Moderator: Estraven
nanillia pisze:Witam, za późno zauważyłam wątek ale....
jestem z Warszawy (Ząbki) moja sąsiadka jest weterynarzem (wprowadziła się obok niedawno i się bardzo zaprzyjaźniłyśmy!) i myślę, że przy tak naglącej sprawie mogłabym ją poprosić by obejrzała kotka (myślę, że to by się wiązało jedynie z pokryciem kosztów ew leków). Może by mogła w jakiś sposób pomóc. Ewentualnie polecam wyprawę do Boliłapki, którzy na pewno nie odmówią pomocy choremu zwierzęciu! (słynny i niezastąpiony dr Maciej Czajka) i przede wszystkim tam nie traktuje się bezdomniaków jako pacjentów drugiej klasy!
Jeśli coś to pisz @ nkokoszynska(małpa)gmail.com
Marzenia11 pisze:Właśnie skończyłam rozmawiac z Natalią - jak się okazuje znamy się jakiś czas.
WSZYSTKIE PIENIĄDZE ZEBRANE NA LECZENIE ŁEZKA BĘDĄ PRZELANE NA KONTO LECZNICY BĄDŹ WETKI U KTOREJ ŁEZEK BEDZIE LECZONY.
Nikt się nie upiera że trzeba jeździc na Podleśną.
Natalia jest w porządku.
To tyle co mogłam zrobic.
Trzymam kciuki za kocurka i jutrzejszą wizyt ę z Blue.

agula76 pisze:Marzenia11 pisze:Właśnie skończyłam rozmawiac z Natalią - jak się okazuje znamy się jakiś czas.
WSZYSTKIE PIENIĄDZE ZEBRANE NA LECZENIE ŁEZKA BĘDĄ PRZELANE NA KONTO LECZNICY BĄDŹ WETKI U KTOREJ ŁEZEK BEDZIE LECZONY.
Nikt się nie upiera że trzeba jeździc na Podleśną.
Natalia jest w porządku.
To tyle co mogłam zrobic.
Trzymam kciuki za kocurka i jutrzejszą wizyt ę z Blue.
to znów mam dac konto stowarzyszenia na stronke????
Marzenia11 pisze:Natomiast chciałabym tylko tu napisac, ze na moją prośbe do Sylwii aby potwierdziła mi na pw numer telefonu do Natalii (chciałam się upewnic ze to ta Natalia oraz to stowarzyszenie zanim do Natalii zadzwonię) zapytała mnie "jakie to ma znaczenie" i nie potwierdziła.
Blue pisze:Super że tak się wszystko ładnie wyjaśniło z finansami
Będę u wetki o siedemnastej, mój numer telefonu poszedł na pw
Poproszę o rewanż - bo gdyby zdarzył mi się poślizg - żebym mogła dać znać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości