Dzięki za przejęcie wątku

A już się martwiłam, że będzie na setnej stronie

No może nie do końca, bo troszeczkę go podglądałam, ale pisać nie miałam kiedy
Gratulacje dla wszystkich wyadoptowanych kotków i ich opiekunów
Dopiero dziś uzupełniłam licznik i pierwszą stronę. Proszę o sprawdzenie, bo mi się strasznie mieszało łokropnie
Gabon pogonił dziś Zuzię. Udało mu się też samodzielnie wejść na kanapę, więc chyba wraca do zdrowia

Rozmawiałam dziś z wetem, który się trochę martwił, czy to aby tylko to było przyczyną, ale wygląda na to, że wszystko w porządku. Co prawda jeszcze chodzi powoli /jak nie goni Zuzi

/ . Dużo leży. I niestety obawiam się, że znowu przytyje, bo apetyt mu dopisuje. Saszetek RC ultra Light'a , które mu kupiłam nie chce jeść. Może to nawet nie o tą karmę chodzi , tylko o towarzystwo przy jedzeniu, bo Gabon zawsze jadał w grupie i do grupy idzie jak daję jeść. A niestety wszystkie koty tym karmić raczej nie będę

W piątek jak wszystko dobrze pójdzie z transportem na zabieg wyciągania śrutu z nosa jedzie Ildefons. Majkowiec załatwiła mu na okres rekonwalescencji DT i będzie go tam również nadzorować

Może to nie są bardzo doświadczeni ludzie w tym względzie, ale zawsze to lepsze niż kociarnia. Majkowiec bardzo Ci dziękujemy, bo naprawdę nie wiedziałam, gdzie go ulokować
No i też się muszę pochwalić adopcją

Do domku pojechała dziś Afrodyta

Może w końcu i u mnie coś ruszy
Domek daleko, ale dobrze się zapowiadający. mam oczywiście obiecane sprawozdania z aklimatyzacji kotki, ale wiem, że w jej przypadku początki będą trudne. To nieśmiała kotka i na pewno nie charakter skłonił ludzi do adopcji, tylko jej wyjątkowa uroda. Jako kotka będzie jedynaczką, ale w domu są jeszcze inne zwierzaki, co prawda mniejsze, ale za to bardzo psotne.