ARONEK! Justinek Warszawa, proszę, zwróć KAN transporter :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2011 17:00 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Justinek :ok: :ok: :ok: :ok:

kochani - 217.. :ok: , ale radna nas dogania, jest zaraz, zaraz.... :( proszę o pomoc i głosy!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 21, 2011 21:46 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Aron już w pełni zintegrowany z moimi kotami i psem. Ze mną najmniej.
Je razem z nimi, nauczył się też wylizywać po mnie opakowania po serkach i jogurtach, przybiega, jak jem. Lubi mleko, nie wybrzydza przy jedzeniu, domaga się głośnym miaukiem, kiedy jest głodny.
A z Czołgiem gania się przez całe noce - dziś je zastrzelę już na pewno! Arona zamknąć nigdzie nie mogę, bo się złapać nie daje, a Czołgu nie mam gdzie. :(
Ze wszystkich kotów lubi najbardziej Rudego 102 właśnie, liżą się, biją, zaczepiają, przytulają.
Dotknąć się nie daje, położy się nawet obok, ale z dystansem, jak tylko się ruszę, ucieka. Niedaleko, siada i patrzy. Czasem wraca w to samo miejsce.
Namiętnie ogląda telewizję. Uwielbia spać pod jednym kaloryferem i na jednym fotelu, ma już swoje ulubione miejsca.
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Pon mar 21, 2011 22:14 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Pisz,Justinek, pisz. Lubię czytać o przystojniaku i Twoich postępach oczywiście.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon mar 21, 2011 22:38 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

majka2222 pisze:Pisz, Justinek, pisz. Lubię czytać o przystojniaku i Twoich postępach oczywiście.

Przystojniak z niego naprawdę nieziemski. Dostojny, arystokratyczny.
Zrobiłam też fotki, niespecjalnie udane, ale są. Wrzucę w wolnej chwili i jak się nauczę. ;)
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Post » Wto mar 22, 2011 7:56 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

a udaje Ci się zachęcic go do wspólnej zabawy np wędką, piórkiem lub inną zabawką dzieki której jest zachowywany pewien dystans?

polecam też wątek: viewtopic.php?f=1&t=121595
poczytaj, może znajdziesz w nim jakis pomysł który sprawdzi sie w Waszym przypadku :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto mar 22, 2011 9:49 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Justinek, nie sądziłam, że tak szybko będa tak poważne i zdecydowane postępy!!!
Gratulacje... :1luvu: bardzo czekam na foty... normalnie baaaarrrdddzzzoooooo... :wink:

instrukcja wklejania jest na wątku ABC.... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 22, 2011 21:39 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

slapcio pisze:a udaje Ci się zachęcic go do wspólnej zabawy np wędką, piórkiem lub inną zabawką dzieki której jest zachowywany pewien dystans?

poczytaj, może znajdziesz w nim jakis pomysł który sprawdzi sie w Waszym przypadku :ok:

Aron sam znajduje sobie zabawki. teraz np. włamuje się do suchego chleba, pociętego dla kaczek. Pisałam, że ten biedny głodzony kot razem z psem żebrze o suchy chleb? :)
A poodkurzać to już nie - wiadomo, faceci! :) :)
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Post » Wto mar 22, 2011 21:55 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Justinek Warszawa pisze:
slapcio pisze:a udaje Ci się zachęcic go do wspólnej zabawy np wędką, piórkiem lub inną zabawką dzieki której jest zachowywany pewien dystans?

Aron sam znajduje sobie zabawki. teraz np. włamuje się do suchego chleba, pociętego dla kaczek. Pisałam, że ten biedny głodzony kot razem z psem żebrze o suchy chleb? :)
A poodkurzać to już nie - wiadomo, faceci! :) :)

:ryk: zapaszek... sama rozkosz... :ryk: i zakazane :ryk:
a co to jest odkurzanie :?: :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 22, 2011 22:04 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Ostatnio edytowano Sob mar 26, 2011 13:13 przez Justinek Warszawa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Post » Wto mar 22, 2011 22:17 Ciąg dalszy zdjęć

Moje ulubione zdjęcie:

http://img860.imageshack.us/i/aronijantarnakanapie.jpg/

Pies wciągnięty na siłę, boi się kanapy (!). Aron wciąga się sam. Za Aronkiem leży Bazyli, ten z odmrożona w styczniu nóżką.

O, a tu dowód, że Aron kanapę lubi:
http://img801.imageshack.us/i/aronnakanapie.jpg/
http://img820.imageshack.us/i/aronnakanapie2.jpg/

I jedzenie - nienażarty strasznie jest ;) ale je z boku, bo nadal jest bardzo płochliwy:
http://img864.imageshack.us/i/ulubionamiskaaronan.jpg/

A tu dowód, że sam zaczepia Rudego 102, żeby się gryźć, bić i ganiać:
http://img857.imageshack.us/i/aronzaczepiaczoga.jpg/
(Pod fotelem leży Bazyli).
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Post » Czw mar 24, 2011 21:36 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Pełna integracja z kolegami :)) cudny ma ten usmolony nosek :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pt mar 25, 2011 10:33 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT w Warszawie :) OSWAJAMY...

Justinek, toż to Aron już kanapowiec normalnie!!!! Strasznie się cieszę, foty cudne...!!! Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro mar 30, 2011 16:19 Nowe fotki niebawem

Będą niebawem nowe fotki. Miałam gościa z aparatem w weekend. Zapowiedziałam, że Arona to on raczej nie pozna. Zobaczycie, jak poznać się dał, a nawet się wdzięczył do gościa :)

Dotknąć nadal się nie daje, ucieka w popłochu, zaraz wraca, ustawia się 30 cm ode mnie i świdruje mnie oczami, co ja mu zrobić chciałam.
Jak głaszczę inne koty albo psa, to patrzę na niego, a on na mnie - co ja niby robię? co robią one??

:)
Ostatnio edytowano Nie kwi 03, 2011 19:39 przez Justinek Warszawa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Post » Czw mar 31, 2011 11:02 Re: Nowe fotki niebawem

Justinek Warszawa pisze:Będą niebawem nowe fotki. Miałam gościa z aparatem w weekend. Zapowiedziałam, że Arona to ona raczej nie pozna. Zobaczycie, jak się wdzięczył do gościa :)

Dotknąć nadal się nie daje, ucieka w popłochu, zaraz wraca, ustawia się 30 cm ode mnie i świdruje mnie oczami, co ja mu zrobić chciałam.
Jak głaszczę inne koty albo psa, to patrzę na niego, a on na mnie - co ja niby robię? co robią one??

:)

fajnie, będzie dobrze... czekam na fotki :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto kwi 12, 2011 10:58 Re: ARONEK z RTOZ KAN! już w DT ... OSWAJAMY - foty s. 12 :)

Justinek, co u Aronka?? foty?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]