CoolCaty+FFA+40 kotów - KONIEC :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 12:00 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

gosiaa pisze:Aniu, jeszcze raz, "Agata Magdalena z Łodzi, jw" to forumowa włóczka!!!! :)

Pogubiłam się - forumowa Gosiaa czy forumowa Wlóczka?

Edit:Już wiem ulica się zgadza

Proszę, piszcie nicki..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro gru 16, 2009 12:10 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Rozmawiałam z mężem i zgodził się, abym wzięła jednego tymczasa. Ujęła mnie ta jasno ruda dorosła kicia z białym pyszczkiem. Wiem, że maleństwa szybciej się rozejdą ;)
Sprawa wygląda następująco - ja sama nie dojadę do Łodzi. Po prostu Łódź jest dla mnie jako kierowcy za dużym wyzwaniem i mam słabiutki samochodzik. No przykro mi, ja się sama nie podejmę. Męża nie ma w domu, więc nie ma mnie kto zawieźć :| Jeśli ktoś miałby troszkę czasu i mógł do mnie dowieźć kicię chętnie dałabym jej DT, pokryję przynajmniej połowicznie koszty transportu.
Oferuję DT z 3 kotami przyzwyczajonymi do tymczasów, szczepionymi i odrobaczonymi. Balkon zabezpieczony, ale teraz to chyba żadna atrakcja dla kota :wink: Karmię koty m.in. RC, profillum, acaną; mokre animonda, hills. Żwirki silikonowe. Mam lecznicę, do której chodzę z moimi, nie ma cudów, ale jakby co mam weta w Kaliszu.
Wiem, że przeprowadzka kici to może być lekkie utrudnienie w adopcji, jeśli chodzi np. o dowóz, pozostawiam to Wam do rozstrzygnięcia.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro gru 16, 2009 12:12 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Łódż - Turek 99,72 km autostradą (jeszcze niepłatną :wink: )
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro gru 16, 2009 12:14 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

2009.12.15 - 1 030zł[/b]
80zl - Ranka, kubeczek z bazaru Coolcaty
100zł – Ciepła
50zł - Hanulka
50zł - Pisiokot
10zł - Zuzia96, bazarek Montes
20zł - Kasiakom, bazarek Montes
300zł - Femka
10zł - Katarzyna z Tomaszowa Mazowieckiego, nie znam nicka
80zł - Wóczka
200zł - Akrum
100zł - Ragdollicja
30zł - Ikotipies
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro gru 16, 2009 12:26 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

kasiakom pisze:Łódż - Turek 99,72 km autostradą (jeszcze niepłatną :wink: )

kasiakom, na pewno koteczkę do Ciebie dowieziemy. 100km, to naprawdę niewiele, zaraz obejrze trasę. Dla niej, to prawdziwa sznasa. Kasiakom, czy Twoje kotki są zaszczepione? Daj znać. Obiecuję, ze mała dojedzie do Ciebie na pewno.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro gru 16, 2009 12:26 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

kasiakom super!!
myślę, że jakoś znajdzie się transport do Turku, wiem gdzie Turek, całkiem niedaleko mam działkę ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 16, 2009 12:27 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Anna_33 pisze:Ponawiam swoje pytanie, czy karma jest potrzebna? i jak sie nazywa ta wies? czy jest daleko od Boguszyc.
i czy jest jeszcze do adopcji mloda koteczka.

Aniu, za karmę od OS podziękujemy. Macie wystarczająco swoich wydatków i problemów. Jakos sobie poradzimy tu lokalnie.
O którą młodą koteczke do adopcji pytasz?

CoolCaty

Post » Śro gru 16, 2009 12:38 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CoolCaty pisze:4) 2 letnia kotka ruda z białym - no strasznie śliczna, filuterna buzieńka. W klatce najpierw porządnie podjadła, potem popiła sobie wody, a w końcu usiadła sobie przy kratce i spokojnie, z łapkami podwiniętymi pod siebie obserwowała sobie otoczenie. Uszy ze świerzbem, lekki katar, pchły.
Obrazek
Obrazek

Cudo...
Trzymam kciuki za domki dla rudasków i będę odwiedzała wątek. CC, dzięki za zaproszenie tu.

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Śro gru 16, 2009 12:40 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

annskr pisze:wcięło mi post :oops:

2009.12.15 - 1 000zł
80zl - Ranka, kubeczek z bazaru Coolcaty
100zł – Ciepła
50zł - Hanulka
50zł - Pisiokot
10zł - Zuzia96, bazarek Montes
20zł - Kasiakom, bazarek Montes
300zł - Femka
10zł - Katarzyna z Tomaszowa Mazowieckiego, nie znam nicka
80zł - Wóczka
200zł - Akrum
100zł - Ragdollicja

Mar9, czy możesz gdzieś podjechać po kota, czy trzeba go dowieźć Ci do domu?
Ktoś znajomy często jeździ, ale raczej do Katowic...

Do Katowic to dla mnie spora wyprawa: tramwaj (20 minut) + autobus/pociąg (ok. 30-40 minut).
W Katowicach to głównie okolice dworca WPK/PKP znam ale jeśli nie będzie innej możliwości to podjadę.
W tygodniu byłoby trudno bo z pracy do domu, zabrać transporter i z powrotem do centrum i dalej do Katowic. W sumie zajmie to parę godzin czasu ale jeśli nic lepszego nie będzie to dla dobra ślepaczka zrobię tą "wyprawę w nieznane" :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro gru 16, 2009 12:48 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Moje kotki są szczepione, ale tylko quadricatem (czy jak to się pisze). Jeden miał robione testy na felv i fiv, bo był chory i nie wiedzieliśmy co mu jest, wyszły ujemne. Z tego też wnioskuję, że reszta moich pod tym wzgledem też ok. Niestety nie zaszczepiłam przeciwko białaczce, bo u nas w Turku to jest cały korowód, a do Kalisza ze wszystkimi trzema do tej pory nie dotarliśmy.
Koty oczywiście wykastrowane/wysterylizowane. Tylko że dwa grube :oops:
CC jakbyś była tak miła i przygotowała co trzeba na to świerzbisko, to byłabym wdzięczna.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro gru 16, 2009 12:49 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

najprawdopodobniej w weekend lub w czwartek będziemy jechali do Poddębic/Uniejowa, możemy dowieźć kotkę do Turku
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Śro gru 16, 2009 12:50 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CoolCaty pisze:Kasiakom, czy Twoje kotki są zaszczepione? Daj znać. Obiecuję, ze mała dojedzie do Ciebie na pewno.

Aniu, Kasiakom o tym pisała:

kasiakom pisze: Oferuję DT z 3 kotami przyzwyczajonymi do tymczasów, szczepionymi i odrobaczonymi. Balkon zabezpieczony, ale teraz to chyba żadna atrakcja dla kota :wink: Karmię koty m.in. RC, profillum, acaną; mokre animonda, hills. Żwirki silikonowe. Mam lecznicę, do której chodzę z moimi, nie ma cudów, ale jakby co mam weta w Kaliszu.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 16, 2009 12:50 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

magdaradek pisze:kasiakom super!!
myślę, że jakoś znajdzie się transport do Turku, wiem gdzie Turek, całkiem niedaleko mam działkę ;)

Czyżby Przykona?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro gru 16, 2009 12:53 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Karoluch pisze:najprawdopodobniej w weekend lub w czwartek będziemy jechali do Poddębic/Uniejowa, możemy dowieźć kotkę do Turku

A no to super ekstra. Karolina, daj znać kiedy mogłabys małą zabrac, to ją przygotuję.
Kasiakom, oczywiście, wszystko do leczenia małej będzie w wyprawce :)
Ale się cieszę, że tak się ładnie udało :mrgreen:

CoolCaty

Post » Śro gru 16, 2009 12:55 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

A ja mam jeszcze jedno pytanie: czy macie może niezbyt wybredne struwitowce? Ja mam wybrednego i dlatego mam do oddania napoczęty worek trovet urinary, porządnie zaklejony. Może podałabym Karoluch jak przyjedzie do mnie z koteczką?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[poprzednia][następna]