» Pt lut 10, 2006 15:15
S.Anna blaga- wyciszcie !
Przed chwila zadzwonila do mnie bardzo zdenerwowana S.Anna i blagala,zeby wszystko wyciszyc, bo wyrzuca ja z klasztoru. Oni nie maja dostepu do mediow. Uslyszala tylko, ze to wszystko przez nia. Czytalam wczoraj do pozna komentarze na wp.pl po informacji. Wlasciwie wszystkie byly nie tylko nieprzychylne,ale niektore obrazliwe i wrogie. Chociaz generalnie mowi sie o Wizytkach, w wywiadzie wypowiadal sie,jak wiecie ks.Rektor i Przelozona. Ale poniewaz opinia jest oburzona, dla ludzi wszystko kojarzy sie z klasztorem i jego nazwa. A tylko ona jest osoba wychodzaca. Uspokajalam ja, ze od nas nic nie wychodzi "poza", a w ogolnodostepnym wywiadzie wypowiadali sie wylacznie Ks.Rektor i Przelozona, ale we wspomnianym "Zyciu W-wy" wypowiadala sie tez S.Anna... Miejmy nadzieje,ze to przycichnie. Na szczescie -dzis olimpiada i ludzie beda sie czym innym interesowac. Mowila,ze ks.Rektor dostawal nieprzyjemne smsy; ale kto moze znac jego nr komorki?! Dla nas jest istotne znalezienie domow -i miejmy nadzieje, ze Ks.Twardowski uchroni s.Anne. Bea