zwłaszcza, jeśli mam w domu 11tygodniowe kocięta?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:ja tylko się myłam i odkażałam; bezpośrednio po powrocie do domu zrzuciłam wszystko do brudów. Ale moje szczepione.
Kocuria pisze:jej siostra pisze:ja tylko się myłam i odkażałam; bezpośrednio po powrocie do domu zrzuciłam wszystko do brudów. Ale moje szczepione.
moje są szczepione raz, na drugie szczepienie czekają. to wystarczy?
jej siostra pisze:Kocuria pisze:jej siostra pisze:ja tylko się myłam i odkażałam; bezpośrednio po powrocie do domu zrzuciłam wszystko do brudów. Ale moje szczepione.
moje są szczepione raz, na drugie szczepienie czekają. to wystarczy?
nie wiem, chyba powinny być po 2 szczepieniach i jeszcze tygodniu po ostatnim
lutra pisze:osoby nieszczepione na koci katar powinny łykać rutinoscorbin i sapiencję. koty w domach, przy zachowaniu minimum higieny są, według mnie bezpieczne.
lutra pisze:osoby nieszczepione na koci katar powinny łykać rutinoscorbin i sapiencję. koty w domach, przy zachowaniu minimum higieny są, według mnie bezpieczne.
jej siostra pisze:w catroomie ok, prócz tego, że w kuwetce Gila było puściuteńko,
queen_ink pisze:jej siostra pisze:w catroomie ok, prócz tego, że w kuwetce Gila było puściuteńko,
Tzn nic w ogóle? Jak długo to trwa?
pluskwa6 pisze:czy na kociarni albo gdziekolwiek Zlloty zostawił coś dla mnie? chodzi o bony na kocivent
jej siostra pisze:Odkażacz w łazience leje wielkim strumieniem, zrobiłam sobie ekstra plamy w strategicznych miejscach, niczym matka karmiąca, co spotkało się z entuzjazmem pana spod śmietnika.
Tosza pisze:Sąsiadka po raz drugi zamknęła wczoraj mojego kota w swoim schowku pod tarasem.
Zlloty pisze:jej siostra pisze:Odkażacz w łazience leje wielkim strumieniem, zrobiłam sobie ekstra plamy w strategicznych miejscach, niczym matka karmiąca, co spotkało się z entuzjazmem pana spod śmietnika.
Zatem zostałaś Miss Sterylnego Podkoszulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 189 gości