom uslug obnizyl sie tak bardzo, ze pomimo calego sentymentu zrezygnowalam z tego sklepu.
Natomiast bardzo polecam http://www.e-karma.pl/ , jakosc uslugi jest bardzo wysoka. Jest to jednak firma nakierowana na konkretna karme - nam ona bardzo, bardzo pasuje wiec polecam.

Ja zamówiłam w Krakvecie niedawno pierwszy raz(i prawdopodobnie ostatni :evil: ).Dałam opcję odbiór osobisty na os.Zł.Wieku,potem jednak doszłam do wniosu,że lepiej odebrać na Sanockiej-zadzwoniła pod nr podany na stronie Krakvetu i zapytałam czy to nie problem-odpowiedziano mi,że nie, tylko,żeby przy odbiorze karmy to zaznaczyć.Pojechałam z Tż po karmę.Na miejscu okazało się,że jednak tej określonej karmy nie ma ,więc wzieliśmy inną(nawiasem Pani była średnio sympatyczna,ale w końcu liczy się profesjonalizm).
W domu odkryłam,że na tej karmie co zakupiłam jest naklejka:"Puszka gratis" i rzeczywiście widziałam tę puszkę przy ladzie-Pani ze sklepu nie przypomniała nam jednak,że ta puszka dla nas :evil:.Niby to tylko puszka,ale niesmak został :? .Dlatego pozostaję mimo wszystko przy Animalii-do RC dwukrotnie dostałam gratis dwa śliczne czerwone namiociki(jeden podarowałam pasierbicy),a gdy ostatnio poprosiłam o dodatkową myszkę( do zakupów przysługuje tylko jedna) dostałam ją(bez dopłat).

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Śro sty 09, 2008 12:48

Moje typy, to:
http://onlineshop.germapol.pl/sklep,228 ... 203,0.html
(Sklep w Kołobrzegu - dostawa w 24 godziny)
karmy dla kotów dobre [sprawdzone] i z dużą zawartością mięska :)

www.animalia.pl
(jeśli kupuje się raz na jakiś czas w większej ilości, wtedy cena przesyłki OK)
najtańsze mleczko KLARA na rynku! :D

www.coralbio.pl
(zamówienie złożone pierwszy raz, ale gratisy za opóźnienie przesyłki, z powodu oczekiwania na dostawę towaru - MILUTKO :P )
Obrazek ~~ Ci, którzy nie lubią kotów - w poprzednim wcieleniu byli myszami ~~ :)

karotka&habibi

Od: Pt lis 23, 2007 10:23

Post » Śro sty 09, 2008 13:28

a mruczacza przemianowała się teraz na http://www.zwierzakowo.pl,
nazwy mi trochę szkoda, bo mruczacza brzmiało tak oryginalnie...
ale za to unowoczesniła się witryna web (wygodniej sie składa zamówienie i można monitorować jego status) i powiększył asortyment (o produkty dla psów)
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Nie lut 03, 2008 11:32

ostatnio przez allegro znalazłam firmę www.sznupa.pl
- dostawa w całej Polsce kurierem w cenie karmy
- karmy tylko suche i w dużych opakowaniach
dla mnie bomba, przesyłke miałam w ciągu 24 godzin
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Od: Czw wrz 22, 2005 11:49

Post » Nie lut 03, 2008 12:40

ja polecam zwierzakowo.pl

czyli dawnego mruczaczę.

jakoś da się wysłać w ciągu dwóch dni, da się na bieżąco podawać stany magazynowe , da się zapakować wszystko o co się prosi i jeszcze tak, że do odbiorcy dochodzi w całości.

niestety jeden minus - nie mają karm leczniczych :(
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie lut 03, 2008 13:14

carmella pisze:ja polecam zwierzakowo.pl

czyli dawnego mruczaczę.

jakoś da się wysłać w ciągu dwóch dni, da się na bieżąco podawać stany magazynowe , da się zapakować wszystko o co się prosi i jeszcze tak, że do odbiorcy dochodzi w całości.

Ja również polecam zwierzakowo.pl
Zamówienie zostało zrealizowane w dniu, w którym wpłynęły pieniądze ode mnie ( dowóz był na terenie Poznania ). Ceny bardzo atrakcyjne no i rabaty :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Nie lut 24, 2008 11:29

Odradzam sklep Telekarma
W miniony czwartek zamowilam wieczorem dwa opakowania karmy - Acana Adult Light oraz Arion Senior oraz 2 zwirki
Pisano, ze bedzie w 24 godziny, wyznaczono termin na poniedzialek
W poniedzialek zawalilam sprawy zawodowe aby czekac na kuriera
kurier nie przyjechal
We wtorek kuriera nie bylo. W firmie UPS twierdzili, ze dostawa miala byc w poniedzialek
Kurier przyjechal w srode
Wiecej nie skorzystam z uslug tego sklepu. Dodatkowo nie mieli Ariona wiec wzielam Sanabelle Senior. Opakowanie bylo naderwane, wysypywala sie z niego karma. Oba zwirki poszarzale opakowania, przybrudzone
jestem niezawdowolona z tego, ze sklep reklamuje sie szybka dostawa a karma zamowiona w czwartek przyjezdza w nastepna srode
Ewa

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

[poprzednia][następna]