Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 20:16 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ja też trzymam kciuki, dopiero teraz przeczytałam ich historię i bardzo im kibicuję, są śliczne :1luvu: Inaczej pomóc nie mogę ale może trzeba finansowo :?: na domek tymczasowy. Jakby co Kasiu, prześlij nr konta. Ja też nie jestem przesądna i napewno się uda, jak mi z Bianeczkiem :D ale kasa może być potrzebna :ok: :ok: :ok:

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Pt sie 26, 2011 20:43 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Oleńko-na pewno przydałaby sie kasa na karmę,lub szczepienia dla maleńtasów,bo DT wyczerpany tymczasami!Ale to już na konto sheriny-to ona zabiera kocięta!
Byłabym bardzo wdzięczna! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 26, 2011 21:53 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ale ja nie znam konta sheriny i na dodatek nie wiem jak o nie zapytać :? Sherino, proszę podaj nr konta, jak wejdziesz na forum, cieszę się, że tak szybko się zdecydowałaś :1luvu: i chciałabym chociaż trochę pomóc

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Pt sie 26, 2011 22:34 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

A to się znów zadziało za sprawą Kasi - czarodziejką jesteś :1luvu: Ty wiesz jak poruszyć ludzkie serca, aby ratować kocie biedy :)
Za sfinalizowanie :ok: :ok: :ok: :ok: i maleńtasy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt sie 26, 2011 22:47 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

tasiac pisze:Ale ja nie znam konta sheriny i na dodatek nie wiem jak o nie zapytać :? Sherino, proszę podaj nr konta, jak wejdziesz na forum, cieszę się, że tak szybko się zdecydowałaś :1luvu: i chciałabym chociaż trochę pomóc

wysłam pw :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt sie 26, 2011 23:49 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Doczytuję

No to jak już Dorcia jest w to "zamieszana" to tylko moze byc jeden skutek :dance: :dance: :dance:

Szerina i DS ,nie doczytalam czy forumowy :aniolek:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sie 27, 2011 5:19 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

szybenka pisze:A to się znów zadziało za sprawą Kasi - czarodziejką jesteś :1luvu: Ty wiesz jak poruszyć ludzkie serca, aby ratować kocie biedy :)

Aguś-gdyby nie pomoc dziewczyn nie dałabym rady sama!-to daleko ode mnie!
A teraz jeszcze dziewczyny dostają za to popalić !!!! :( :( :(
Ale jakoś poza zachwytami nikt nie zadeklarował pomocy w wyrwaniu ich z tego miejsca!
Gdyby nie pomoc dziewczyn-zostałyby tam i nie wiadomo co byłoby za parę tygodni. :( :( :(

Sylwinko-forumowy dom,ale chce pozostać anonimowy i w kontekście tego co się dzieje wcale się nie dziwie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sie 27, 2011 5:22 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:
szybenka pisze:A to się znów zadziało za sprawą Kasi - czarodziejką jesteś :1luvu: Ty wiesz jak poruszyć ludzkie serca, aby ratować kocie biedy :)

Aguś-gdyby nie pomoc dziewczyn nie dałabym rady sama!-to daleko ode mnie!
A teraz jeszcze dziewczyny dostają za to popalić !!!! :( :( :(
Ale jakoś poza zachwytami nikt nie zadeklarował pomocy w wyrwaniu ich z tego miejsca!
Gdyby nie pomoc dziewczyn-zostałyby tam i nie wiadomo co byłoby za parę tygodni. :( :( :(

Sylwinko-forumowy dom,ale chce pozostać anonimowy i w kontekście tego co się dzieje wcale się nie dziwie!

Popalić?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 27, 2011 5:27 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 27, 2011 7:07 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ehh.. Kociaczki kochane, trzymajcie sie. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sie 27, 2011 7:08 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Musimy się bardziej szanować. Naprawdę. :oops: Ja mam ogromny szacunek i podziw dla osób z tego forum i nie tylko, które pomagają kotom/ zwierzętom, które je przygarniają i dbają o nie.
Pewnie to banał, ale często jest dramatycznie, jeszcze częściej się złościmy, bezradni, że z nikąd nie przychodzi tak potrzebna pomoc.
Spójrzcie, robicie więcej niż osoby z zewnątrz. Niejednokrotnie widywaliście ludzi, którym los ludzi był obojętny, a co dopiero zwierząt.

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Sob sie 27, 2011 7:21 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Kasieńko-są osoby z natury agresywne,nie potrafiące utrzymać emocji na wodzy i mało robiące ,a więcej gadające i to zawsze w podobnym stylu!
Jakie to szczęście,że ich tu nie ma! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 27, 2011 7:31 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Mam wrażenie, że na forum jest coraz więcej kłótni, zawiści i pretensji. :(
A może tylko trafiam na akurat takie wątki......? :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sie 27, 2011 7:54 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Są takie osoby,które niczego innego nie robią,tylko szukają powodów do ataków! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 27, 2011 7:59 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Zgadzam się z Wami dlatego ja ostatnio bardzo rzadko zaglądam na forum.

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]