Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2007 21:13

oj, bo nam jeszcze Czekunia popadnie w samozachwyt i będzie trzeba do niej mówić "Jaśnie Pani Intelektualistko" :roll: :wink: jednego nie rozumiem: taka oczytana, inteligentna dziewczynka i boi się takiej prymitywnej maszyny jak komp??? a może ta niechęć wynika z poczucia wyższości :wink: ?
smutno mi strasznie... Maślaka nie ma czwarty dzień, przepadł jak kamień w wodę i zaczynam mieć bardzo złe przeczucia :cry: :cry: :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro mar 28, 2007 9:14

Czekunia ależ Ty bosko wyglądasz w piórkach :1luvu:.
Nie ma takiej drugiej Królewny :D .
Miziam mocno :love:

Wielbłądziu, za powrót Maślaka :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro mar 28, 2007 10:11

Kompa to ja sie nie boję 8) Lubię sobie pospać na klawiaturze. Ale pazurki mam za krótkie, łapkę kulawa i co próbuję coś napisać to mi głupoty wychodzą.
Wczoraj się po raz pierwszy tej wiosny opalałam na balkoniku. Nawet chciałam na gołąbka zapolować, ale mi siatka przeszkadzała. Trochę się pobiłyśmy z Małą, ale się nie dałam 8)
Ciociu Wielbłądzio, nie martw się o Maślaczka. Może tez gdzieś się za gołąbkiem zapędził (albo za dziewczynami).
Maślaczku wracaj :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Śro mar 28, 2007 14:58 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro mar 28, 2007 14:58

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niuśka ciekawa świata:

Obrazek

Coś nam w skrzyneczce zakwitło:

Obrazek

Awantura:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro mar 28, 2007 15:06

jak sie nazywa ten bialy kwiatek w doniczce?
sliczny, taki niepowtarzalny :lol:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Śro mar 28, 2007 16:21

Czekunia jaka Ty bossska, jaka olśniewająca :1luvu:.
Ciotka już ma net w domu :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :flowerkitty: .
Miziam mocno :).
Obrazek

gattara

Post » Śro mar 28, 2007 18:22

gattara pisze:Ciotka już ma net w domu :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :flowerkitty:

A jednak się udało :)
Czekuniu balkonik fajna rzecz, a jeszcze jak jest słoneczko to dopiero superaśnie :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro mar 28, 2007 18:28

Dagmara pisze:jak sie nazywa ten bialy kwiatek w doniczce?
sliczny, taki niepowtarzalny :lol:

To nie kwiatek, to takie Ziółko- Piołunko, co to "do rany przyłóż", a z miejsca..... gangrena :wink:
Chude toto i długie, i ruchliwe jak owsik, a słodkie jak mniut akacjowy :lol: Głosik ma toto seksowny jak Marilyn Monroe i nadużywa go niemozliwie, przewracajac przy tym zalotnie błękitnymi oczętami i wpychając swój blond- łepek do miziania albo do lizania ( ja nie liżę- co to to nie :!: :!: :!: )

A tak się Czekoladka zabawiała dzisiaj:

Na czatach:

ObrazekObrazek

....i atak :!:

ObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro mar 28, 2007 18:36

agnes_czy pisze:
ObrazekObrazek

Uuuuuuuuch.... 8O ale starcie...Ale na zdjęciu widać, że to Słodkie Białe wcale nie ustępuje Czarnej Panterze... :roll:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro mar 28, 2007 18:49

No ale kto zaczął :?: Dowód rzeczowy jest 8) Jak tak dalej pójdzie, to zrobię użytek z dawno zapomnianego kagańca:

Obrazek

ja nie straszę, ja ostrzegam :mrgreen:
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro mar 28, 2007 19:52

agnes_czy pisze:Obrazek

Nie ważne kto zaczął, ważne jak skończył... 8)
Na tym zdjęciu Czekoladka wygląda na poszkodowaną raczej.... :!:
Ale wszyscy wiemy, że jest to zdjęcie NIEAKTUALNE, OKROPNE i oby Czekunia go nie zobaczyła i nie przypomniała sobie tamtych strasznych dni...

Chociaż ten pomysł z kagańcem....kuszący... :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro mar 28, 2007 20:30

a może by tak To Białe pohodować w klatce, żeby trochę spokorniało :roll: :mrgreen: no bo jak można chcieć Królewnę w kaganiec ustroić :evil: taką przepiękną, przemądrą, grzeczną... :wink:

dziś piąty dzień, tracę nadzieję :cry: bałam się, czy przypadkiem ktoś mi nie potruł moich dzikusów, bo dawno kilku z nich nie widziałam... no ale dzikusy wczoraj i dziś przyszły, a on nie... tak nigdy nie było, nigdy... biegał mi przy nodze jak pies, zawsze wracał, czekał... :crying: samochód? psy? słyszę, jak teraz szczekają za oknem i serce podchodzi mi do gardła :( najgorsze jest to, że nic nie mogę zrobić :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw mar 29, 2007 8:08

Agnes Ty nawet o takim strojeniu Czekuni nie myśl :evil: . Do takiej przeszłości się nie wraca :wink: .
Czekunia witaj moje Słonko :1luvu:. Miziam po całym ciałku.
Wielbłądziu, cały czas zaciskam :ok: :ok: :ok: za Maślaczka.
Obrazek

gattara

Post » Czw mar 29, 2007 16:55

Wielbłądzio pisze:a może by tak To Białe pohodować w klatce, żeby trochę spokorniało :roll: :mrgreen: no bo jak można chcieć Królewnę w kaganiec ustroić :evil: taką przepiękną, przemądrą, grzeczną... :wink:

Białego nie będziemy pakować do klatki, bo by narobiło takiego wrzasku, że sąsiedzi by natentychmiast policję wezwali i zamknęliby mnie bez sądu za znęcanie się nad zwierzętami :twisted: :wink:
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw mar 29, 2007 22:26

jakby co to ja jednak zaofeuję się z klatką (pożyczoną co prawda, ale od mojej przyjaciółki :wink: ): mam taką maluśką, co to ledwie kuweta i zwierz się mieści :mrgreen: doskonała jako karcer dla Niedobrych Kotów :wink: (wyniosłam do piwnicy, bo gdybym miała na górze, to Lilek by z niej nie wychodził :twisted: ) a szczególnie dla osobników, które mają czelność podnosić łapy na Królewnę Czekoladkę :twisted:
nie ma :cry: :cry: :cry: przestaję wierzyć :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]