Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 7:01 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

dzień dobry poniedziałkowo
Majencja strasznie mi przykro [']
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lip 19, 2010 7:11 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Mordzia odeszła za TM o 18.15 :placz:

Oj przykro. A to ci mordzia przynajmniej z pełnym brzuszkiem odeszła :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lip 19, 2010 7:42 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Wróciliśmy z Buraniem po 24 godz pracy do domciu. Buranio wyspany , ja nieco mniej.Tylko by jadł na okrągło, nie trzeba go już zapraszać czy zmuszać :1luvu: Wcina aż miło. No i malizna kuwetkuje w 100%. Jeżeli tak dalej będzie to wyrośnie z niego piękny whiskasik i w dodatku z przedłużonym włosem.
Dalej dostaje antybiotyk w dawce odmierzanej po aptekarsku :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lip 19, 2010 7:52 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Wróciliśmy z Buraniem po 24 godz pracy do domciu. Buranio wyspany , ja nieco mniej.Tylko by jadł na okrągło, nie trzeba go już zapraszać czy zmuszać :1luvu: Wcina aż miło. No i malizna kuwetkuje w 100%. Jeżeli tak dalej będzie to wyrośnie z niego piękny whiskasik i w dodatku z przedłużonym włosem.

Czekałam na wieści, bardzo się ciesze, że Buranio ma sie dobrze :ok: Kochany maluszek wie ,ze musi jeść, zeby nie martwić Mamuni :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 19, 2010 8:09 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Buranio rzucił się bez proszenia na namaczany RC baby :1luvu: wszamał cała zakrętkę od słoika, nie zostawiając ani okruszka :1luvu: Aż się boję zeby znowu jakiej sraki nie dostał.Teraz zachowuje się jak kocio w jego wieku. Oby tak dalej :ok:

:ryk: Kochana Majencjo. Kotów lepiej nie karmić zakrętkami :ryk:

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Pon lip 19, 2010 8:56 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Mara jeszcze raz duże dzięki za opiekę nad Triszką :1luvu:
w czasie mojego urlopu :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon lip 19, 2010 10:23 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Wróciliśmy z Buraniem po 24 godz pracy do domciu. Buranio wyspany , ja nieco mniej.Tylko by jadł na okrągło, nie trzeba go już zapraszać czy zmuszać :1luvu: Wcina aż miło. No i malizna kuwetkuje w 100%. Jeżeli tak dalej będzie to wyrośnie z niego piękny whiskasik i w dodatku z przedłużonym włosem.

no to super :)
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 19, 2010 10:32 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

terenia1 pisze:Jako takie posumowanie kociego inwentarza :) cholera duzo tego. Lato w pełni i jak zwykle kociaków przybywa adopcji zero i tak pewnie będzie do września :evil: jakaś masakra, ale musimy to przetrwać jakoś nie mamy innego wyjscia :( już nawet nie moge czytać forum ile jest kotów i ilu trzeba pomóc na już :cry:
KOCIA CHATKA
1. SYLWEK
2. BORYS
3. RAMBO
4. KOSTEK
5. TANIA
6. TIGRA
7. EMMA
8. BONA siostra Emmy
9. MOKKUNIA
10. ZBIGNIEFF
ALIENOR
11. BONIEK
MARA
12. LENA
13. SONY
BONA44
14. TRISZA
DOROTKA WOJCIECHOWSKA
15. SHEBA
16.ALF
MIKUŚ
17. ASTRA
18. MIKOŁAJ
19. ALUŚ
20.OSKAREK
21. ONYKS
22. RÓŻYCZKA
23. DORIS
HIDI
24. MARCEL
PANI MARYSIA
25, 26,27, 28 MASZA I 3 DZIECIAKÓW
MONIKA
29. EWITA
SYLWIA
30. PĘDZEL
kropeczka13 jadziaII
31. WARKA
32. ŻUBR
33.GACUŚ
34.FRANIO
u Was się całkiem pogubiłam Wiesiu proszę napisz jakie macie koty i czy Niusia dalej jest do adopcji :oops:
CLEO
35. BALBINKA
36.CHILI
37.BIANKA
MAJENCJA
38. BURANIO
I to tak właściwie mamy pod opieką 38 kotów tak bezpośredni i po części pośrednio, a to nawet nie połowa lata :(
Czy kogoś pominęłam piszcie :?:

Tereniu a my - 4 koty z ulicy Orkana w Katowicach, z kocim katarem

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 19, 2010 10:59 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Dzień dobry bardzo :D Witam wszystkich cieplutko i dzielę się swoją radością - moja Tunia zdrowieje, a to bardzo, ale to bardzo mnie cieszy. Trochę martwiłam się, że po "medycznych torturach" jakie jej zafundowałam (i nadal funduję) straci do mnie sympatię lub zaufanie. Niepokój ten jednak okazał się zbędny. Wciąż jesteśmy ze sobą bliźiutko, milutko i kochaniutko :D Przede wszystkim jednak chciałam napisać, że zdecydowałam się leczyć małą w gabinecie na ul. Kaliskiej. Wiem, że kilka osób (na naszym forum) zastanawiało się nad tym, kto i jak tam jest. Osobiście jestem zadowolona. Gabinet prowadzi młoda kobieta. Jest spokojna, cierpliwa, i empatyczna. Wywarła na mnie dobre wrażenie. Rozmawiałyśmy chwilę i dowiedziałam się, że prowadziła już podobną lecznicę, ale musiała z niej odejść, bo wspólnik nie mógł znieść, że bezinteresownie pomaga kotom. Dziewczyna ratowała chore biedy: leczyła je, w razie konieczności operowała, sterylizowała, przede wszystkim zaś znajdowała im domy. Wspólnik oskarżał ją o powodowanie strat, których, jak zrozumiałam, nie ponosił, bo działalność finansowała wetka wraz z dobrowolnymi darczyńcami. Suma summarum dziś p. Agnieszka Błaut (bo tak się nazywa) ma swój własny gabinet, w którym pracuje na dobrą renomę i zaufanie pacjentów. Oczywiście, moje zdanie odnosi się przede wszystkim do jej osoby. Na innych kwestiach (medycznych) po prostu się nie znam. Ale jeśli ktoś ma dość "zimnych" lekarzy to gorąco polecam.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Pon lip 19, 2010 11:25 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Zapraszam na bazarek :arrow: opcja kup teraz
:P więc kto pierwszy ten lepszy :ryk:
viewtopic.php?f=20&t=114512&p=6212490#p6212490
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 19, 2010 12:21 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Własnie dostałam taką wiadomość

"Witam serdecznie!
Niestety muszę poinformować że Abisia przegrała walkę z ciężką chorobą. 26 czerwca zakończyła życie. Była chora na wirusowe zapalenie otrzewnej. Szkoda, że nie ma jej już z nami bo była niezwykłą koteczką o niespotykanej urodzie i łagodnym charakterze. Wszystkim nam było ogromnie jej żal.
Pozdrawiam. Magdalena Wrocław"

Poprostu rece opadają i płakać się chce :cry:

Śpij spokojnie kochana [*]
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 19, 2010 12:37 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

mar_tika pisze:Własnie dostałam taką wiadomość

"Witam serdecznie!
Niestety muszę poinformować że Abisia przegrała walkę z ciężką chorobą. 26 czerwca zakończyła życie. Była chora na wirusowe zapalenie otrzewnej. Szkoda, że nie ma jej już z nami bo była niezwykłą koteczką o niespotykanej urodzie i łagodnym charakterze. Wszystkim nam było ogromnie jej żal.
Pozdrawiam. Magdalena Wrocław"

Poprostu rece opadają i płakać się chce :cry:

Śpij spokojnie kochana [*]
Obrazek

ojjjj :(

Też słyszałam póki co dobre zdania na temat nowej Pani weterynarz z Kaliskiej
też tam zawitam niebawem to się przekonam :)
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 19, 2010 13:08 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Dlaczego koty chcą wykończyć psychicznie ludzi???? Jaki maja w tym cel??
Teraz wypatruję co 5 minut kiedy wreszcie Buranio wreszcie zrobi jakiego qpala :evil:
A on sobie znowu zjadł, leży na termoforku i na mój widok mówi : miau zamiast brać się do qwetkowej roboty
Obrazek

majencja

Post » Pon lip 19, 2010 13:11 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Dlaczego koty chcą wykończyć psychicznie ludzi???? Jaki maja w tym cel??
Teraz wypatruję co 5 minut kiedy wreszcie Buranio wreszcie zrobi jakiego qpala :evil:
A on sobie znowu zjadł, leży na termoforku i na mój widok mówi : miau zamiast brać się do qwetkowej roboty

oj Maja on mówi mało- nie oddam :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 19, 2010 14:20 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

he, he , nabija sie z mojego stressa :evil: Buranio chyba sobie nie zdaje sprawy, że jak do jutra nie walnie to.....mamunia mu zrobi.....lewatywkę :twisted:
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]