Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 9:19 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:)) s.10

Kazdy krok sie liczy :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto paź 19, 2010 18:19 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

Jak się czuje Fredzia po szczepieniu? :)

Szukamy z Zuzą transportu dla Leona - do Warszawy. Będziemy bardzo wdzięczne za wiadomość i pomoc, jeśli ktoś na początku listopada wybiera się do Warszawy ze Śląska - z Bielska lub okolic :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto paź 19, 2010 20:48 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

ryśka pisze:Szukamy z Zuzą transportu dla Leona - do Warszawy. Będziemy bardzo wdzięczne za wiadomość i pomoc, jeśli ktoś na początku listopada wybiera się do Warszawy ze Śląska - z Bielska lub okolic :)

Magda sprawdź proszę PW.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro paź 20, 2010 6:41 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

ryśka pisze:Jak się czuje Fredzia po szczepieniu? :)

Szukamy z Zuzą transportu dla Leona - do Warszawy. Będziemy bardzo wdzięczne za wiadomość i pomoc, jeśli ktoś na początku listopada wybiera się do Warszawy ze Śląska - z Bielska lub okolic :)

Fredzia czuje się dobrze, tak samo, jak przed szczepieniem.
Dalej jest trochę płochliwa (będzie potrzebowała chyba spokojnego domku) ale jak np siedzę (a nie biegam z miseczkami :wink: ) to sama przychodzi i prowokuje do miziania, jest naprawdę słodziutka, taka landryneczka :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro paź 20, 2010 7:15 Re: Pszczyna/Leonek bez ogonka/ROZLICZENIE s.10

zuza pisze:Ryśka zgodziła się, żeby Leoś zostal przyszywanym braciszkiem Sabinek :) Niestety musze poczekac az ex sie wyprowadzi, ale mam nadzieje, ze to nastapi szybko :)
Potrzebne beda kciuki, zeby sie chlopak z dziewczynami dogadal :)

:oops:
Zobaczyłam Zuzy podpis i musiałam poszukać co to za kociak miał szczęście

;)

Wcześniej jakoś nie doczytałam
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro paź 20, 2010 7:18 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

kciuki oczywiście, ale ja tylko doradzę, by wrzucić prośbę o transport na facebooka, on robi magię domkową ;) to i transport się na pewno znajdzie
im więcej osób to widzi, tym lepiej bo zawsze ktoś zna kogoś z innego miasta :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro paź 20, 2010 9:50 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

Transport Leosia jest potrzebny na poczatek listopada, bo ex wyprowadza sie 1 listopada tak calkiem. Wczesniej bedzie sie wyprowadzal kawalkami, no i atmosfera jest jaka jest, mimo ze my sie nie klocimy, no ale jest i tak dosc nerwowo... Dlatego po pierwszym.
Dziekuje za wszystkie dobre slowa i bede zobowiazana za kciuki za integracje jak juz ksiaze do nas dolaczy :)

zuza

Post » Śro paź 20, 2010 20:20 Re: Leonek - szukamy transportu ze Śląska do Warszawy!

Wpadam na chwilkę, bo strasznie zagoniona jestem... Malwinka ma się dobrze. Ranka po sterylce zarosła, przymierzamy się do szczepienia. Jest coraz odważniejsza i... coraz częściej głodna :lol: A jak się łasi jak chce jeść! To już nie są pieszczoty, ale atak na rękę, jak młody byczek ;) Przyznaję, troszkę zaczęłam ich jedzeniowo ograniczać, bo z 2 karmień zrobiły się 4, a do tego Malwinka zjadała swoje i część Fifika. A nie chcemy spaść kotecka. Obiecałam zdjęcia, ale do tego muszę TŻ zagodnić, a to trwa :)
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Śro paź 20, 2010 20:58 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Wygląda na to, że Leonek dzięki pomocy Doorki pojedzie do Warszawy samochodem, to jeszcze nie jest pewne na 100 %, ale na razie możemy przestać szukać :)

Betaka, dziękuję!!!

Nayu, spokojnie zaczekamy :D "jak młody byczek" :ryk:

mar9, jeśli chcesz, wyślę dla Fredzi krople Bacha, może jeszcze ciut stanie się pewniejsza siebie :)

Xandra, dzięki za pomysł, nie pomyślałam o tym :ok: w przyszłości będę pamiętać.
Obrazek

ryśka

Post » Śro paź 20, 2010 21:45 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Wiecie, co mnie martwi? Leon dostał już drugą dawkę Advocata, a dzisiaj... zaczął się drapać :| Zastanawiam się, na ile realne jest, by po dwóch dawkach Advocata wszoły się wykluły i były zdolne do życia (drugą dawkę dostał przedwczoraj zaledwie). Będę musiała poprosić weta o sprawdzenie pod mikroskopem w piątek.
Obrazek

ryśka

Post » Śro paź 20, 2010 21:56 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

O bidus :(
Nie znam sie na wszolach kompletnie :( Trzymam kciuki, zeby one sobie poszly precz na dobre. Uczulenie na advocata mi przychodzi jeszcze do glowy?
On sie wszedzie drapie czy w jakims konkretnym miejscu?

zuza

Post » Pt paź 22, 2010 19:00 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Już wyjaśnione - dzisiaj miał sprawdzane futerko pod mikroskopem. Wszoły kaput ;) :ok: ma tylko lekko podrażnioną jeszcze skórę (one przemieszczając się powodują straszny świąd, a drapanie podrażnienie skóry). No i oczywiście miał dzisiaj czyszczone zęby :) Nie trzeba było żadnego wyrywać, tylko kamień był usuwany. Antybiotyk będzie dostawał do końca tygodnia jeszcze.
Fakturę za dzisiejszy dzień odebraliśmy, 150 zł. Dopiszę ją potem do rozliczeń.
Obrazek

ryśka

Post » Nie paź 24, 2010 15:53 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Leosiu, zamowilam dzis dla Ciebie jedzonko suche, do tego przewidziane jest miesko i mam nadzieje, ze sie ladnie odkarmisz :)
Dziewczynki zawiazkuja kokardki na ogonach na Twoje przywitanie ;)
A ja bede w przyszlym tygodniu przygotowywac dom :)

zuza

Post » Pon paź 25, 2010 19:59 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

mniam mniam :1luvu:
Leoś :kotek:

:D

Mar9 napisała w swoim wątku, że jutro Fredzia będzie sterylizowana :) Mocne, mocne kciuki żeby Fredzia szybciutko wróciła do formy :ok: :ok: :ok:

A co nowego u Malwinki? :)
Obrazek

ryśka

Post » Pon paź 25, 2010 21:05 Re: Malwinka DT Naya/Fredzia DT mar9/Leonek DS zuza!:))

Kciuki oczywiscie!

zuza

[poprzednia][następna]