Mimi, Albert - W-wa Bielany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 18:48 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Aniu - Twój TŻ to wyjątkowy twardziel :ryk:
Nie ma to jak nabrać tempa w powiększaniu Rodziny :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt paź 12, 2012 19:15 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

MalgosiaZ pisze:Aniu - Twój TŻ to wyjątkowy twardziel :ryk:
Nie ma to jak nabrać tempa w powiększaniu Rodziny :ok:

Kochany jest :1luvu: Żebyś widziała jak go maluchy obsiadły jak po naszego pojechaliśmy. I z innymi tymczaskami pobawił się przez chwilkę. Rudzielce dorci to piękne kociska, więc wcale mu się nie dziwie ;)

Mimi coraz bardziej odważniejsza. Przez pierwsze godziny zwiewała przed małym, teraz śledzi każdy jego ruch i ciągle syczy. Starsza córa stwierdziła że w poprzednim życiu musiała być wężem :ryk:

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Pt paź 12, 2012 22:06 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Posyczeć trzeba , nawet ze dwa dni :wink: . U mnie etatowe syczki to Tosia i Betina , Filon to już zwątpił w spokój tego domu :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob paź 13, 2012 14:52 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Naprawde fajniusio mieć kotki - sztuk więcej niż 1 :D

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Sob paź 13, 2012 14:59 Re: Mała Mimi

strongbaby pisze:Coś mi tu nie gra
Obrazek

coś mi tu bardzo nie gra
Obrazek

aaaa intruz
https://www.youtube.com/watch?v=POyCDnv ... ata_player

i nic tak nie zjednuje jak wspólna micha :ryk: łasuch jeden!!!
Obrazek

Kocurek jest milusiński :D Wdrapuje się na ręce, mruczy i jest bardzo odważny. Roboczo nazwany Panem Skarpetką :1luvu:

a jakie cudo :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 13, 2012 19:53 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

MalgosiaZ pisze:Posyczeć trzeba , nawet ze dwa dni :wink: . U mnie etatowe syczki to Tosia i Betina , Filon to już zwątpił w spokój tego domu :ryk: .

A czy gryzienie to też standard ? :? Całą noc koty się ganiały. Mimki warczała i syczała, kocurek zwiewał, zaraz wychodził za nią i powtórka. W ciągu dnia to samo, z tym że Mimi zaczęła go gryźć w kark :( Wygląda to jak polowanie. Kocurek się nie daje, i tak boksują się między sobą,z tym że mały to raczej jako zabawę traktuje ;) O dziwo podczas drzemki poobiedniej spały razem, najpierw Mimi wymyła kocurka, potem kocurek Mimi i poszły spać 8O
Tylko o te zęby się boję :( Powinnam je rozdzielić ?

strongbaby

Post » Sob paź 13, 2012 20:00 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

strongbaby pisze:
MalgosiaZ pisze:Posyczeć trzeba , nawet ze dwa dni :wink: . U mnie etatowe syczki to Tosia i Betina , Filon to już zwątpił w spokój tego domu :ryk: .

A czy gryzienie to też standard ? :? Całą noc koty się ganiały. Mimki warczała i syczała, kocurek zwiewał, zaraz wychodził za nią i powtórka. W ciągu dnia to samo, z tym że Mimi zaczęła go gryźć w kark :( Wygląda to jak polowanie. Kocurek się nie daje, i tak boksują się między sobą,z tym że mały to raczej jako zabawę traktuje ;) O dziwo podczas drzemki poobiedniej spały razem, najpierw Mimi wymyła kocurka, potem kocurek Mimi i poszły spać 8O
Tylko o te zęby się boję :( Powinnam je rozdzielić ?

Jak śpią razem, to dobry znak. :ok:

Ja mam dwóch braci ( kastraty ). Uwielbiają się, ale i tak ze dwa razy dziennie jeden goni drugiemu kota.
Syczą na siebie, warczą,gryzą, leci sierść, słychać potężne jęki skrzywdzonego koteczka ( agresorem jest raz jeden, raz drugi ), a później .../ śpią razem, wylizują sobie uszka i w ogóle kochają się.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 13, 2012 20:13 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Dziękuje, uspokoiłaś mnie troszkę. U nas maluch to chyba jako zabawę traktuje, sam zaczepia, dochodzi to konfrontacji i się chowa, ale po 5 sek już znów atakuje :) Ale raz zrobił pokaz siły, nastroszył się, grzbiet podniósł i bokiem zaczął chodzić wymachując jedną łapką, aż się przewrócił :ryk: Myślałam że się zleje ze śmiechu. Mimka za to nakręca się, za każdym razem mam wrażenie że atak jest brutalniejszy, mały czasem zapiszczy ale i tak nie odpuszcza. 4h walczyły, teraz popadały ze zmęczenia.

strongbaby

Post » Nie paź 14, 2012 9:34 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

tak, wyczytałam gdzieś jak zostałam ,,mamą" DWÓCH kociaków że nie ma to jak patrzenie na ich zabawe, najciekawszy film tak nie wkręca jak przed nosem się one bawią :D

Lila84

Post » Nie paź 14, 2012 10:43 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

No fajny widok. Dziś już Mimi przystopowała z gryzieniem. W nocy się ganiały, ale już zabawowo. Potem poszły razem spać :1luvu: Kocurek szuka u Mimi cyca :? Ssał jej poduszkę w łapce, bidulek za wcześnie go od matki oddzielono :(

strongbaby

Post » Nie paź 14, 2012 11:48 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

strongbaby pisze:No fajny widok. Dziś już Mimi przystopowała z gryzieniem. W nocy się ganiały, ale już zabawowo. Potem poszły razem spać :1luvu: Kocurek szuka u Mimi cyca :? Ssał jej poduszkę w łapce, bidulek za wcześnie go od matki oddzielono :(

ojoj, rozkosznie :1luvu: napewno mleko nie poleci ale jak śpią razem to ma czułość i ciepło prawie jak matczyne :1luvu:

Lila84

Post » Nie paź 14, 2012 17:17 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Witam ! masz tego dymniaczka od Dorci 44 ? W takim razie siostrzyczki pozdrawiają braciszka :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 14, 2012 18:19 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

My też pozdrawiamy :piwa: Kocurek czuje się już chyba jak u siebie (obsikał mi właśnie dywan :crying: ) Zdrowiutki jak rydz. Podeślij mi link do waszego tematu to będę mu zdjęcia rodzinki pokazywać ;)

strongbaby

Post » Nie paź 14, 2012 20:22 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

Musze założyć . Na razie piszę u Dorci :1luvu: Jak odetchnę . Ten tydzień był baaardzo obfity w stresujące wydarzenia . I w koty . Nasz jeden . Piątkowy znajdek u rodziców na kwarantannie . I te dwie laski od Dorci . Zaraz osiwieję do reszty :ryk: Twój kiciuś był zbyt zajęty aby iść do kuwety , zapomniał biedaczek po prostu .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon paź 15, 2012 7:39 Re: Mała Mimi - uwaga intruz

No nie wiem czy zbyt zajęty. Zrobił to zaraz po podaniu pasty odrobaczającej, tak jak by chciał pokazać żebym więcej nie próbowała :evil: W ogóle bardzo waleczny jest. Mimi daje przy sobie wszystko robić, luz totalny. A młody jak mu się coś nie podoba to od razu pazury, zęby i przeraźliwy krzyk jak by go ktoś mordował.
Wszystkie koty będą u was czy znajdka zostanie u rodziców ?

strongbaby

[poprzednia][następna]