Było 13 pod płotem....Pola-Mrówcia [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 27, 2013 11:39 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

wibryska pisze:CatAngel nie wiedizałam, że zrobiłaś dla Agatki ogłoszenia - na pewno było ich bardzo dużo :1luvu:
bardzo przydadzą się też nowe - dziękujemy :kotek:

Odnawiam co jakiś czas, chyba juz trzeci :( dlatego czas zmienić zdjecia i treść :)
Poproście ewar może by napisała ładną treść :oops:

Aniu dałabyś radę w wolnej chwili jakies fotki jej zrobić ?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 27, 2013 14:22 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Anna61 pisze:Bardzo proszę o zaktualizowanie banerka bo tamten był zrobiony na szybko a teraz się sytuacja zmieniła viewtopic.php?f=1&t=156187

Mogę prosić o przybliżenie aktualnej sytuacji, tj. jakie info ma się znajdować na bannerku, co potrzeba na daną chwilę?

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Pt wrz 27, 2013 17:52 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Yocia pisze:
Anna61 pisze:Bardzo proszę o zaktualizowanie banerka bo tamten był zrobiony na szybko a teraz się sytuacja zmieniła viewtopic.php?f=1&t=156187

Mogę prosić o przybliżenie aktualnej sytuacji, tj. jakie info ma się znajdować na bannerku, co potrzeba na daną chwilę?

O matko, nie wiem, :( już dzisiaj nie dam rady myśleć. :(

Zawiozłam kotkom jeść, były te małe podrostki, nie widziałam tych maleńkich ale się bacznie rozglądałam, bo nie wyobrażam sobie aby one mogły chodzić po ulicy. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt wrz 27, 2013 23:18 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Anna61 pisze:
Yocia pisze:

O matko, nie wiem, :( już dzisiaj nie dam rady myśleć. :(

Chodzi mi tylko o informację co jest potrzebne - DT, DS, wsparcie finansowe, ludź, który pójdzie nakarmić? Zapewne to wszystko, czy coś jeszcze, coś konkretnego?

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Sob wrz 28, 2013 8:20 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Yocia pisze:Chodzi mi tylko o informację co jest potrzebne - DT, DS, wsparcie finansowe, ludź, który pójdzie nakarmić? Zapewne to wszystko, czy coś jeszcze, coś konkretnego?

Potrzebne DT, DS, wsparcie finansowe na karmę bądź karma.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob wrz 28, 2013 17:51 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Nienawidzę ludzi którzy widząc taki widok przechodzą dalej czy odwracają oczy......
Ech, gdyby tak móc czarować, to wyczarowałabym kochające domki dla tych wszystkich bezdomnych kotów, a podłym i chciwym ludziom dałabym most aby pod nim wegetowali i zdychali z głodu.

Dzieci burasi Agatki, tak je zastałam gdy pojechałam do nich z mięskiem, myślałam, że mi serce pęknie :cry:
Leżały pod siatką na parkingu przy ulicy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj też przyszła Agatka
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

zdjęcia z wczoraj
Obrazek Obrazek Obrazek

tam mieszkają
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 28, 2013 20:29 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 28, 2013 18:01 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Biedne maluszki :(

Mam nadzieje ,że znajdą szybko domi.

Ja bym raczej zaadoptowała tylko ,że za daleko mieszkam :(
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Sob wrz 28, 2013 19:44 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Marcyśka pisze:Biedne maluszki :(

Mam nadzieje ,że znajdą szybko domi.

Ja bym raczej zaadoptowała tylko ,że za daleko mieszkam :(

Wrocław nie tak daleko przecież. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 28, 2013 20:24 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Marcyśka- jeśli masz możliwość zaadoptować chociaż jednego z nich byłoby cudownie :kotek: . Decyzja musi być przemyślana i pewna bo to odpowiedzialność za istnienie :ok: na tymczas lub na zawsze... Transport zawsze można zorganizować, nie ma rzeczy niemożliwych
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Sob wrz 28, 2013 20:53 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

biedne maluszki,dobrze,ze chociaż mają Ciebie Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Trzymam mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: tyle na razie tylko moge ...........
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 28, 2013 22:39 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Myszolandia pisze:biedne maluszki,dobrze,ze chociaż mają Ciebie Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tam jeszcze dochodzi jedna pani Sylwia, ale to wszystko mało na takie stado. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 29, 2013 0:10 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

miałam jeszcze dopisać Panią,ale wyłączył mi sie net ,a potem zapomłam edytować

Aniu,dla nich i tak juz to jest bardzo duzo jak obie jesteście :1luvu: :1luvu:
Nawet nie chcę myśleć,jakby Was tam nie było :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 29, 2013 16:47 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Myszolandia pisze:miałam jeszcze dopisać Panią,ale wyłączył mi sie net ,a potem zapomłam edytować

Aniu,dla nich i tak juz to jest bardzo duzo jak obie jesteście :1luvu: :1luvu:
Nawet nie chcę myśleć,jakby Was tam nie było :(

No tak, ale gdyby te koty nie były takie przytulaki to byłoby łatwiej, a tak, to serce pęka jak lgną do ludzi, łaszą i i proszą o pomoc. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 29, 2013 19:33 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Anna61 pisze:No tak, ale gdyby te koty nie były takie przytulaki to byłoby łatwiej, a tak, to serce pęka jak lgną do ludzi, łaszą i i proszą o pomoc. :(

Ania, trzeba wierzyć, że i do nich los się uśmiechnie. na razie mają co jeść, niebawem dostana ciepłe budy. Dzisiaj dostaliśmy wielki wór ścinków polarowych, grubych, ciepluteńkich. Jak tylko coś ustalisz odnośnie miejsca postawienia bud, zaczniemy je robić.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie wrz 29, 2013 19:51 Re: Czy nadejdzie... 10 kotów w krzakach+3 maleńkie :( Pabia

Dla wszystkich czekających na domy :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]