PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 19:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Uśmiałam się (choć temat raczej ponury) :ryk:
Ja niedawno chodziłam na zastrzyki domięśniowe w d*** i pewien młody, bardzo pewny siebie pielęgniarz z dumą w głosie zapewnił mnie, że tak mi zrobi, że mnie nawet nie zaboli. I faktycznie, aż się miło zdziwiłam, że tak wyjątkowo mało poczułam, ale zorientowaliśmy się po chwili, że wstrzyknął mi sam rozpuszczalnik, zapomniawszy o leku... I dostałam drugi raz :roll:

Sprytny :twisted: :mrgreen:

Ale jak by na mnie trafił to by dostał kopka w doopkę
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon mar 14, 2011 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:Pasibrzucha napisał(a):
Uśmiałam się (choć temat raczej ponury) :ryk:
Ja niedawno chodziłam na zastrzyki domięśniowe w d*** i pewien młody, bardzo pewny siebie pielęgniarz z dumą w głosie zapewnił mnie, że tak mi zrobi, że mnie nawet nie zaboli. I faktycznie, aż się miło zdziwiłam, że tak wyjątkowo mało poczułam, ale zorientowaliśmy się po chwili, że wstrzyknął mi sam rozpuszczalnik, zapomniawszy o leku... I dostałam drugi raz :roll:

Sprytny :twisted: :mrgreen:

Albo humanitarny :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon mar 14, 2011 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Kurcze, nie wiem czemu mi się nie wyświetla w wiadomościach, że jest nowy wpisik od sióstr na forum??? :evil:

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Pon mar 14, 2011 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Może skrzyneczka przepełniona ? Ma w ustawieniach zapisane, żeby automatycznie kasowało jak się nie mieści ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 14, 2011 20:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Z opowieści TZta z badań na wstawce, zgłosiło ich się trochę, podzielili na grupy po 5 sztuk, każda piątka wmaszerowywała do gabinetu internistycznego, zadawano pytanie czy co dolega, w jego grupie nikt się na nic nie skarżył, więc jak weszli tak wyszli. U laryngologa było oszczędniej (na czasie) , przyjmowano po 10 sztuk ludzia, stali w rządku, na komendę mieli otworzyć szeroko buzie i powiedzieć aaaa, doktor przeszedł przed frontem i tyle. Kategorię A dostali wszyscy z jego grupy a badanie trwało ekspresowo.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon mar 14, 2011 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Się jak nic zapewne na twoją rzyć napatrzył i się zapomniał (albo w twoje duże "oczy" czy jakieś tam inne babskie walory)... :ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon mar 14, 2011 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia_Siunia pisze:

Się jak nic zapewne na twoją rzyć napatrzył i się zapomniał (albo w twoje duże "oczy" czy jakieś tam inne babskie walory)... :ryk:

E, tylko rąbek mu skromnie wystawiłam... :oops: :P

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon mar 14, 2011 20:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:
Asia_Siunia pisze:

E, tylko rąbek mu skromnie wystawiłam... :oops: :P

To żeś go skutecznie tym "rąbkiem" poszczuła aż głowę stracił... Pomyśl co mógłby zrobić gdybyś mu tak całą okazała :ryk: (np. wbiłby ci strzykawkę bez igły :mrgreen: ) :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon mar 14, 2011 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Strach pomyśleć! Nie będę lepiej eksperymentować w tym zakresie :P

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon mar 14, 2011 21:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Qrde, wykończona jestem i mam dośc tej pieprz**** roboty :evil: Pomału zaczynam szukać czegoś nowego....jezuu, jakbym chciała robić coś związanego z wykształceniem :(
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon mar 14, 2011 22:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Sobie myślę, co tak cicho. Wchodze do kibelka, a tam Mala zapracowana na maksa, wyjmuje łapą przez dziurę (co sie wkłada rurę) wszystkie paprochy z odkurzacza 8O :ryk:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 14, 2011 22:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja robię to co lubię ale ten burdel, który teraz mamy i część niekompetentnych i leniwych pracowników jest dobijająca :evil:
Przykład- na wizycie nie ma pojemnika na ostre odpady bo pan turboratownik wyciągnął z torby....żeby była lżejsza/ pudełko waży może 10 deko! Słuchawek też nie było bo.....też ciężkie- a pani to ma swoje to po co mam dźwigać usłyszałam
Opad szczeny .
Dzisiaj mijamy sie na trasie z drugą karetką. Z przodu siedzi szef , kierowca, pomiedzy nimi ratownik. Wkurzyłam sie no bo jak wszyscy z przodu to jadą bez pacjenta w takim razie bezsens wysyłania nas jak oni byli by szybciej.
Co sie okazało??? Pacjentka na noszach ale na moja uwagę że jedyną częścią ciała pilnującą chora była rzyć ratownika usłyszałam że "chora była stabilna" :evil: Jak to wygląda???? pacjent leże sam na noszach i jak odwróci głowę to zobaczy dooopę ratownika.
Dla mnie to żenada i wstyd :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon mar 14, 2011 23:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Zerknijcie.
Wet proponował transfuzję w ciemno.
Nie wiem, czy przed transfuzją były jakieś badania

Niepokoi mnie ta "aglutynacja " i bardzo kiepskie wyniki dot. czerwonych krwinek.

viewtopic.php?f=1&t=125275&p=7222456#p7222456
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto mar 15, 2011 7:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Poooobuuudka czarownice!!!!

Wtoreczek dzisiaj,pochmurny ale co tam 8) Ważne że,coraz bliżej weckend :lol:
W związku z planowanym spotkaniem z agnieszką 1565 i jej siostrą marciamuu idziem siem umówic do fryzjera coby mnie przyzwoitą fryzurkę na łebku mym stworzył :roll: Będę piękna :?:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto mar 15, 2011 7:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Raczej stosunkowo mniej wiedźmowata :mrgreen: Oczywiście zawsze może fryzjer fuszerę odwalić i wtedy będziesz stosunkowo bardziej wiedźmowata 8)

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

[poprzednia][następna]