dorcia44 pisze:tyle miesięcy w napięciu ,lęku ,stresie ,wszystkie te noce nie przespane to chyba zaczeło wychodzić...![]()
Taka huśtawka - lepiej, gorzej jest wykańczająca. Śpisz, a budzisz się niewyspana. Może pogadaj z tą lekarką, coś Ci poradzi?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:tyle miesięcy w napięciu ,lęku ,stresie ,wszystkie te noce nie przespane to chyba zaczeło wychodzić...![]()
dorcia44 pisze:Pan z ZUS jest bardzo miły ,w końcu umiałam powiedzieć o co mi się rozchodzi i dokładnie wytłumaczył mi wszystko
niestety nie ma rozliczeń ile zarobiła w latach 2002-2008 i 98-99 r. muszę teraz pilnie to załatwić i dostarczyć
spytałam czemu nie informują ludzi że takie rzeczy są z korzyścią dla nich ,przecież nie każdy ma taką wiedze a o tym się nigdzie nie pisze...brak odpowiedzi.
dzwoniłam do tż. pracy prosiłam o wypisanie RPT i przesłanie faxem ,czekam na wiadomość kiedy to zrobią...
Grześ. dzwonił ,to taka radość słyszeć jego głos,prosił abym przywiozła telewizor tam panowie oglądają kijowo chodzi i nie ma pilota,oj dobrze się naskacze żeby przełączyć ja kurdupel a telewizor na szafie.
dorcia44 pisze:ktoś zaproponował mi pomocne środki ale strasznie przepraszam nie wiem kto ..uciekło
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 203 gości