chyba że rano szybciej mi pójdzie załatwianie spraw to uda mi się wcześniej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Ale nie będziesz przed 10:00?
Magdalena424 pisze:Cameo pisze:Ale nie będziesz przed 10:00?
raczej napewno nie ...
a Ty jesteś w tym czasie w schronie?
JaEwka pisze:W 4 kotów bardzo mało na szczęście. Jak byliśmy to został przyniesiony burasek (nie wiem czy kotka czy kocur) - powód oddania - wszędzie sika a odpowiedzią na to czy jest wykastrowany/wysterylizowany odpowiedź była następująca:
nie.. ale jest odrobaczonyGłupota ludzka nie zna granic, szkoda że cierpią na tym zwierzęta
![]()
Domek tymczasowy przydałby się dla tej kotkiOna jest coraz chudsza, dzisiaj była też niezbyt ożywiona
boję się że w końcu nie da rady i odejdzie
A to jest naprawdę bardzo fajna i przemiła kicia.
JaEwka pisze:To jest Mały Puszek?? Mi mówili że to kotka. Jesteś pewna? To jest kocio z takimi szarościami jak moja Wilczka tylko że ma ich mniej
Kruszyna pisze:mawin, zdjęcie RTG będzie miała dopiero jutro, na pewno ma złamaną łapkę (w kilku miejscach, odłamki kości można wyczuć dotykiem) i miednicę raczej też, nie wiadomo, co z kręgosłupem. CO do czucia w łapkach - na pewno czuje ból, ale nie porusza w ogóle tylną stroną ciała. Dzisiaj w schronie padło stwierdzenie, że w jej wypadku najlepsza jest eutanazja, ale jeżeli mamy wolę, żeby ją ratować, to nie zostanie uśpiona. Kwestia tego, kto się podejmie składania kici i czy w ogóle ktokolwiek, jest sprawą otwartą.
Dostała leki przeciwzapalne i przeciwbólowe.
Jest jej potrzebny DT, którego ja niestety nie mogę jej dać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Robertogem, smoki1960 i 80 gości