Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2007 8:18

Wielbłądzio pisze:Pyszczku, naucz Ty się wreszcie sama korzystać z kompa :wink: bo Agnes pewnie w weekendy (poza wizzytami u kundelkowych) usuwa skutki Waszej całotygodniowej działalności w domu :wink: i nie ma czasu... jak się masz, Żmijko i co u boskich K. i T.? tęsknimy!!!

Bingo :ok: :lol:
Zgadłaś :lol:
A tu mamy coś dla Wielbłądka:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 25, 2007 17:44 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie mar 25, 2007 16:32

to wielblondzio ma urodziny :roll: :roll:
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

Od: Pon mar 05, 2007 16:04

Post » Nie mar 25, 2007 23:07

a miał 8)
dziękuję :lol:
tylko z wakacjami to niestety nierealne... te będą już trzecie, kiedy nie mogę się ruszyć z domu choćby na kilka dni :twisted:
ja dziś umyłam okna - ale znając moje Futerka, to już jutro będą artystycznie obcałowane noskami :roll: :twisted:

Czekuniu, dziś mi bardzo smutno i nie tylko mnie :( Myszkinek i Filemon odeszli, 'mój' Maślak nie pokazuje się drugi dzień, znów musiałam komuś odmówić przyjęcia pod swój dach kolejnych kotów... :(
sfotografuj się dla nas, Czekoladowy śliczny Pączusiu, pociesz Ciotki...
i cały czas trzymaj pazurki za Ziutkę, bo jakoś tak w kratkę się miewa :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie mar 25, 2007 23:34

Nam też bardzo smutno :cry: Tyle słodkich, kochanych koteczków przeszło przez Tęczowy Most i zamieniło się w kocie aniołki :placz:
Wiemy, że im Tam teraz lepiej, są wolne, szczęśliwe, zdrowe i nic je już nie boli, ale.... one tak dzielnie walczyły, tak chciały żyć i być ze swoimi Dużymi :placz: Odeszły Tam, skąd nie ma powrotu, podążyły za Babunią do Szamanka, do Szarotki...., a nam zostawiły po sobie ból, smutek i tęsknotę...

U nas tez smutno- Mama agnes trafiła do szpitala, ma chore serduszko, a mała Klusia tez się rozchorowała :cry:

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie mar 25, 2007 23:56

to kciuki za Mamę Agnes i za Klusię (co jej?) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A Ty Pączusiu, widzę, ciuteczkę obłazisz :wink: , bo to przecież czas kociego obłażenia z zimowego futerka :roll: tylko uważaj, żeby to nowe nie urosło Ci zwykłe, czarne, pamiętaj, ma być tak samo czekoladowe jak zawsze 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon mar 26, 2007 8:10

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Mamę Agnes i za Klusię.
A Ty Pączusiu i tak jesteś piękna, nawet jak zmieniasz futerko :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon mar 26, 2007 9:23

Wielbłądziu spóźnione najlepsze życzenia :birthday: :birthday: :balony:
i coś na słodko ;)
Obrazek

Czekunia witaj Słoneczko :).
Ja też trzymam kciuki za mamę Agnes i za Klusię :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon mar 26, 2007 9:38

Kurcze Wielbłądziu ja to taka niedzisiejsza (siedzę i czekam na telefon w sprawie rozmowy wstępnej do pracy i pozatym świata nie widzę :oops: ) Więc wszystkiego naj, naj :balony: :torte: :birthday: :birthday:

Drahma

Post » Pon mar 26, 2007 9:43

:( Czy nad tym marcem wisi jakieś fatum...?
Agnes....Dużo ciepłych myśli i mam nadzieję, że to nic BARDZO poważnego....
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądziu...w zamieszaniu przegapiłam, ale wszystkiego naj, naj, naj i dużo siły....Żeby następne urodzinki były weselsze...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 26, 2007 11:09

zdrowiej szybciutko agnes a tobie wielbladzi wszystkiego najlepszego. :balony: :balony: :balony: :birthday: :birthday: :love: :love:
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

Od: Pon mar 05, 2007 16:04

Post » Pon mar 26, 2007 23:24

No i co ja mam z tą małpeczka zrobić :? :cry: Drze się w niebogłosy, protestuje przeciw zamykaniu "w swim pokoju", a w towarzystwie Tygrysów siedzi wbita podfotel albo za kanapę, albo wymierza ciosy na oślep :? :cry: Wtula mi się w ramię i mruczy" " No wyrzuć ich, wyrzuć z pokoju :!: I dobrze zamknij drzwi"
A jak już zostanie sama ze mną, to wtedy jest w swoim żywiole: biega, skacze, poluje, wykręca piruety jak mały kociak :lol:
Tylko że wtedy Tygrysy drą się w niebogłosy i protestują :roll:

Muszę coś zrobić, żeby Duża nie myślała, że jestem leniem i darmozjadem

Obrazek

Poszukam sobie jakiegoś zajęcia

Obrazek

Już wiem :!: :) Złowię dla niej myszkę, na pewno się ucieszy

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A teraz poszukam sobie coś do czytania

Obrazek

Piszą, że w tym sezonie modne są piórka. Jak wyglądam?

ObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto mar 27, 2007 0:07

Ty zawsze wyglądasz bosko, Pączusiu :1luvu:
rozumiem, że baaaardzo kochasz Mamusię, ale proszę, nie zabieraj całej Mamusi Krokodylom i Tygrysom, w końcu nawet dzikie zwierzęta czasem potrzebują odrobiny uczucia :wink: powiem Ci w sekrecie, że ja myślę, że Ty i tak dla Agnes chyba jesteś i zawsze będziesz całkiem wyjątkowa... :wink:
znów padam na paszczę wielbłądzią, Maślaka nadal nie ma i nie mam już sił szukać go po wsi :twisted: , Ziutce nic się nie poprawia...
dobranoc, Żmijko :1luvu:

dzięki, Dziewczyny :lol:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 27, 2007 8:49

Kochana Wielbłądziu wybacz spóźnienie :oops: i przyjmij źyxzenia urodzinowe wszystkiego naj, naj, naj :D od Guni, Zulki, Lapki i Lutki
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Wto mar 27, 2007 9:28

Czekuniu boskie to Twoje ciałko :love: (moja Viola to wygląda jak przecinek, ile zje tyle wybiega, a zjeść potrafi dużo, cholernica jedna :wink: )

Drahma

Post » Wto mar 27, 2007 12:02

o rany, ale Czeko ma madry wyraz pyszczka :)
nie to co diabelska Beksa :twisted:
taka zadumana dziewczynka i taka oczytana.
no piekna :1luvu:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

[poprzednia][następna]