TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 04, 2014 23:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:
Pako pisze:Ode mnie 35 zł :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziekuje Ciocia! Ty masz kochane serduszko dla kazdego Kotka! Dziekujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiec mamy juz 105 złotych :ok:
Brakuje tylko 35 złotych i mozemy zamawiac karme :D

Kochani ziarnko do ziarnka, niech i w tym miesiącu się uda!
Ta karma jest naprawdę bardzo potrzebna!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro cze 04, 2014 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justyś udało się Fibisia dostarczyć do weta?
Napisz coś, martwimy się!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro cze 04, 2014 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:
Pako pisze:Ode mnie 35 zł :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziekuje Ciocia! Ty masz kochane serduszko dla kazdego Kotka! Dziekujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiec mamy juz 105 złotych :ok:
Brakuje tylko 35 złotych i mozemy zamawiac karme :D

Kochane jak ja Wam dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: , bo juz nie mam nic :(
A dzis dostarła karma i/d dla Noemci , bardzo i to bardzo dziękuje Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A dziś u weta były Gracja , Fibi i Karolka :
Gracja miała pobraną krew celem wysłania krwi to specjalistycznego laboratorium a nie była zbyt grzeczna , bardzo źle sie zachowywała w zamkniętym transporterze, tym bardziej ze byłam z Fibim , aż musiałam pożyczyć smycz i ją wyspacerować a Fibiego przekazać na ten czas ,a po powrocie oczywiście długi spacer i o mało mi nie uciekła bo sie czegoś wystraszyła i prawie mi z szelek wyszła a sa takie fajne anatomiczne i co najważniejsze bezpieczne , ale dość drogie , ale czy cena jej życia jest tak wysoka :|

Fibi ma niestety naciek kostny , ale go póki co nie boli i obserwujemy , ale miał bolesny brzuch , wczoraj wieczorem i rano i teraz nic nie zjadł , dostał leki rozkurczowe , teraz śpi , jak w najniższym czasie nie będzie poprawy to musimy go spremedykować bo na żywo nic się nie da zrobić bo jest agresywny :(

A Karolka miała obcinane zęby i pazury , no i te porażenie policzka raczej juz tak zostanie , ale radzi sobie z jedzeniem a to jest najważniejsze ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro cze 04, 2014 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze:Justin jr pozdrawia:
Obrazek Obrazek Obrazek
Niestety zrobienie mu zdjęć graniczy z cudem, bo patrzyć w obiektyw nie chce, aparat go płoszy i generalnie nie lubi takich zabaw :roll: . To zaokrąglenie które widać to efekt zdrowego apetytu :mrgreen: .

Jaki on jest piękny ,a jaka ma kite , Alienor bardzo Ci dziękuje za tak wspaniała opieke na Justynem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 04, 2014 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Super ze karma dla Noemci w koncu doszla :D
Trzymam kciuki za wszystkie Zwierzaczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw cze 05, 2014 10:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Biedny Fibiczek :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw cze 05, 2014 12:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

dobre myśli dla Fibika , aby nie bolało i kciuki za wszystkie futerka :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 05, 2014 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dziewczyny dzieki za kciuki dla Fibisia , pomogły ale ma dzis nie tylko dobre wieści :(
Karolka w nocy miała prawdopodobnie mikro wylew, ma problem z poruszaniem sie , łapki sie jej plączą i główka przekrzywiona, też nic nie je , nie pije :( dostała leki ale rokowania bardzo ostrożne , Gdy nie będzie poprawy lub będzie jeszcze gorzej to jutro koniecznie a jak nie to w przyszłym tygodniu , bardzo sie o nia boje :(:(:(

A Gracja dostała karthophen i za 3 tyg znów ma dostać .

Jak co dzień byłam tez i dziś z Gracja na spacerze , dość długim spacerze i można by rzec że spacer udany , ale nie do końca bo jak tylko zobaczyła nawet w odległosći kilku metrów kota/psa to wpadała w szał , warczała i szła w atak a ja sobie tak myłam ze może będę z nią chodzić karmić bezdomniaczki , ech ...

A z dobrych wieści to Fibi po lekach zwymiotował niestrawione mięso , za duże kawałki dostał a nie pogryzł a dziś juz wrócił do normy , mam na myśli apetyt :):):)

No i tez dziś dostał Bartuś paczkę z Cichego Kąta z Tarnowskich Gór , paczkę z RC Urinary i mokra karmą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miałam też dziś sms a z zapytaniem czy sa kociaki , odpisałam aby zadzwonili i cisza :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 06, 2014 2:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Karolka po lekach czuje sie lepiej , zaczęła lepiej kontrolować równowagowe i nawet zaczeła jeść :ok: No a ja jeszcze musze tylko odsikać i umyć i założyć Maksiowi pampersa i Etne też i musze sie położyć bo padam na twarz :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 06, 2014 7:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:ok: :ok: za zdrowie wszystkich, a zwłaszcza Twoje, bo strach się bać jak się pomyśli co by było jakbyś zachorowała :strach:
A Justin ma taki ogon, bo się zdenerwował, bo Ala mu nie pozwalała uciec tylko kazała leżeć w jednym miejscu.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 06, 2014 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dorzucam 20 zł

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie cze 08, 2014 0:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze::ok: :ok: za zdrowie wszystkich, a zwłaszcza Twoje, bo strach się bać jak się pomyśli co by było jakbyś zachorowała :strach:
A Justin ma taki ogon, bo się zdenerwował, bo Ala mu nie pozwalała uciec tylko kazała leżeć w jednym miejscu.

No wiesz , tego sie najbardziej boje , tym bardziej ze nie mam nikogo kto by mi mógł pomóc w takiej sytuacji :(
a Justin to taki gagatek z niego , zamiast grzecznie leżeć jak ma dobrze to będzie sie fohać :wink:
Dziś mu odnowiłam Tablice ( teraz olx) bo już sie skończyła emisja ...

W sprawie Antonia i Fregiego tez nikt nie dzwoni :(

Czekam na ogłoszenia Soni a tez będę zamawiać ogłoszenia Gracji , ech coraz ciężej idą adopcje :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 08, 2014 0:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

marivel pisze:Dorzucam 20 zł

Dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 08, 2014 20:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Bardzo Dziekuje! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To brakuje Nam 15 złotych. :ok: Czy ktos chcialby dorzucic grosik?
Bedziemy bardzo wdzieczni :ok: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie cze 08, 2014 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:

Bardzo Dziekuje! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To brakuje Nam 15 złotych. :ok: Czy ktos chcialby dorzucic grosik?
Bedziemy bardzo wdzieczni :ok: :1luvu:

Ja :D
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]