Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Sobota rano i niedziela rano
Anett84 pisze:a czy śliczna Krystyna pojechała do domku ?
terenia1 pisze:Kaktusik cudotaki niepłnosprawny nieboraczek, Marta porobi mu fajne zdjęcia i ruszymy dla Kaktusa z ogłoszeniami jestem pewna , że podbije czyjeś serce
Mara S pisze:terenia1 pisze:Kaktusik cudotaki niepłnosprawny nieboraczek, Marta porobi mu fajne zdjęcia i ruszymy dla Kaktusa z ogłoszeniami jestem pewna , że podbije czyjeś serce
Może dobry by też był jakiś wzruszający filmik, na którym widać jak kociak sobie radzi, mimo swego kalectwa?
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 24.06.-30.06.
24.06. pon. rano Agata wiecz. Teresa
25.06. wtorek rano Mirka wiecz. Mara
26.06. środa rano Beatka wiecz. Kasia
27.06. czwartek rano Kasia wiecz. Agata
28.06. piątek rano Beatka wiecz. Teresa
29.06. sobota rano Marta wiecz. Agata
30.06. niedziela rano Marta wiecz. brak
ZOSTAŁ TYLKO JEDEN DYŻUREK PROSZĘ O ZAPISY![]()
![]()
![]()
masKotka? pisze:Dziewczyny powiedzcie mi dwie rzeczy - czym wyczyścić tę klatkę po dzikusku, bo nie znam się jeszcze na tych środkachI jak podzielić tabletkę immunodolu na 8 części??? nie dałam maluchom dziś tej tabletki, bo nie było napisane czy rano czy wieczorem, więc dostaną jutro rano, ale 1/8 to jest nierealne...
Był dzisiaj syn Pana Andrzeja i przekazał pozdrowienia od PiracikaMówił, że zaaklimatyzował się, zapoznał z pozostałymi kociakami, dogaduje się z nimi, jest zadowolony i wszystko jest w porządku, oprócz tej biegunki.
Kociak bez zębów jest strasznym żarłokiemAmandę dziś widziałam po raz pierwszy w całości
Kaktus??? - ten chwiejny
wyjada żwirek z kuwety!!!! BELLA ZOSTAŁA NA PRZEDSIONKU - po co ja to piszę, skoro jutro rano ja mam dyżur??
![]()
![]()
Bąbel raczył się załatwić przy mnie do zlewozmywakanie wiem czy to u niego normalne, czy oznaka jakiegoś stresu?
Czy nie mamy jakiegoś żwirku, który nie robi się tak potwornie twardy???? Przepraszam za marudzenie, ale niestety moja ręka mimo leczenia nie daje mi wytchnienia i skrobanie tych twardych "zbitków" jest z lekka bolesne...
masKotka? pisze:I jak podzielić tabletkę immunodolu na 8 części??? nie dałam maluchom dziś tej tabletki, bo nie było napisane czy rano czy wieczorem, więc dostaną jutro rano, ale 1/8 to jest nierealne...
(
The Szops pisze:masKotka? pisze:I jak podzielić tabletkę immunodolu na 8 części??? nie dałam maluchom dziś tej tabletki, bo nie było napisane czy rano czy wieczorem, więc dostaną jutro rano, ale 1/8 to jest nierealne...
(
Przepis: rozgniatasz tabletkę i dzielisz na 8 części. Proste.
My kiedyś dla Gacka dzieliliśmy tabletkę na 20części,i to była jazda
ARO
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, squid i 105 gości