Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
damii89 pisze:Iweta, majencja a wy czasem nie chcecie kotka.?;p Zaraz wam go pokaże;)
damii89 pisze:Byłem przed chwiła w piwnicy i widziałem matke kota! Co mam robić.?! Kotka uciekła przez okno! !!
damii89 pisze:Własnie wysprzątałem piwnice dla małego, bo widzę że jego matka czai się za samochodami i czeka aż osoby które stoją pod moja klatką odejdą...Zaraz jej tam dam poduszeczkę, Kartonik, a też dostałem opierdol od Hodwcy kotów że nie potrzebnie ją ruszałem:( a ja na prawde myślałem że ją matka porzuciła:( widząc to małe stworzonko posród szkieł, kiepów i truciznyMusiałem ją wziąsc do siebie i się nie zaopiekować.. a schodząc dziś do piwnicy widziałem jej matke która byla bardzo agresywana, a teraz czeka tylko na okazję żeby znów ta wejść.. Myślicie że słusznie robię zostawiając ją znów w piwnicy.. Żeby Matka się nią zaopiekowała::(? Co o tym sądzicie.?
damii89 pisze:Ale to jej Matka:( uwierz że mi serce pękłoale posluchałem sie dziewczyny i kobiety która od 30 lat ma hodowle kotów:( ja zabrałem matce dziecko:( Dałem ja tam w poduszce i w kocyku:( odwracam się patrze a za mna tzn w oknie stoi jej matka:( eh:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Tundra i 121 gości