Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 19, 2013 19:26 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Prawie :oops:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 19, 2013 19:30 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Do tej panny od Ciebie to kotek już jedzie :twisted:
Jakbym nie zadzwoniła z informacją, że na kolejną wycieczkę już się na pewno nie zdobędę, to nawet by nie uznała za stosowne poinformować, że się nie pojawi. Tak czułam jakoś przez spodnie :roll:
Jakoś wyjątkowo tym razem mnie to cieszy... tzn., że już dziś nie muszę ruszać tyłka do domofonu :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sty 19, 2013 19:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No cóż ... pomyliła DT z piekarnią. Rozumiem adopcje w stylu instant ale nie rozumiem olewactwa cudzego czasu :?

alix76

Post » Sob sty 19, 2013 19:37 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

alix76 pisze:No cóż ... pomyliła DT z piekarnią. Rozumiem adopcje w stylu instant ale nie rozumiem olewactwa cudzego czasu :?

Olewnictwo naszego czasu to domena częsta dzwoniących, umawiających się i takich tam.
Miałam dziś tylko kilka telefonów ale ich jakość wystarczy za tabun połączeń.Pan ze 300km od nas chciał już i teraz by mu kota wieźć(Janusz już ciepłe de su nawlekał :mrgreen: ) a na wszelkie pytania i odmowną odpowiedź,że kot TYLKO do domu nie wychodzącego pójdzie dostałam zjebkę (sorki modemie).Kat co kota dręczy ścianami :mrgreen: to było najlżejsze słowo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 19, 2013 19:41 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Luz... ja tak coś czułam od początku. Dlatego zresztą zadzwoniłam ja ;)
Zresztą naprawdę jestem ledwo żywa - jeździ się dziś fatalnie, miliard razy skrobałam samochód, a jeszcze p. Wiesia zadzwoniła i musiałam do niej zajrzeć :roll:

Jakby ktoś miał niewielki ale 'dorosły' drapaczek do oddania i mógł go przekazać p. Wiesi, to by było super :oops:
Kotka, którą zgarnęła przed zimą drapie jej jakiegoś świątka i w związku z tym świątek teraz stoi z torbą z hipermarketu na łbie i wygląda... hhmmm.... powiedziałabym, że wręcz obrazoburczo :ryk: :ryk: :ryk:

ASK@ pisze:
alix76 pisze:No cóż ... pomyliła DT z piekarnią. Rozumiem adopcje w stylu instant ale nie rozumiem olewactwa cudzego czasu :?

Olewnictwo naszego czasu to domena częsta dzwoniących, umawiających się i takich tam.
Miałam dziś tylko kilka telefonów ale ich jakość wystarczy za tabun połączeń.Pan ze 300km od nas chciał już i teraz by mu kota wieźć(Janusz już ciepłe de su nawlekał :mrgreen: ) a na wszelkie pytania i odmowną odpowiedź,że kot TYLKO do domu nie wychodzącego pójdzie dostałam zjebkę (sorki modemie).Kat co kota dręczy ścianami :mrgreen: to było najlżejsze słowo.

Taaa... na szczęście jak ktoś wyjeżdża z tekstem, że on by chciał już, to jakoś zawsze dzwonię przed wizytą. Bo tacy właśnie zawsze sobie "już" znajdą kota, a potem im do łba nie przyjdzie, że np. OKI chciałaby wskoczyć w piżamkę wcześniej :mrgreen:
Ja w ogóle nie gadam z takimi z 300 km. Nie ma - obcym ludziom z ogłoszenia nie oddam kota tak daleko.

OKI

Post » Sob sty 19, 2013 19:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Luz... ja tak coś czułam od początku. Dlatego zresztą zadzwoniłam ja ;)
Zresztą naprawdę jestem ledwo żywa - jeździ się dziś fatalnie, miliard razy skrobałam samochód, a jeszcze p. Wiesia zadzwoniła i musiałam do niej zajrzeć :roll:

Jakby ktoś miał niewielki ale 'dorosły' drapaczek do oddania i mógł go przekazać p. Wiesi, to by było super :oops:
Kotka, którą zgarnęła przed zimą drapie jej jakiegoś świątka i w związku z tym świątek teraz stoi z torbą z hipermarketu na łbie i wygląda... hhmmm.... powiedziałabym, że wręcz obrazoburczo :ryk: :ryk: :ryk:

ASK@ pisze:

Taaa... na szczęście jak ktoś wyjeżdża z tekstem, że on by chciał już, to jakoś zawsze dzwonię przed wizytą. Bo tacy właśnie zawsze sobie "już" znajdą kota, a potem im do łba nie przyjdzie, że np. OKI chciałaby wskoczyć w piżamkę wcześniej :mrgreen:
Ja w ogóle nie gadam z takimi z 300 km. Nie ma - obcym ludziom z ogłoszenia nie oddam kota tak daleko.

Odległość została ustalona jak pan pytał o dowóz.

Miałam pana co o 3 rano zadzwonił i obiecał,że za 20 min będzie już na wizycie.Szybko?Bo o tej porze korków nie ma :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 19, 2013 19:53 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Powiem tak... swego czasu prowadziłam działalność gospodarczą pod własnym adresem. Siłą rzeczy był tenże adres umieszczony w różnych środkach przekazu typu książka tel. Pory, o jakich ludzie potrafili się pojawić bez zapowiedzi były doprawdy zadziwiające :twisted: Że o telefonach nie wspomnę :roll:

OKI

Post » Nie sty 20, 2013 13:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No i pięknie, Kirys ma 40 st. :( Wieczorem miał normalną temp., rano 39 - bardzo mi się to nie podoba :(
Żarcie schowane, wieczorem się przejedziemy na pobranie krwi :(

OKI

Post » Nie sty 20, 2013 14:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No to pięknie :( - pocieszę Cię, mój nowy nabytek ma zapalenie płuc ...

alix76

Post » Nie sty 20, 2013 14:12 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jakoś wcale mnie to nie pociesza...

OKI

Post » Nie sty 20, 2013 21:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Kirynio ma pobraną krew, do południa powinny być wyniki. Przed wyjściem z domu miał 39,6 st. i krew na termometrze. Martwię się bardzo :(

OKI

Post » Nie sty 20, 2013 21:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Shiiit, Kirys, bez jaj ... wymiotuje?

alix76

Post » Nie sty 20, 2013 21:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Nie. On generalnie tylko więcej śpi, nawet odwodniony nie jest. Jak nie śpi to się zachowuje całkiem normalnie - je, pije, kuwetuje (tyle że na rzadko), zjada siostrę, bawi się, futro się świeci jak.... Normalny zdrowy kot, tylko ta temperatura z biegunką. No i biegunka jest od piątku, a napady gorączki miał już wcześniej, ale miał nawrót kataru, to była przyczyna.
To wszystko razem bardzo mnie martwi :(

OKI

Post » Nie sty 20, 2013 22:11 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Kirys, oszalałeś? :-( oby wszystko było dobrze...

A za małą Nendzę i Wita też kciuki :-D

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon sty 21, 2013 6:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jak Kirysek?
ta krew to może być pęknięte naczynko od biegunkowania.
Tym się nie martw.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]